Domovská stránka > J > Jak Těžké Zavazadlo Do Letadla Smartwings?

Jak těžké zavazadlo do letadla smartwings?

S platností od 1. listopadu Smartwings zvyšuje na linkách Smartwings maximální váhový limit odbavených zavazadel ze současných 15 kg na 23 kg v cestovní třídě Economy a přechází na tzv. kusový koncept. Maximální váhový limit příručního zavazadla, které si cestující může vzít na palubu letadla, zůstává 8 kg.

Přečtěte si více

Související článek

Co si vzít s sebou do letadla?

Na palubu letadla lze vzít tekutiny o maximálním objemu 100 litrů. Maximální objem zavazadla je 1 litr na osobu. Léky, kapky nebo jiné tekutiny se používají pro lékařské účely.

Co si můžu vzít do letadla 2022?

Co můžete přibalit do kabinového zavazadla
  • fotoaparát, kamera, tablet, notebook a další elektronická zařízení
  • peníze, cestovní pas a další cennosti.
  • jedna další vrstva oblečení pro případ zimy.
Jak se odbavit na letišti?
Poté, co dorazíte na letiště, zjistěte na tabuli odletů čísla odbavovacích přepážek (check-in) pro svůj let a zavazadla – pokud máte něco k odbavení. Připravte si občanský průkaz nebo cestovní pas, vytištěnou letenku, případně vízum. Odbavte zavazadlo u dané přepážky. Přejděte k bráně bezpečnostní kontroly.

Co si nebrat do letadla?

Zbraně, střelivo, nože všech délek čepelí, výbušniny, jedy, radioaktivní látky, žíraviny, tekutiny nad 100 ml, nože na otevírání dopisů, nůžky, skalpely, holicí břity kromě bezpečnostních mechanických holicích strojků nebo holících sad na jedno použití se zakrytou čepelí, hračky nebo repliky zbraní z plastu či kovu,
Kam s nabíječkou v letadle?
Na palubu si s sebou vezměte všechny hodnotné a křehké předměty jako šperky, fotoaparát, elektronická zařízení (mobilní telefon, notebook), nabíječky a adaptéry. Tyto předměty budete muset spolu s balíčkem tekutin při kontrole vybalit. Proto je mějte zabalené a připravené úplně nahoře.

Související článek

Jak je těžké se naučit hrát na kytaru?

Pokud vás to baví, můžete se toho v krátké době hodně naučit. Záleží na tom, jak se chceš naučit hrát na kytaru. Na kytaru se hraje snadno. Abyste mohli hrát jednodušší písničky u táboráku, stačí se naučit pár základů.

A jak velkou powerbanku do letadla?

Nemusíte tak mít obavu, že by za letu vašemu telefonu či tabletu, z něhož posloucháte hudbu, sledujete filmy nebo čtete knížku, došla šťáva. Jedno omezení ale platí: kapacita powerbanky by obecně neměla překročit 100 Wh, tedy v přepočtu 27 027 mAh.
Jak zabalit kosmetiku do letadla?
Kosmetika do letadla

Většina leteckých společností umožňuje převážet kosmetické přípravky v lahvích o objemu maximálně 100 ml. Tyto přípravky se pak musí vejít do průhledného uzavíratelného sáčku o rozměrech 20 × 20 cm a objemu 1 l, který bývá na letištích k dispozici.

Co může obsahovat kabinové zavazadlo?

Příruční zavazadlo může obsahovat pouze nádobky o maximálním objemu 100 ml, ty je pak nutné vložit do průhledného plastového sáčku o objemu 1 l. Výjimku od výše uvedeného pravidla mají pokrmy pro nemluvňata a léky, které jsou pro cestující nezbytné po dobu letu.
Navíc, co delat po online check-in?
Po online check-inu není možné dělat změny na letence (kromě aerolinií Ryanair, Wizz Air, easyJet). Na letišti musí mít každý pasažér vytištěn palubní lístek. Palubní lístky mohou být vytištěny černobíle.

Následně, jaké zavazadlo do letadla ryanair?

Cestující si mohou na palubu letadla vzít pouze jedno, malé příruční zavazadlo, které se musí vejít pod sedačku před nimi. Rozměr příručního zavazadla Ryanair je 40 cm x 20 cm x 25 cm (délka x šířka x výška).

By McClelland Krawiec

Similar articles

Který domácí spotřebič většinou odebírá nejvíce elektrické energie? :: Co si nemůžu vzít do odbaveného zavazadla?
Užitečné odkazy