Domovská stránka > J > Jak Stáhnout Data Z Iphonu?

Jak stáhnout data z iPhonu?

Po zálohování starého iPhonu na iCloud zapněte nový iPhone. Pokračujte v procesu nastavení a připojte nový iPhone k Wi-Fi. V zobrazení “Aplikace a data” vyberte možnost “Obnovit ze zálohy iCloud” a přihlaste se k iCloudu. Vyberte zálohu, kterou chcete obnovit, a počkejte na dokončení zálohování.

Přečtěte si více

Související článek

Jak si stáhnout aplikaci?

Do telefonu můžete stahovat aplikace. V telefonu můžete používat Obchod Play. Podívejte se, co o aplikaci říkají ostatní uživatelé. Chcete-li aplikaci nainstalovat, klepněte na možnost Instalovat (aplikace 0 K) nebo klepněte na cenu.

Následně, jak zálohovat aplikace iphone?

Jak zálohovat iPhone, iPad a iPod touch pomocí iCloudu

Poté přejděte do Nastavení, úplně nahoře zvolte vaše jméno a klepněte na iCloud. Zálohování do iCloudu je maximálně pohodlné. Nepotřebujete k němu totiž žádné jiné zařízení. Dále klepněte na Záloha do iCloudu a zvolte zálohovat.
Kam Zalohovat fotky iPhone?
Fotky na iCloudu spolupracují s aplikací Fotky, bezpečně uchovávají vaše fotky a videa na iCloudu a synchronizují je s vaším iPhonem, iPadem, iPodem touch, Macem, Apple TV a webem iCloud.com.

Na co je iTunes?

S iTunes můžete provádět následující akce: Uspořádávat a přehrávat hudbu a videa. Přehrávat a stahovat neomezený počet skladeb ze služby Apple Music (vyžaduje předplatné) Vyhledávat hudbu, filmy, televizní pořady, audioknihy, bezplatné podcasty a další obsah v iTunes Storu.
A další otázka, jak presunout hry na icloud?
Přejděte do Nastavení > [vaše jméno] > iCloud. Klepněte na Spravovat úložiště > Zálohy. Klepněte na název zařízení, které používáte.

Související článek

Jak zachránit data z poškozené SD karty?

Pokud jsou data smazána, ale také poškozena, doporučujeme nainstalovat program Recuva, který se pokusí smazané soubory obnovit.

A další otázka, kde se zalohuje iphone?

Vyhledání a správa záloh uložených na iCloudu

Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch: Přejděte do Nastavení > [vaše jméno] > iCloud. Klepněte na možnost Spravovat úložiště a na položku Zálohy. Klepnutím na zálohu zobrazte další podrobnosti, vyberte, které informace chcete zálohovat, nebo zálohu odstraňte.
Jak přenést data na iCloud?
Aplikace "Přechod na iOS" je zdarma dostupná v obchodě Google Play (stahovat ji můžete zde). Aplikace propojí vaše staré zařízení Android a nové zařízení Apple prostřednictvím přímého připojení Wi-Fi a přenese všechna vaše data. Přenášet můžete z/do telefonu i tabletu.

Jak Navyšit iCloud?

Stačí kliknout na váš účet, poté na iCloud, pak na tlačítko Spravovat úložiště a poté na tlačítko Navýšit. Následně si vyberete, o jakou variantu předplatného máte zájem, a transakci potvrdíte.
A další otázka, jak nahrat vsechny fotky na icloud?
Pomocí webu iCloud.com můžete z počítače nahrávat obrázky ve formátu JPEG.
  1. Ve Fotkách na webu iCloud.com klikněte na .
  2. Vyberte fotky, které chcete ze svého počítače přidat, a postupujte podle pokynů na obrazovce.

Jak se restartuje iPhone?

Restartování iPhonu
  1. Podržte boční tlačítko spolu s libovolným z tlačítek hlasitosti, dokud se nezobrazí vypínací posuvník.
  2. Přetáhněte posuvník a počkejte 30 sekund, dokud se zařízení nevypne.
  3. Zařízení znova zapnete tak, že podržíte boční tlačítko (na pravé straně iPhonu), dokud se nezobrazí logo Apple.

By Morie Pruyne

Similar articles

Kde je záhlaví a zápatí? :: Jak obnovit zprávy na iPhone?
Užitečné odkazy