Domovská stránka > J > Jak Posunout Zápatí?

Jak posunout zápatí?

Poklikejte na záhlaví nebo zápatí, které chcete upravit, nebo vyberte Záhlaví nebo zápatía pak vyberte Upravit záhlaví nebo Upravit zápatí. Přidejte nebo změňte text záhlaví nebo zápatí nebo proveďte některý z následujících kroků: Odebrání záhlaví nebo zápatí první stránky Zvolte možnost Jiné na první stránce.

Přečtěte si více

Související článek

Co se nejčastěji vyskytuje v záhlaví a zápatí?

Důležité informace o dokumentu najdete v zápatí a v horní části dokumentu. Mohou obsahovat číslování stránek, název dokumentu, jméno autora a datum.

A další otázka, jak udělat jiné zápatí na každé stránce?

Zvolte příkaz Soubor > Vzhled stránky. Přepněte na kartu Rozvržení. V poli Záhlaví a zápatí zaškrtněte okénko různé liché a sudé. Klepněte na OK.
Jak upravit zápatí?
Přejděte na Vložení > Záhlaví nebo Zápatí. Vyberte si ze seznamu standardních záhlaví nebo zápatí, přejděte na seznam možností Záhlaví nebo Zápatí a vyberte požadované záhlaví nebo zápatí. Nebo můžete vytvořit vlastní záhlaví nebo zápatí tak, že vyberete Upravit záhlaví nebo Upravit zápatí.

Navíc, jak odstranit cislovani?

Odebrání čísel stránek
  1. Přejděte na Vložení > Číslo stránky a zvolte možnost Odebrat čísla stránek.
  2. Pokud není tlačítko Odebrat čísla stránek dostupné nebo pokud se některá čísla stránek stále zobrazují, dvakrát klikněte do záhlaví nebo zápatí, vyberte číslo stránky a stiskněte klávesu Delete.
A kde je zápatí stránky?
Zápatí stránky je v typografii text, který je umístěn na dolní části stránky vytištěného textu a je vizuálně oddělen od vlastního těla textu. Tradičně je zápatí stránky vyhrazeno pro čísla stránek.

Související článek

Jak udělat zápatí ve Wordu?

Přejít na vložení.

Jak upravit zápatí v Powerpointu?

Nahoře v podokně miniatur klikněte na předlohu snímků, kterou chcete změnit. V předloze snímků zvýrazněte libovolné prvky zápatí (třeba datum, text zápatí nebo číslo snímku) a pak na kartě Domů zvolte ve skupinách Písmo a Odstavec požadované písmo.
Jak upravit záhlaví a zápatí v Excelu?
Klikněte na list, kde chcete zvolit možnosti záhlaví či zápatí. Na kartě Vložení klikněte ve skupině Text na položku Záhlaví a zápatí. Excel list zobrazí v zobrazení Rozložení stránky . Klikněte do levého, prostředního nebo pravého textového pole záhlaví či zápatí v horní nebo dolní části stránky listu.

Jak formátovat Záhlaví?

Na stavovém řádku klikněte na tlačítko Zobrazení rozložení stránky. Vyberte text záhlaví nebo zápatí, který chcete změnit. Na kartě Domů ve skupině Písmo nastavte možnosti formátování, které chcete použít pro záhlaví nebo zápatí. Až budete hotovi, klikněte na stavovém řádku na tlačítko Normální zobrazení.
Jak rozdělit zápatí?
Přidání konce oddílu
  1. Vyberte, kde má nový oddíl začít.
  2. Přejděte na Rozložení > Konce.
  3. Zvolte typ zalomení oddílu, který chcete: Další stránka Konec oddílu spustí nový oddíl na následující stránce. Spojité Konec oddílu spustí nový oddíl na stejné stránce.

A další otázka, jak zrušit záhlaví na druhé stránce?

Odebrání všech záhlaví a zápatí
  1. Přejděte na Rozložení > Vzhled stránky > Záhlaví a zápatí.
  2. V části Záhlaví nebo Zápatí v místní nabídce vyberte (žádné).

By Wendin

Similar articles

Jak propojit Záhlaví? :: Jak na iPhone zamknout obrazovku?
Užitečné odkazy