Domovská stránka > C > Co Je Zakázáno V Letadle?

Co je zakázáno v letadle?

Co do letadla VŮBEC nepatří

kyseliny, žíraviny, hořlaviny, žhavící zapalovače, toxické, infekční nebo radioaktivní látky, hořlaviny, obranné a paralyzující spreje, repelenty a jiné dráždivé látky, spreje, tlakové nádoby (kromě lékařských a kosmetických potřeb), plyny.

Přečtěte si více

Související článek

Co se stane kdyz v letadle zapnu data?

Může letadlo spadnout kvůli mému telefonu? Pokud necháte telefon v normálním režimu, obří stroj nespadne a přístroje v kabině nepřestanou fungovat. Motto leteckých společností je jisté.

Co se nesmí přepravovat v letadle?

Zbraně, střelivo, nože všech délek čepelí, výbušniny, jedy, radioaktivní látky, žíraviny, tekutiny nad 100 ml, nože na otevírání dopisů, nůžky, skalpely, holicí břity kromě bezpečnostních mechanických holicích strojků nebo holících sad na jedno použití se zakrytou čepelí, hračky nebo repliky zbraní z plastu či kovu,
Jakou Svacinu do letadla?
Vzít si můžete třeba i nakrájený meloun – doporučujeme plastový příbor s sebou. Skvělá věc je také oloupané jablko, či zelenina jako je okurka, rajčátka, paprika a další. Na palubu letadla si také můžete vzít nejrůznější sušenky, krekry, oříšky, žvýkačky, bonbony a další pochutiny.

Co muze být v zavazadle?

Co může být v příručním zavazadle

V zavazadle můžete mít peníze, cestovní pas a další cennosti. Dále pak fotoaparát, kameru, tablet, notebook a další elektronická zařízení.
Někdo se také může ptát, co nedavat do kufru?
Zakázané předměty
  • Munice.
  • Infekční látky.
  • Nože.
  • Granáty.
  • Výbušniny.
  • Zbraně
  • Hořlaviny.
  • Radioaktivní látky.

Související článek

Jak vypnout režim v letadle?

Chcete-li zapnout nebo vypnout režim Letadlo, vyberte ikonu Síť na hlavním panelu a poté vyberte možnost Režim Letadlo. V režimu letadlo lze vypnout veškerou bezdrátovou komunikaci v počítači.

Co můžu mít v příručním zavazadle v letadle?

Věci které si můžete vzít do příručního zavazadla.
  • Běžný zapalovač, zápalky.
  • Přenosná elektronika - mobilní telefon, tablet, notebook nebo laptop.
  • Pinzety, nůžky na nehty a nůžky s břitvou menší než 12cm.
  • Tekutiny - šampon na vlasy, parfém, nápoje, tekuté léky, make-up..
  • Gely - Zubní pasta, gel na vlasy, dezinfekce rukou..
Co vyndat při kontrole na letišti?
Předem si ve frontě sundejte pásek, bundu, hodinky a případně zujte boty, pokud je na nich materiál, který by mohl pípat (kovy). Vyndejte ze svého kabinového zavazadla kameru či laptop a nečekejte, až k tomu budete vyzvaní. Vyndejte i veškeré tekutiny či gely.

Pokud jde o toto, co může do kufru?

Co si můžete vzít do letadla?
Typ předmětuPříruční zavazadlo
Nápoje zakoupené za bezpečnostní kontrolouANO
Nápoje zakoupené před stanovištěm bezpečnostní kontroly v objemu větším než 100 mlNE
Potraviny v plechovkách a sklenicích, např. omáčky, ořechové máslo, ovoce, želé, mléčné dezerty, marmelády, čokoláda, medANO*
Lidé se také ptají, co nesmí do letadla smartwings?
hračky nebo repliky zbraní (z umělých hmot nebo kovové), praky, domácí příbory, čepelky a žiletky, řemeslnické nářadí, šipky, vývrtky, injekční stříkačky (výjimkou jsou zdravotní důvody), pletací dráty, sportovní pálky, kulečníková a biliárová tága, kovové pilníčky na nehty a další předměty, které bezpečnostní složky

Co za jídlo do letadla?

V příručním zavazadle můžete mít bez obav například čokoládu, bonbóny, obložený chléb koupený nebo připravený doma, zabalený do plastové folie, vejce uvařená i čerstvá, čerstvé celé ovoce a zeleninu, domácí pečivo a moučník, pizzu a dokonce i proteinový prášek.

By Martel

Similar articles

Co si vzít s sebou do letadla? :: Jak dlouho vydrží baterie iPhonu 13 pro max nabitá?
Užitečné odkazy