Domovská stránka > J > Jak Nastavit Jiné Záhlaví?

Jak nastavit jiné Záhlaví?

Zvolte příkaz Soubor > Vzhled stránky. Přepněte na kartu Rozvržení. V poli Záhlaví a zápatí zaškrtněte okénko různé liché a sudé. Klepněte na OK.

Přečtěte si více

Související článek

Jak nastavit soukromé připojení?

Chcete-li zkontrolovat zabezpečení webové stránky, podívejte se napravo od webové adresy na stav zabezpečení: "Zabezpečeno". Chcete-li zobrazit podrobnosti o webu, vyberte ikonu . Můžete zjistit, zda Chrome považuje připojení za soukromé.

Jak nastavit Záhlaví od Určitě stránky?

Na kartě Vložení klikněte na Záhlaví > Upravit záhlaví (nebo Zápatí > Upravit zápatí). Zvolte možnost Jiné na první stránce. Poznámka: Možnost Jiné na první stránce můžete použít na první stránce jakéhokoli oddílu dokumentu, nejen na úplně první stránce.
Jak upravit Záhlaví?
Poklikejte na záhlaví nebo zápatí, které chcete upravit, nebo vyberte Záhlaví nebo zápatía pak vyberte Upravit záhlaví nebo Upravit zápatí.

Jak zrušit propojení záhlaví?

Vyberte Rozložení > konce > Další stránka. Poklikejte na záhlaví nebo zápatí na první stránce nového oddílu. Kliknutím na Propojit s předchozím tuto možnost vypněte, a zrušte tak propojení záhlaví nebo zápatí s předchozím oddílem.
Jak formátovat záhlaví?
Na stavovém řádku klikněte na tlačítko Zobrazení rozložení stránky. Vyberte text záhlaví nebo zápatí, který chcete změnit. Na kartě Domů ve skupině Písmo nastavte možnosti formátování, které chcete použít pro záhlaví nebo zápatí. Až budete hotovi, klikněte na stavovém řádku na tlačítko Normální zobrazení.

Související článek

Jak nastavit stav baterie?

Přejděte do nastavení a zobrazte procento výdrže baterie.

Jak rozdělit záhlaví?

Přidání konce oddílu
  1. Vyberte, kde má nový oddíl začít.
  2. Přejděte na Rozložení > Konce.
  3. Zvolte typ zalomení oddílu, který chcete: Další stránka Konec oddílu spustí nový oddíl na následující stránce. Spojité Konec oddílu spustí nový oddíl na stejné stránce.
Následně, jak oddělit záhlaví čarou?
Příkaz pro její vložení najdete v kartě »odstavec«, ve starších verzích Wordu pak v nabídce »Formát | Ohraničení a stínování« pod tlačítkem »Vodorovná čára«.

Jak se píše záhlaví?

Oblast záhlaví nebo zápatí na stránce a panel nástrojů Záhlaví a zápatí otevřete volbou z nabídky Zobrazit – Záhlaví a zápatí. 2. Záhlaví vytvoříme tak, že do oblasti pro záhlaví vepíšeme text nebo vložíme pole či grafický objekt.
Jak nastavit číslování stránek od Určitě stránky ve Wordu?
Aby bylo možné mít číslování např. od čtvrté stránky, je potřeba za konec textu třetí stránky (např. obsah dokumentu) vložit "konec oddílu na další stránce". Konec lze vložit z karty "Rozložení stránky" přes zvýrazněné tlačítko na dalším obrázku.

Jak začít číslování od Určitě stránky?

Postup – Číslování od určité strany
  1. Přejděte na konec strany č.
  2. Nyní klikněte 2x na záhlaví na straně č.
  3. Vložte číslování stránky pomocí pásu karet "Návrh – Číslo stránky – Horní okraj stránky".
  4. Nyní číslo stránky odpovídá fyzicky číslům stránky.
  5. Číslování stránky pak nastavte "Začít od: 1."
  6. Hotovo.

By Gratianna

Similar articles

Jak udělat záhlaví jen na jedné stránce? :: Jak změnit tapetu na Windows 7?
Užitečné odkazy