Domovská stránka > J > Jak Vložit Číslo Stránky Do Zápatí?

Jak vložit číslo stránky do zápatí?

Přidání čísel stránek do záhlaví nebo zápatí ve Wordu
  1. Klikněte nebo klepněte na záhlaví nebo zápatí, kam chcete přidat čísla stránek.
  2. Přejděte na Vložení > Číslo stránky.
  3. Zvolte možnost Aktuální umístění.
  4. Vyberte si styl.

Přečtěte si více

Související článek

Co je největší číslo na světě?

Synovec slavného amerického matematika Edwarda Kasnera vymyslel termín "Gool" pro číslo 10100, tedy jedničku se sto nulami. Termín googolplex zavedl Kasner a můžeme si ho představit jako jedničku s nulami.

Pokud jde o toto, jak nastavit záhlaví od určitě stránky?

Změna nebo odstranění záhlaví nebo zápatí z první stránky

Zvolte možnost Jiné na první stránce. Obsah záhlaví nebo zápatí na první stránce se odebere.
Jak ve Wordu číslovat řádky?
Přidání čísel řádků do oddílu nebo do více oddílů

Na kartě rozložení stránky klikněte ve skupině Vzhled stránky na položku čísla řádků. Klikněte na možnosti číslování řádkůa potom na kartu rozložení . V seznamu použít na klikněte na položku vybrané oddíly. Klikněte na tlačítko Čísla řádků.

Jak udělat na každé stránce jiné Záhlaví?

Zvolte příkaz Soubor > Vzhled stránky. Přepněte na kartu Rozvržení. V poli Záhlaví a zápatí zaškrtněte okénko různé liché a sudé. Klepněte na OK.
A jak číslovat bakalářskou práci?
První strany závěrečné práce, které tvoří název práce, poděkování vedoucímu práce atd. se nečíslují. Čísluje se až strana, na které je úvod. Pokud je úvod na straně 8, potom strany 1 – 7 budou bez číslování a stránka, na které začíná úvod, začne číslování závěrečné práce od čísla 8.

Související článek

Jak zjistit číslo portu?

Po stisknutí kláves Windows + R klikněte na tlačítko OK. Můžete zadat číslo portu i adresu telnetu.

Jak Nečíslovat obsah?

Ve Wordu podržte stisknutou klávesu CTRL a vyberte položku obsahu, kterou chcete přesunout na danou stránku v dokumentu. Toto funguje pro číslované i nečíslované položky obsahu.
Jak Nečíslovat uvod?
Úvod se zpravidla nečísluje a většinou bývá první „viditelnou" číslovanou stranou, např. může začít od čísla 6 (titulní strany jako čestné prohlášení, poděkování apod.

Jak číslovat podkapitoly?

Číslování Pokud chceme nadpisy kapitol a podkapitol očíslovat, z menu „Formát" - „Styly a formátování". Vybereme styl, u kterého chceme nastavit číslování a stiskneme tlačítko „Změnit". V nabídce „Formát" vybereme položku „Číslování" (viz obr.
Jak upravit nadpisy ve Wordu?
Jednoduše vyberte text nadpisu, který chcete přizpůsobit, upravte jeho styly tak, jak chcete, a potom na kartě Domů ve skupině Styly klikněte pravým tlačítkem myši na styl nadpisu, který jste si přizpůsobili, a klikněte na Aktualizovat nadpis tak, aby odpovídal výběru.

Jak nastavit řádkování?

Přejděte na Domů >řádkování a mezery mezi odstavci. Vyberte Možnosti řádkovánía potom v části Mezery zvolte požadované možnosti. Pokud chcete změnit mezery před nebo za vybranými odstavci, vyberte šipku vedle před nebo za a zadejte požadovanou velikost mezery. Vyberte Nastavit jako výchozí.

By Treulich Wenker

Similar articles

Jak oříznout obrázek ve Windows 10? :: Jak číslovat jen některé stránky ve Wordu?
Užitečné odkazy