Domovská stránka > J > Jak Zaplatit Jízdenku Online?

Jak zaplatit jízdenku online?

Možnosti platby jsou v aplikaci dvě. Můžete zaplatit platební kartou (kontaktní či bezkontaktní) nebo využít aplikaci Masterpass (volba na prvním obrázku).

Přečtěte si více

Související článek

Jak si zařídit ISIC online?

Potvrzení o zaměstnání ve škole nesmí být ke dni odeslání objednávky starší než 2 měsíce.

Jak dlouho platí zpáteční jízdenka ČD?

Tady je jeich definice: Zpáteční jízdenka platí do 24.00 hodin druhého dne. Cestu TAM je nutné nastoupit v první den platnosti, cesta ZPĚT může být kdykoliv v době platnosti jízdenky.
Jak zrušení jízdenky pendolino?
Když si koupíte jízdenku u pokladny několik dní předem, tak ji můžete bez storno poplatku vrátit až do půlnoci dne, který předchází prvnímu dni platnosti jízdenky. Jízdenku koupenou v den jízdy u pokladny můžete také bez storno poplatku vrátit ve stejné stanici, kde byla zakoupena, do 15 minut od jejího zakoupení.

A co je to flexi jízdenka?

Flexi jízdenka (FJ) – platí v jakémkoli vlaku v daný den, cena je stálá a nemění se v závislosti na čase. K prodeji ve všech prodejních kanálech.
Následně, jak koupit lístek na trolejbus?
V mobilní aplikaci „PID Lítačka" Aplikace „PID Lítačka" je k dispozici zdarma pro platformy Android a iOS. Pomocí ní lze zakoupit všechny jednotlivé elektronické jízdenky PID pro Prahu i Středočeský kraj platné od 30 minut (v kraji od 15 minut) do 3 dnů (v kraji do 1 dne).

Související článek

Jak zmenšit velikost videa online?

Pokud zvolíte možnost Zmenšit video, stahování se spustí automaticky po dokončení převodu. Soubor najdete ve složce pro stahování.

Jak koupit jízdenky v tramvaji?

Jízdenku lze zakoupit ve všech tramvajích pražské MHD bezkontaktně Od pátku mají cestující možnost pořídit si jednotlivé jízdenky díky novým platebním terminálům ve všech tramvajích pražské MHD bezkontaktně.
Následně, jak koupit jízdenku přes internet?
Do vozidla (plavidla) přepravního prostoru metra nebo lanové dráhy může cestující využívající SMS jízdenku vstoupit pouze s již přijatou platnou SMS jízdenkou na svém mobilním telefonu.
...
Jak koupit jízdenku pomocí SMS zprávy?
Text do SMS zprávyTarifCena vč. DPH
DPT33072 hod.330 Kč*
3 další řádky

Pokud jde o toto, kde koupit jízdenku na autobus idos?

Kde koupím jízdenku

Je tedy jedno, jestli jízdenku koupíte na vlakovém nádraží, v jízdenkovém automatu v Brně, u řidiče autobusu, u průvodčího ve vlaku nebo samoobslužně ve validátoru ve vozidle v Brně.
Lidé se také ptají, jak koupit lístek na tramvaj brno?
Pokud nenarazíte na trafiku ani na automat, lze zakoupit jízdenku přímo u řidiče dopravního prostředku, do kterého nastupujete (cena u řidiče je ale o několik korun vyšší) anebo využít služby zakoupení jízdenky pomocí SMS či aplikace Sejf, kterou je možné použít na chytrých telefonech.

Můžete se také zeptat, kolik stojí jízdenka přes mobil?

SMS jízdenku je možno zakoupit kdykoliv a kdekoliv, kde lze použít mobilní telefon. Cena SMS jízdenky činí 31 Kč nebo 42 Kč nebo 120 Kč nebo 330 Kč (včetně DPH) + cena SMS zprávy dle vašeho tarifu u operátora. SMS jízdenka je přestupní a její platnost je 30 minut nebo 90 minut nebo 24 hodin nebo 72 hodin.

By Strander Minturn

Similar articles

Kolik stojí MMS zpráva? :: Jak vytisknout jízdenku?
Užitečné odkazy