Domovská stránka > C > Co Je Zakázáno Brát Do Letadla?

Co je zakázáno brát do letadla?

Co do letadla VŮBEC nepatří

kyseliny, žíraviny, hořlaviny, žhavící zapalovače, toxické, infekční nebo radioaktivní látky, hořlaviny, obranné a paralyzující spreje, repelenty a jiné dráždivé látky, spreje, tlakové nádoby (kromě lékařských a kosmetických potřeb), plyny.

Přečtěte si více

Související článek

Co je zakázáno v letadle?

V letadle není dovoleno používat zápalné, žíravé, hořlavé, zápalné, toxické, infekční nebo radioaktivní látky.

Jak zabalit notebook do letadla?

Elektronické přístroje jako notebook, mobilní telefon a jiné jsou běžné záležitosti moderní doby a proto s nimi letecké společnosti počítají u většiny pasažérů. Je však důležité vzít si notebook do letadla v příručním zavazadle z důvodu možnosti jeho ztráty či poškození v odbaveném zavazadle při přepravě.
A další otázka, co se nesmí dát do kufru do letadla?
„V odbavených zavazadlech se nesmí převážet žádné zakázané předměty, zbraně, výbušniny ani jejich imitace," vysvětluje Kateřina Pavlíková z Letiště Praha. Naopak veškerá elektronika (tablety, notebooky, fotoaparáty a další), powerbanky a lithiové baterie či elektronické cigarety patří pouze do příručního zavazadla.

Když to vezmeme v úvahu, co můžu mít v příručním zavazadle v letadle?

Ostré předměty, které mohou i do příručního zavazadla: malé nůžky na nehty. holící strojky na jedno použití
...
Ostré a nebezpečné předměty
  • nože, žiletky, nůžky.
  • střelné či palné zbraně
  • pepřový sprej, obušek, paralyzér.
  • basebalová pálka, zimní brusle, rybářské pruty.
  • hračky, které vypadají jako skutečné zbraně (pistole, granát)
Někdo se také může ptát, co muze být v zavazadle?
Co může být v příručním zavazadle

V zavazadle můžete mít peníze, cestovní pas a další cennosti. Dále pak fotoaparát, kameru, tablet, notebook a další elektronická zařízení.

Související článek

Co si vzít s sebou do letadla?

Na palubu letadla lze vzít tekutiny o maximálním objemu 100 litrů. Maximální objem zavazadla je 1 litr na osobu. Léky, kapky nebo jiné tekutiny se používají pro lékařské účely.

Jakou Svacinu do letadla?

Vzít si můžete třeba i nakrájený meloun – doporučujeme plastový příbor s sebou. Skvělá věc je také oloupané jablko, či zelenina jako je okurka, rajčátka, paprika a další. Na palubu letadla si také můžete vzít nejrůznější sušenky, krekry, oříšky, žvýkačky, bonbony a další pochutiny.
Co může obsahovat kabinové zavazadlo?
Příruční zavazadlo může obsahovat pouze nádobky o maximálním objemu 100 ml, ty je pak nutné vložit do průhledného plastového sáčku o objemu 1 l. Výjimku od výše uvedeného pravidla mají pokrmy pro nemluvňata a léky, které jsou pro cestující nezbytné po dobu letu.

Co si vzít za jidlo do letadla?

V příručním zavazadle můžete mít bez obav například čokoládu, bonbóny, obložený chléb koupený nebo připravený doma, zabalený do plastové folie, vejce uvařená i čerstvá, čerstvé celé ovoce a zeleninu, domácí pečivo a moučník, pizzu a dokonce i proteinový prášek.
Co si nebrat do letadla?
Zbraně, střelivo, nože všech délek čepelí, výbušniny, jedy, radioaktivní látky, žíraviny, tekutiny nad 100 ml, nože na otevírání dopisů, nůžky, skalpely, holicí břity kromě bezpečnostních mechanických holicích strojků nebo holících sad na jedno použití se zakrytou čepelí, hračky nebo repliky zbraní z plastu či kovu,

Lidé se také ptají, co si můžu vzít do letadla 2022?

Co můžete přibalit do kabinového zavazadla
  • fotoaparát, kamera, tablet, notebook a další elektronická zařízení
  • peníze, cestovní pas a další cennosti.
  • jedna další vrstva oblečení pro případ zimy.

By Oates Kreider

Similar articles

Kam s nabíječkou v letadle? :: Jakou powerbanku na mobil?
Užitečné odkazy