Domovská stránka > C > Co Je To Internetová Stránka?

Co je to internetová stránka?

Webová stránka je v informatice označení pro soubor dat zobrazovaný uživateli webovým prohlížečem. Webové stránky jsou součástí celosvětového WWW (laicky označovaného jako internet, i když WWW je jen jedna ze služeb dostupných na internetu) ve formě hypertextu.

Přečtěte si více

Související článek

Jak se nazývá poslední stránka v knize?

Impresum se nachází na druhé straně titulního listu a musí obsahovat copyright textu. Sponzoři knihy sem mohou umístit laudatio.

Pokud jde o toto, kolik stojí web na wix?

Při roční platbě stojí 8,50 $ za měsíc nebo 12 $ při platbě měsíční. Největší výhodou plánu Combo je možnost připojení vlastní domény a odstranění otravných reklam. Je tu ale malý háček, na který Wix upozorňuje pouze malým písmem – pokud si místo ročních plateb zvolíte měsíční, nemůžete si připojit vlastní doménu.
Jak funguje Webnode?
Webnode je online systém na tvorbu web stránek – osobních a firemních webů, produktových stránek, blogu a e-commerce stránek. Tím, že funguje jako SaaS služba, stránku si vytváříte přímo přes prohlížeč počítače nebo mobilního zařízení. Nemusíte nic stahovat ani instalovat přídavné pluginy.

Když to vezmeme v úvahu, jak zjistit jestli je doména volná?

Do jediného pole vepíšete všechny domény s koncovkami a aplikace domeny.cz ověří, zda jsou volné k registraci. Zadejte názvy domén včetně koncovek, každou na jeden řádek.
Lidé se také ptají, jak pracovat s wix?
Tvorba stránek s editorem Wix

Při tvorbě stránek s editorem Wix je prvním krokem výběr šablony. Wix nabízí přes 500 šablon vzhledu, takže je skutečně z čeho vybírat. Jakoukoliv šablonu si nakonec můžete upravovat podle své fantazie. Po výběru šablony se dostanete do editoru stránek, kde můžete začít s úpravami.

Související článek

Co to je domovská stránka?

Domovská stránka je výchozím bodem webové stránky. Je to výchozí webová stránka při návštěvě webové adresy, na které je uveden pouze název domény. Kořenový adresář je místo, kde je domovská stránka umístěna.

Můžete se také zeptat, jak změnit text na webové stránce?

Už od pradávna to lze provést ve vývojářských nástrojích prohlížeče. V Chromu stačí kliknout pravým tlačítkem na odstavec textu, vybrat volbu Prozkoumat a potom už jen v okně s kódem upravit (F2) text.
Jak vytvořit webovou stránku v PSPad?
Postup při tvorbě webových stránek
  1. Vytvoříme HTML soubor (například: v poznámkovém bloku kliknete na Soubor >> Uložit jako...
  2. Do souboru vpíšeme základní strukturu HTML dokumentu a nějaký HTML kód.
  3. Uložíme.
  4. Výsledek si prohlédneme v internetovém prohlížeči.
  5. Poslední 3 kroky opakujeme dokud nedosáhneme svých představ.

A další otázka, jak se přihlásit na webové stránky?

Přihlášení do administrace

Do webového prohlížeče (Chrome, Mozzila Firefox) zadejte url adresu Vašich webových stránek. Za název domény dopiště lomítko a slovo administrator. Někdy se používají také slova admin nebo administrace. Berte v potaz také to, jestli používáte http nebo https.
Jak zkopírovat webové stránky?
Přejděte na webovou stránku, ze které chcete kopírovat text, klikněte pravým tlačítkem v rozhraní stránky a vyberte možnost "Tisk". Vyberte možnost "Uložit jako PDF" v okénku "Umístění", a pak klikněte na "Uložit", pro uložení do vašeho PC.

Kde programovat HTML?

Pro HTML se hodí WebStorm, PhpStorm, pokud plánujete později pracovat i v PHP.

By Maximilien Christesen

Similar articles

Jak se zabavit bez elektroniky? :: Jak se tvoří webové stránky?
Užitečné odkazy