Domovská stránka > C > Co Se Píše Do Záhlaví?

Co se píše do záhlaví?

Záhlaví a zápatí jsou oblasti umístěné na horním a dolním okraji každé stránky v dokumentu. Do záhlaví a zápatí můžete vložit text nebo grafiku (obrázek, logo, atp.) nebo pole, např. pole číslo stránky, datum, název souboru, atd.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy se píše předpona z?

V případech s významem: dokončení děje: zničit, zaniknout, rozbít, zrušit, zbourat, změny stavu píšeme předponu Z-/ze-.

Jak mít na každé stránce jiné záhlaví?

Zvolte příkaz Soubor > Vzhled stránky. Přepněte na kartu Rozvržení. V poli Záhlaví a zápatí zaškrtněte okénko různé liché a sudé. Klepněte na OK.
Následně, jak nastavit zápatí?
Klikněte nebo klepněte na místo, kde chcete začít novou stránku bez záhlaví nebo zápatí. Pokud chcete vytvořit konec oddílu, přejděte > Rozložení > na Další stránka. Poklikejte na oblast záhlaví nebo zápatí a otevřete tak kartu & zápatí. Pokud chcete propojení mezi oddíly vypnout, vyberte Propojit s předchozím.

Jak odstranit zápatí?

Odebrání všech záhlaví a zápatí
  1. Klikněte na Vložení > Záhlaví a zápatí.
  2. V pravém horním rohu dokumentu vyberte Možnosti > Odebrat záhlaví a zápatí.
Kde je záhlaví v Excelu?
Klikněte na list, kde chcete zvolit možnosti záhlaví či zápatí. Na kartě Vložení klikněte ve skupině Text na položku Záhlaví a zápatí. Excel list zobrazí v zobrazení Rozložení stránky . Klikněte do levého, prostředního nebo pravého textového pole záhlaví či zápatí v horní nebo dolní části stránky listu.

Související článek

Jak se píše časový údaj?

Hodiny a minuty dne se při zadávání času jako denní čas oddělují tečkou. Hodiny se zapisují jednociferně a minuty dvouciferně. Pro oddělení hodin a minut lze místo tečky použít dvojtečku.

Když to vezmeme v úvahu, jak kopírovat záhlaví?

Umístěte kurzor na začátek stránky, kterou chcete zkopírovat. Klikněte a přetáhněte kurzor do dolní části stránky, kterou chcete zkopírovat. Stiskněte kombinaci kláves Ctrl+C na klávesnici.
Jak posunout záhlaví?
Poklikejte na záhlaví nebo zápatí, které chcete upravit, nebo vyberte Záhlaví nebo zápatía pak vyberte Upravit záhlaví nebo Upravit zápatí.

A jak napsat přílohy v dopise?

upozornění na přílohy dopisu se uvádí pod posledním řádkem textu –⁠ oddělí se od něj mezerou o výšce jednoho až tří řádků a vyznačí se zpravidla tučně, přílohy se mohou uvést údajem o jejich počtu (jsou‑li vyjmenovány v textu, např. 3 přílohy), přímo vyjmenovat (při malém počtu, např.
Jak formátovat záhlaví?
Na stavovém řádku klikněte na tlačítko Zobrazení rozložení stránky. Vyberte text záhlaví nebo zápatí, který chcete změnit. Na kartě Domů ve skupině Písmo nastavte možnosti formátování, které chcete použít pro záhlaví nebo zápatí. Až budete hotovi, klikněte na stavovém řádku na tlačítko Normální zobrazení.

Jak propojit Záhlaví?

Vyberte Rozložení > konce > Další stránka. Poklikejte na záhlaví nebo zápatí na první stránce nového oddílu. Kliknutím na Propojit s předchozím tuto možnost vypněte, a zrušte tak propojení záhlaví nebo zápatí s předchozím oddílem. Poznámka: Záhlaví a zápatí jsou propojená samostatně.

By Basil

Similar articles

Jak nastavit Záhlaví od Určitě stránky? :: Co se nejčastěji vyskytuje v záhlaví a zápatí?
Užitečné odkazy