Domovská stránka > J > Jak Vytisknout Vstupenku?

Jak vytisknout vstupenku?

VYTIŠTĚNÍ EVSTUPENKY

Po přihlášení do seznamu MŮJ ÚČET se u objednávky, která má uvedený způsob doručení eVstupenka, zobrazí tlačítko pro tisk eVstupenky.

Přečtěte si více

Související článek

Jak vytisknout fotku na doklady?

Existují dva hlavní způsoby tisku: na domácí tiskárně a ve fotolaboratoři.

Kde tisknout vstupenky?

tisknisi.cz | Tisk vstupenek s číslováním a perforací expres! Dárkové poukazy, DL letáky, PF, pozvánky atd.
Jak si vyrobit vstupenky?
Základní tipy, jak si vyrobit poutavou vstupenku

Uveďte přesnou adresu místa konání, kontaktní informace a samozřejmě název akce. Zapojte publikum několika chytlavými podrobnostmi o vaší události, které zvýší zájem o vaši pozvánku. Nepřeplňujte však svůj design texty - udělejte to co nejstručnější.

Jak funguje elektronická vstupenka?

Při koupi vstupenky přes internet obdrží zákazník elektronickou vstupenku, která je vybavena číselným čárovým kódem, a bude zákazníkovi zaslána na zákazníkem označený a zadaný e-mail ve formátu PDF pro vytištění nebo mu bude zaslaná na zákazníkem označený a zadaný e-mail pro možnost uložení do mobilního telefonu, za
Když to vezmeme v úvahu, jak funguje aplikace cinestar?
Aplikace CineStar zobrazí program a zařídí rezervace

Po spuštění zobrazuje kompletní program kina CineStar, včetně aktuálních akcí a filmů, které budou teprve uvedeny. Po kliknutí na konkrétní film z nabídky se zobrazí detail představení, včetně možnosti zhlédnutí traileru a ohodnocení na ČSFD.

Související článek

Jak napsat dopis a vytisknout?

Když chcete vytisknout dopis, počkejte, až se otevře dialogové okno Tisk. Pokud se dialogové okno Tisk nezobrazí, klepněte na odkaz pro otevření dopisu ve formátu PDF. Příkaz Tisk lze použít ve čtečce souborů.

Jak koupit listky na fotbal?

Lístky jsou k dostání na webu www.vstupenkyfotbal.cz. Před zápasem na stadionu pak od 17:30 hodin na pokladně u vchodu C. Připomínáme, že vstupenky z internetového předprodeje je zapotřebí mít vytištěné. Přijďte včas.
A jak si ověřit právě vstupenky?
Kód vstupenky složený s písmen a čísel můžete zadat ručně. Používáte-li na vstupence čárový kód, klepněte na tlačíko Začít skenovat a načtěte kód ze vstupenky. Po naskenování čárového kódu na vstupence se na obrazovce objeví informace, zda je vstupenka platná nebo neplatná.

Kde koupit lístky na koncert?

Vstupenky na koncerty, divadla, festivaly a kulturu | Ticketmaster.cz.
Můžete se také zeptat, jak vratit vstupenku cinestar?
7.1 Zákazník je oprávněn vrátit již zakoupenou vstupenku nejpozději 1 hodinu před začátkem představení na pokladně multikina. K vrácení částky za nákup vstupenky je nutné předložit obsluze pokladen platnou běžnou vstupenku nebo e-vstupenku. Manipulační poplatek za nákup e-vstupenky (zakoupené přes internet) se nevrací.

Jak funguje HOMEticket?

Po výběru akce a rezervování míst si jako metodu doručení vyberete HOMEticket, zaplatíte Vámi vybrané vstupenky prostřednictvím platební karty, nebo Internetbankingu a po úspěšné dokončené platbě si budete moci Vaše vstupenky vytisknout.

By Gibeon Garion

Similar articles

Jak uhradit rezervaci CineStar? :: Jak zobrazit poznámky v PowerPointu?
Užitečné odkazy