Domovská stránka > K > Kam S Nabíječkou V Letadle?

Kam s nabíječkou v letadle?

Na palubu si s sebou vezměte všechny hodnotné a křehké předměty jako šperky, fotoaparát, elektronická zařízení (mobilní telefon, notebook), nabíječky a adaptéry. Tyto předměty budete muset spolu s balíčkem tekutin při kontrole vybalit. Proto je mějte zabalené a připravené úplně nahoře.

Přečtěte si více

Související článek

Co je zakázáno v letadle?

V letadle není dovoleno používat zápalné, žíravé, hořlavé, zápalné, toxické, infekční nebo radioaktivní látky.

A další otázka, co si vzít na letiste?

Na palubu letadla si s sebou můžete vzít:
  • tekutiny v balení o maximálním objemu 100 mililitrů.
  • Léky, kapky nebo jiné tekutiny nezbytné pro léčební účely.
  • Kojeneckou výživu nebo speciální stravu pro cestující s onemocněním k použití během cesty.
Co sebou na letiste?
K samostatné kontrole předložte: notebooky, rozměrná elektronická zařízení, tekutiny, aerosoly a gely. Do boxu odložte veškeré svrchní oděvy a pokrývky hlavy. Z kapes oděvu, který máte na sobě, odložte veškeré kovové i nekovové předměty. Předložte ke kontrole všechna svá zavazadla.

Co sebou do letadla 2021?

Co nesmí do příručního a odbaveného zavazadla (PŘÍRUČKA 2022)
  1. Peníze, osobní doklady a další cennosti patří vždy do příručního zavazadla.
  2. Nože, nůžky a tekutiny nad 100 ml se nesmějí přepravovat v příručním zavazadle.
  3. Tekutiny do 100 ml v příručním zavazadle je nutné umístit do průhledného sáčku.
Když to vezmeme v úvahu, kolik si můžu vzít do letadla?
V příručním zavazadle může mít každý cestující tekutiny a gely v obalech do maximálního objemu 100 ml. Všechna balení musí být umístěna v jednom průhledném uzavíratelném plastovém sáčku o maximálním objemu 1 l. Přeprava tekutin v odbaveném zavazadle není doporučena a neneseme za ni odpovědnost.

Související článek

Co se stane kdyz v letadle zapnu data?

Může letadlo spadnout kvůli mému telefonu? Pokud necháte telefon v normálním režimu, obří stroj nespadne a přístroje v kabině nepřestanou fungovat. Motto leteckých společností je jisté.

Kolik má vazit zavazadlo do letadla?

Každá aerolinka má jiné limity a povolená hmotnost jednoho odbaveného zavazadla se tak může pohybovat od 15 kg až do 32 kg. Za každý kilogram navíc si aerolinky účtují poplatek. U zavazadel s váhou nad 32 kg může dojít k zamítnutí z přepravy.
Můžete se také zeptat, co vyndat při kontrole na letišti?
Předem si ve frontě sundejte pásek, bundu, hodinky a případně zujte boty, pokud je na nich materiál, který by mohl pípat (kovy). Vyndejte ze svého kabinového zavazadla kameru či laptop a nečekejte, až k tomu budete vyzvaní. Vyndejte i veškeré tekutiny či gely.

Lidé se také ptají, co delat při prijezdu na letiště?

Stačí, když jim předložíte váš občanský průkaz nebo cestovní pas a kód vaší rezervace (najdete jej v potvrzovacím e-mailu). Na letišti Václava Havla se rovněž můžete obsloužit sami v automatickém terminálu, do kterého zadáte kód vaší rezervace, naskenujete si váš cestovní doklad a přístroj vám vytiskne palubní lístek.
Jak se neztratit na letišti?
Zjistěte si spoje na vaše letiště. Pokud neletíte z nějakého blízkého letiště, ale například ze sousedních zemí (Německo, Polsko, Rakousko), dejte si raději dvojnásobnou časovou rezervu, než bývá zvykem. Obvykle stačí být na letišti 2 až 3 hodiny před odletem.

A kolik ml na letisti?

S sebou na palubu jen objem do 100 ml

Přísný limit na tekutiny platí dál. Nápoje, polévky, krémy nebo gely si mohou cestující vzít do letadla pouze v lahvičkách, které nepřesahují objem 100 mililitrů. Všechny tyto nádoby navíc musejí být uložené v průhledném uzavíratelném sáčku.

By Anne-Corinne Lougheed

Similar articles

Jak pripojit OneDrive? :: Co je zakázáno brát do letadla?
Užitečné odkazy