Domovská stránka > J > Jak Spustit Javu?

Jak spustit Javu?

Instalace Javy

Spustíme tedy soubor jdk-8u20-windows-x64.exe (z Průzkumníka nebo z Total Commanderu) a zahájíme vlastní instalaci. Po spuštění nás dialogové okno upozorní, že chceme instalovat Javu a informuje nás o instalované verzi apod., instalaci zahájíme stiskem tlačítka Next.

Přečtěte si více

Související článek

Co dělat když mi nejde spustit aplikace?

Pokud se některá z aplikací nespustí nebo při spuštění spadne, zkuste nejprve restartovat telefon. Pokud to nepomůže, otevřete nastavení a vyhledejte problémovou aplikaci v seznamu. Poté aplikaci restartujte.

Lidé se také ptají, jak přeinstalovat minecraft?

Návod: nejprve odinstalujte Minecraft (Ovládací panely - Programy a funkce), následně stiskněte kombinaci kláves Windows + R a do textového pole zadejte %appdata% a potvrďte Entrem. V otevřené složce najděte podsložku . minecraft a tu buď smažte (přijdete o všechny uložené světy apod.), nebo přejmenujte (např. na Old.
Někdo se také může ptát, jak se zaregistrovat na minecraft?
Pokud se ti podaří stáhnout Minecraft launcher, vyzve tě hra k prvnímu přihlášení. Není to obtížné. Stačí zadat email a heslo, které jsi použil při registraci. Pokud už tento krok nechceš znovu absolvovat, můžeš zaškrtnout políčko "zůstat přihlášen".

Když to vezmeme v úvahu, jak přejít z mojang uctu na microsoft?

Pokud chcete účet konvertovat, přihlaste se na Minecraft.net a tam by se měla časem objevit informace (stejně jako v launcheru), že jde účet převést. Pak je třeba zvolit stávající nebo nový účet Microsoft. Pro jeden účet Mojang potřebujete jeden účet Microsoftu.
Můžete se také zeptat, na čem hrát minecraft?
MINECRAFT: NINTENDO SWITCH EDITION.

Související článek

Jak spustit Bixby?

V seznamu vyberte položku Hlasové buzení a nastavte citlivost z výchozí (nízké) na vyšší. Všechny kroky jste provedli.

Jak zaplatit hru Minecraft?

Hru je možné zakoupit přes kreditní kartu nebo platební systém PayPal. Po zaplacení se Vám hra automaticky aktivuje na Vašem Mojang účtu který si před platbou musíte založit.
Když to vezmeme v úvahu, kolik stojí minecraft cédéčko?
Minecraft PC digitální verze od 529 Kč - Zboží.cz.

Kolik peněz stojí Minecraft?

Minecraft od 524 Kč - Heureka.cz.
Jak koupit Minecraft bez kreditky?
je to hra? Reakce Herní-kupony.cz: Dobrý den, jde pouze o kupon paysafecard, pomocí kterého si Minecraft můžete koupit např. v Google Play.

Můžete se také zeptat, kolik stojí minecraft bedrock?

Minecraft Bedrock edition PS4 od 699 Kč - Zboží.cz.

By Trinatte Bova

Similar articles

Jak vytisknout jízdenku? :: Co je to aplikace chrom?
Užitečné odkazy