Domovská stránka > C > Co Se Nejčastěji Vyskytuje V Záhlaví A Zápatí?

Co se nejčastěji vyskytuje v záhlaví a zápatí?

Záhlaví a zápatí jsou drobnými identifikátory, které se vyskytují v horní a dolní části dokumentu a uvádějí o něm důležité související informace. Mohou obsahovat číslování stránek, název dokumentu, jméno autora, číslo kapitoly nebo datum.

Přečtěte si více

Související článek

Jaká jsou nejčastěji používaná kódování českého jazyka?

Existuje několik alternativ 8bitových kódování češtiny.

Jak nastavit zápatí?

Klikněte nebo klepněte na místo, kde chcete začít novou stránku bez záhlaví nebo zápatí. Pokud chcete vytvořit konec oddílu, přejděte > Rozložení > na Další stránka. Poklikejte na oblast záhlaví nebo zápatí a otevřete tak kartu & zápatí. Pokud chcete propojení mezi oddíly vypnout, vyberte Propojit s předchozím.
Navíc, jak odstranit zápatí?
Odebrání všech záhlaví a zápatí
  1. Klikněte na Vložení > Záhlaví a zápatí.
  2. V pravém horním rohu dokumentu vyberte Možnosti > Odebrat záhlaví a zápatí.

Jak rozdělit zápatí?

Přidání konce oddílu
  1. Vyberte, kde má nový oddíl začít.
  2. Přejděte na Rozložení > Konce.
  3. Zvolte typ zalomení oddílu, který chcete: Další stránka Konec oddílu spustí nový oddíl na následující stránce. Spojité Konec oddílu spustí nový oddíl na stejné stránce.
Jak se kopíruje text?
Ke kopírování a vkládání můžete používat klávesové zkratky:
  1. PC: Ctrl + c pro kopírování, Ctrl + x pro vyjmutí a Ctrl + v pro vložení.
  2. Mac: ⌘ + c pro kopírování, ⌘ + x pro vyjmutí a ⌘ + v pro vložení.

Související článek

Kde je záhlaví ve Wordu?

Přejít na vložení.

Jak udělat kopii stránky?

Druhou možností je jít do přehledu všech stránek nebo příspěvků a najet myší na řádek příspěvku nebo stránky co chcete duplikovat. V menu co se zobrazí bude i odkaz Klonovat. Po kliknutí na odkaz se vytvoří kopie příspěvku nebo stránky, která bude označena jako koncept. Tentokrát nebudete přesměrováni do detailu.
Někdo se také může ptát, jak vložit záhlaví do excelu?
Klikněte na list, kde chcete zvolit možnosti záhlaví či zápatí. Na kartě Vložení klikněte ve skupině Text na položku Záhlaví a zápatí. Excel list zobrazí v zobrazení Rozložení stránky . Klikněte do levého, prostředního nebo pravého textového pole záhlaví či zápatí v horní nebo dolní části stránky listu.

Jak zrušit propojení Záhlaví?

Vyberte Rozložení > konce > Další stránka. Poklikejte na záhlaví nebo zápatí na první stránce nového oddílu. Kliknutím na Propojit s předchozím tuto možnost vypněte, a zrušte tak propojení záhlaví nebo zápatí s předchozím oddílem.
Jak aktualizovat Záhlaví?
Stiskněte Ctrl+A. Stiskněte klávesu F9. Pokud má dokument tabulky s poli nebo vzorci, budete možná muset vybrat každou tabulku samostatně a stisknout klávesu F9. Tip: Abyste měli jistotu, že před tiskem dokumentu nezapomeňte aktualizovat obsah, nastavte před tiskem Word automaticky aktualizovat pole.

Jak nastavit Záhlaví od Určitě stránky?

Na kartě Vložení klikněte na Záhlaví > Upravit záhlaví (nebo Zápatí > Upravit zápatí). Zvolte možnost Jiné na první stránce. Poznámka: Možnost Jiné na první stránce můžete použít na první stránce jakéhokoli oddílu dokumentu, nejen na úplně první stránce.

By Lassiter

Similar articles

Co se píše do záhlaví? :: Kde je záhlaví ve Wordu?
Užitečné odkazy