Domovská stránka > P > Proč Mi Nejde Vytisknout Pdf?

Proč mi nejde vytisknout PDF?

Pokud se tisk nezdaří, zkontrolujte připojení k tiskárně podle následujícího postupu: Zkontrolujte, zda je kabel mezi tiskárnou a počítačem řádně zapojen. Pokud je tiskárna připojena k rozbočovači USB, odpojte kabel tiskárny od rozbočovače. Poté připojte kabel tiskárny přímo k portu USB v počítači.

Přečtěte si více

Související článek

Proč mi nejde stahovat aplikace z App Store?

Pokud máte silné wi-fi nebo mobilní datové připojení, je třeba si dát pozor na několik věcí.

Jak upravit Podepsane PDF?

Pokud jste dokument podepsali pouze vy, můžete svůj podpis odebrat. Potom budete moci s dokumentem pracovat nebo upravit zdrojový dokument. Chcete-li svůj podpis odebrat, klikněte na něj pravým tlačítkem myši a potom vyberte příkaz Vymazat podpis.
A další otázka, jak vytisknout jen část pdf?
Tisk části stránky souboru PDF v aplikaci Acrobat nebo Reader
  1. Otevřete soubor PDF v aplikaci Adobe Reader nebo Adobe Acrobat.
  2. (Acrobat X / Reader X) Zvolte možnost Úpravy > Vytvořit snímek.
  3. Ohraničte pomocí rámečku oblast, kterou chcete vytisknout.
  4. Zvolte možnost Soubor > Tisknout.

Když to vezmeme v úvahu, jak převést dokument z pdf do wordu?

Převádějte soubory PDF do Wordu pomocí aplikace Acrobat
  1. Otevřete PDF v aplikaci Acrobat.
  2. V pravém panelu zvolte nástroj Exportovat PDF.
  3. Zvolte možnost Microsoft Word jako formát exportu, a pak zvolte možnost Dokument Word.
  4. Klikněte na položku Exportovat.
Když to vezmeme v úvahu, jak rozzipovat soubor?
Klikněte pravým tlačítkem na soubor, který chcete zazipovat, a pak vyberte Odeslat > Komprimovaná složka (metoda ZIP). Otevřete Průzkumník souborů a najděte komprimovanou složku. Pokud chcete rozzipovat celou složku, klikněte na ni pravým tlačítkem, vyberte Extrahovat vše a pak postupujte podle pokynů.

Související článek

Proč se mi nezobrazuje flash disk?

Po otevření okna Správa počítače vyberte v nabídce vlevo položku Úložiště / Správa disků. Disk, který není zobrazen, můžete vyhledat tak, že na něj kliknete pravým tlačítkem myši a vyberete možnost Importovat cizí disky.

Jak otevrit Prilohu ZIP?

Abyste jej mohli otevřít, klikněte na něj v průzkumníkovi pravým tlačítkem myši a klikněte na Extrahovat vše. Vyberte cílovou složku, abyste mohli rozbalit komprimované soubory či adresář a dále klikněte na Extrahovat. Soubory se „rozbalí" na pevný disk na požadované místo.
Když to vezmeme v úvahu, co je to zip soubor?
ZIP je populární, všeobecně rozšířený souborový formát pro kompresi a archivaci dat. ZIP soubor vytvořený kompresí obsahuje jeden či více komprimovaných souborů, což ve výsledku pomůže zredukovat velikost uložených dat.

Jak Zaheslovat soubor Windows 10?

Dostanete se k tomu snadno, ve Vlastnostech souboru/složky přejdete na Rozšíření a tam si vyberete, že chcete zašifrovat (Obecné -> Atributy a zde Upřesnit -> Šifrovat obsah a zabezpečit tak data).
Jak udělat uzamčenou složku?
Pro zaheslování složek je možné užít i jiné programy, například Cryptext 3.40, popřípadě speciální placený software s vysokou mírou zabezpečení a šifrování dat.

Jak Zaheslovat soubor v mailu?

Klikněte na kartu Soubor. zvolte Možnosti >Centrum zabezpečení > Centrum zabezpečení Nastavení. Na kartě Zabezpečení e-mailu zaškrtněte v části Šifrovaný e-mail políčko Zašifrovat obsah a přílohy odesílaných zpráv.

By Hiro

Similar articles

Jak Zaheslovat složku na flash disku? :: Jak nastavit více tapetu na mobilu?
Užitečné odkazy