Domovská stránka > K > Kde Je Záhlaví A Zápatí?

Kde je záhlaví a zápatí?

Záhlaví a zápatí jsou oblasti umístěné na horním a dolním okraji každé stránky v dokumentu. Do záhlaví a zápatí můžete vložit text nebo grafiku (obrázek, logo, atp.) nebo pole, např. pole číslo stránky, datum, název souboru, atd.

Přečtěte si více

Související článek

Kde je záhlaví ve Wordu?

Přejít na vložení.

Následně, jak nastavit zápatí?

Klikněte nebo klepněte na místo, kde chcete začít novou stránku bez záhlaví nebo zápatí. Pokud chcete vytvořit konec oddílu, přejděte > Rozložení > na Další stránka. Poklikejte na oblast záhlaví nebo zápatí a otevřete tak kartu & zápatí. Pokud chcete propojení mezi oddíly vypnout, vyberte Propojit s předchozím.
Lidé se také ptají, kde je záhlaví?
Záhlaví je text, který je umístěn v horní části stránky a je vizuálně oddělen od vlastního obsahu. Tento knižní prvek najdeme především v knihách, katalozích, bulletinech, časopisech, novinách a dalších vícestranných publikacích a periodikách.

Následně, jak posunout zápatí?

Poklikejte na záhlaví nebo zápatí, které chcete upravit, nebo vyberte Záhlaví nebo zápatía pak vyberte Upravit záhlaví nebo Upravit zápatí. Přidejte nebo změňte text záhlaví nebo zápatí nebo proveďte některý z následujících kroků: Odebrání záhlaví nebo zápatí první stránky Zvolte možnost Jiné na první stránce.
Když to vezmeme v úvahu, jak udělat ve wordu podtržení?
Podtržení textu nebo mezer
  1. Vyberte text, který chcete podtržení.
  2. Přejděte na Domů >Podtržení. Nebo stiskněte kombinaci kláves Ctrl+U.

Související článek

Co se nejčastěji vyskytuje v záhlaví a zápatí?

Důležité informace o dokumentu najdete v zápatí a v horní části dokumentu. Mohou obsahovat číslování stránek, název dokumentu, jméno autora a datum.

Co patří do záhlaví?

V hlavičce (záhlaví) dopisu se uvádí název a úplná poštovní adresa odesílatele. Může zde být uveden také údaj o zápisu subjektu v obchodním rejstříku, IČO a kontaktní údaje odesílatele. Tyto údaje mohou být umístěny také na dolním okraji strany.
Můžete se také zeptat, co se nejčastěji vyskytuje v záhlaví a zápatí?
Záhlaví a zápatí jsou drobnými identifikátory, které se vyskytují v horní a dolní části dokumentu a uvádějí o něm důležité související informace. Mohou obsahovat číslování stránek, název dokumentu, jméno autora, číslo kapitoly nebo datum.

Jak vypnout záhlaví a zápatí?

Odebrání všech záhlaví a zápatí
  1. Klikněte na Vložení > Záhlaví a zápatí.
  2. V pravém horním rohu dokumentu vyberte Možnosti > Odebrat záhlaví a zápatí.
Jak nastavit stranky ve Wordu?
Na kartě Vložení klikněte na ikonu Číslo stránky a pak klikněte na Číslo stránky. Vyberte umístění a pak vyberte styl zarovnání. Word automaticky očísluje všechny stránky kromě určených titulových stránek. Pokud chcete změnit styl číslování, vyberte Formát a pak zvolte formátování, které chcete použít.

A jak udělat jiné zápatí na každé stránce?

Zvolte příkaz Soubor > Vzhled stránky. Přepněte na kartu Rozvržení. V poli Záhlaví a zápatí zaškrtněte okénko různé liché a sudé. Klepněte na OK.

By Broderick Buzbee

Similar articles

Jak vypnout Windows Lock? :: Jak stáhnout data z iPhonu?
Užitečné odkazy