Domovská stránka > J > Jak Vytisknout Jízdenku?

Jak vytisknout jízdenku?

Na internetových stránkách www.smsjizdenka.cz naleznete možnost „Tisk daňového dokladu“. Tam do jednoduchého formuláře zadáte HASH kód Vaší jízdenky. Dopravní podnik myslí i na případ, že jste již elektronickou jízdenku ze svého telefonu smazali, a nabízí možnost zaslání HASH kódu na Váš mobilní telefon.

Přečtěte si více

Související článek

Jak vytisknout fotku na doklady?

Existují dva hlavní způsoby tisku: na domácí tiskárně a ve fotolaboratoři.

Někdo se také může ptát, jak pridat jízdenku do můj vlak?

Zprostředkování SMS jízdenky MHD

Kupte si jízdenku MHD a svezte se veřejnou dopravou až do cíle vaší cesty. Aplikace Můj vlak vám připraví SMS ve správném tvaru pro dané město. SMS sami odešlete a do 2 minut obdržíte SMS jízdenku MHD. Jízdenky na MHD je možné pořídit v nově vytvořené sekci e-shop pod funkcí Jízdenka.
Když to vezmeme v úvahu, jak funguje elektronická jízdenka?
Prodej e-jízdenky je obdobou klasického prodeje jízdenky na prodejním místě. Cestující uhradí e-jízdenku on-line platbou platební kartou nebo převodem z účtu pomocí internetbankingu. Tímto nákupem si zajistí nárok na přepravu.

Jak dlouho platí jízdenka ČD?

Tam i zpět. Cena záleží na ujetých kilometrech. „Cestu je nutné nastoupit v první den platnosti jízdenky. Ta vyprší v 6 ráno následujícího dne u vzdálenosti do 50 kilometrů, do půlnoci druhého dne platí u delších vzdáleností," shrnula mluvčí Českých drah pro Olomoucký kraj Vanda Rajnochová.
Pokud jde o toto, jak si koupit jízdenku?
Jízdenky si můžete zakoupit i v doplňkovém prodeji přímo u strojvedoucího nebo v automatu na jízdenky umístěném ve vybraných vozech. V některých případech vám strojvedoucí může prodat jízdenku jen do přestupní stanice s tím, že si jízdenku do vaší cílové stanice dokoupíte u průvodčího v prvním návazném vlaku.

Související článek

Jak napsat dopis a vytisknout?

Když chcete vytisknout dopis, počkejte, až se otevře dialogové okno Tisk. Pokud se dialogové okno Tisk nezobrazí, klepněte na odkaz pro otevření dopisu ve formátu PDF. Příkaz Tisk lze použít ve čtečce souborů.

Můžete se také zeptat, jak koupit jízdenku přes idos?

Nákup jízdenky

V registraci je třeba zadat e-mailovou adresu, na kterou bude aplikace jízdenky posílat. Placení probíhá platební kartou přes platební bránu. Při nákupu jízdenky je třeba uvést jméno cestujícího a poslední čtyři číslice nějakého osobního dokladu (např. občanky).
Někdo se také může ptát, jak si koupit jízdenku přes telefon?
Např. pro jízdenku v Praze na 30 minut pošlete SMS ve tvaru DPT32 na telefonní číslo 902 06. Přibližně za 2 minuty vám na mobil přijde SMS jízdenka.

Lidé se také ptají, jak koupit jízdenku na vlak regiojet?

Svou jízdenku rezervujete i zaplatíte online v rezervačním systému RegioJet, v mobilní aplikaci, osobně na některém prodejním místě a u našich provizních partnerů. Jízdenku na mezinárodní autobusovou linku si zarezervujete také telefonicky na čísle +420 222 222 221.
Když to vezmeme v úvahu, jak koupit jízdenku přes sms brno?
Cestující napíše textovou zprávu ve znění:
  1. BRNO20 pro jízdenku za 20 Kč s platností 20 minut.
  2. BRNO pro jízdenku za 29 Kč s platností 75 minut.
  3. BRNOD pro jízdenku za 99 Kč s platností 24 hodin.
  4. Text odešle na telefonní číslo 90206.
  5. Přibližně po 2 minutách od odeslání SMS zprávy cestující obdrží SMS jízdenku.

Můžete se také zeptat, jak vratit jízdenku na idosu?

9. Vrácení e-jízdenky
  1. klepnutím na příslušný odkaz/tlačítko v aplikaci, ve které byla e-jízdenka zakoupena (v mobilní aplikaci Jízdní řády IDOS v detailu jízdenky, na webu IDOS.cz na stránce Jízdenky),
  2. vyplněním Kódu IDOS.cz do formuláře "Vrátit zakoupené jízdenky" na stránce Jízdenky na webu IDOS.cz (idos.cz/jizdenky).

By Timotheus

Similar articles

Jak zaplatit jízdenku online? :: Jak spustit Javu?
Užitečné odkazy