Domovská stránka > K > Kde Je Záhlaví?

Kde je záhlaví?

Záhlaví je text, který je umístěn v horní části stránky a je vizuálně oddělen od vlastního obsahu. Tento knižní prvek najdeme především v knihách, katalozích, bulletinech, časopisech, novinách a dalších vícestranných publikacích a periodikách.

Přečtěte si více

Související článek

Kde je záhlaví ve Wordu?

Přejít na vložení.

Jak na vodoznak v Excelu?

Vytvoření vodoznaku
  1. Vyberte Vložení > Záhlaví a zápatí.
  2. Klepněte na záhlaví a na kartě Prvky & zápatí na pásu karet klikněte na Obrázek.
  3. Vyberte jednu z dostupných možností pro vložení obrázku. V záhlaví se zobrazí& [Obrázek].
  4. Klepnutím kamkoli mimo záhlaví zobrazíte vodoznak.
Navíc, co je to záhlaví tabulky?
Záhlaví tabulky. Hlavní záhlaví tabulky je generováno automaticky na vrchu tabulky: jeho obsah je jméno dané tabulky z Nastavení tabulek. Záhlaví sloupců jsou také generována automaticky nad sloupci (nebo nalevo od řádků) s informacemi. Jejich popisy přebírají jména jednotlivých použitých polí.

Jak vložit záhlaví do Excelu?

Klikněte na list, kde chcete zvolit možnosti záhlaví či zápatí. Na kartě Vložení klikněte ve skupině Text na položku Záhlaví a zápatí. Excel list zobrazí v zobrazení Rozložení stránky . Klikněte do levého, prostředního nebo pravého textového pole záhlaví či zápatí v horní nebo dolní části stránky listu.
A další otázka, jak na funkce v excelu?
Po výběru funkce v dialogovém okně Vložit funkci Excel se spustí Průvodce funkcemi, ve kterém se zobrazí název funkce, všechny její argumenty, popis funkce a každého argumentu, aktuální výsledek funkce a aktuální výsledek celého vzorce.

Související článek

Co se nejčastěji vyskytuje v záhlaví a zápatí?

Důležité informace o dokumentu najdete v zápatí a v horní části dokumentu. Mohou obsahovat číslování stránek, název dokumentu, jméno autora a datum.

Lidé se také ptají, kde je záhlaví a zápatí?

Záhlaví a zápatí jsou oblasti umístěné na horním a dolním okraji každé stránky v dokumentu. Do záhlaví a zápatí můžete vložit text nebo grafiku (obrázek, logo, atp.) nebo pole, např. pole číslo stránky, datum, název souboru, atd.
A další otázka, co to je zápatí?
Zápatí stránky je v typografii text, který je umístěn na dolní části stránky vytištěného textu a je vizuálně oddělen od vlastního těla textu. Tradičně je zápatí stránky vyhrazeno pro čísla stránek. Počítačové editory textu umožňují nadefinovat text, který se na jednotlivých stránkách v zápatí automaticky opakuje.

Když to vezmeme v úvahu, co patří do záhlaví?

V hlavičce (záhlaví) dopisu se uvádí název a úplná poštovní adresa odesílatele. Může zde být uveden také údaj o zápisu subjektu v obchodním rejstříku, IČO a kontaktní údaje odesílatele. Tyto údaje mohou být umístěny také na dolním okraji strany.
Pokud jde o toto, jak se zbavit vodoznaku v excelu?
Na kartě Rozložení klikněte v části Vzhled stránkyna záhlaví & zápatí. Klikněte na Přizpůsobitzáhlaví a potom klikněte na oddíl záhlaví listu, ve kterém se vodoznak zobrazuje. Vyberte vodoznak a stiskněte KLÁVESU DELETE .

Můžete se také zeptat, jak změnit pozadí excel?

Pokud chcete změnit barvu pozadí a návrh všech svých Office, přejděte na Soubor >Možnosti > Obecné > Office Motiv.

By Triny

Similar articles

Jak vložit vodoznak do Wordu? :: Jak synchronizovat poznámky?
Užitečné odkazy