Domovská stránka > K > Koho Zabil Achilles?

Koho zabil Achilles?

Achilles je syn bohyně Thetis a krále Pélea a vychován byl kentaurem Cheirónem. Zabil nejudatnějšího obhájce Tróji Hektóra, a tím pomstil smrt svého milence Patrokla. Sám však zemřel brzy poté zásahem Paridova šípu do své paty, která byla jeho jediným zranitelným místem.

Přečtěte si více

Související článek

Kdo z koho s nebo z?

Druhý případ se používá ve spojení s prvním případem. Kdo z koho?

Můžete se také zeptat, jak trojská válka skončila?

Řekové nakonec zvítězili pomocí lsti, kdy obyvatelům Tróje darovali dřevěného koně (trójský kůň neboli danajský dar). Příběh o trójské válce je znám především z Homérových eposů, Ilias, která přímo líčí poslední část války, a Odysseia, která vypráví osudy jednoho z bojovníků, ithackého krále Odyssea, po skončení války.
Pokud jde o toto, jak se zbavit virů v počítači?
Virus Cleaner je nástroj, pomocí kterého můžete odstranit vybrané viry z vašeho počítače. Když avast! Virus Cleaner najde na počítači známý virus a odstraní ho, odstraní spolu s ním i jeho pracovní a dočasné soubory. Totéž platí pro virové záznamy v registru apod.

Lidé se také ptají, jak si vyčistit počítač od virů?

Restartujte počítač. Přejděte na web programu Microsoft Safety Scanner. Klikněte na tlačítko Stáhnout a potom na tlačítko Spustit. Postupujte podle pokynů na obrazovce, prohledejte počítač a pokuste se odebrat podvodný bezpečnostní software.
Jak se virus dostane do počítače?
Viry se nejčastěji šíří např. přes sociální sítě. Stačí si otevřít škodlivý odkaz, který ti někdo (třeba jen omylem) poslal, a můžeš se dostat na stránku, ze které se ti do počítače automaticky stáhne zavirovaný soubor. Viry se mohou šířit také přes webový prohlížeč, jako je třeba Google Chrome nebo Microsoft Edge.

Související článek

Koho si vzala Kazi za manžela?

Od počátku 12. století je zmiňována v Kosmově kronice.

Jak poznat malware?

Jak poznat malware?
  1. #1 Deaktivovaný bezpečnostní program. Jedním z typických příznaků je vypnutí bezpečnostního programu bez vašeho vědomí.
  2. #2 Podivné chování v internetovém prohlížeči.
  3. #3 Počítač je pomalý a seká se.
  4. #4 V zařízení jsou nové ikony a vyskakují podivné hlášky.
  5. #5 Docházející paměť
A co konkrétně může malware způsobit a jak se proti němu bránit?
Viry = programy, které mohou odstranit data z disku nebo rovnou poškodit SW i HW. Jsou naprogramované tak, aby se šířily kopírováním sebe samých. Trojské koně = programy, které se snaží tvářit pro uživatele užitečně. Do počítače se dostávají stažením, kdy se uživatel mylně domnívá, že stahuje například hru nebo film.

Co je to Malvertising?

Malvertising je využívání on-line reklamy za účelem šíření malware. Škodlivý kód se přidává do existujících kampaní nebo na webové stránky. Jelikož z reklamy vydělává určitým způsobem skoro každá webová stránka, je pro útočníky tato forma velmi lákavá.
Lidé se také ptají, co dělat při napadení telefonu?
Pokud máte podezření, že byl váš telefon napaden virem, nejprve proveďte jeho pečlivou kontrolu. Samozřejmě vás v takovém případě nezajímá pouzdro nebo ochranná fólie, ale aplikace, kterou jste si vědomě či nevědomě nainstalovali. Ke kontrole můžete využít speciální program, který je k tomuto účelu přímo naprogramován.

Jak odstranit vir?

Jak odstranit vir z počítače?
  1. V hlavním okně programu klikněte na záložku Kontrola počítače.
  2. Klikněte na možnost Provést kontrolu pro zahájení kontroly počítače.
  3. Pokud chcete zkontrolovat pouze vybranou část disku, klikněte na Volitelná kontrola a vyberte cíle, které chcete ověřit na přítomnost virů.

By McMurry Menna

Similar articles

  • Kdo z koho nebo kdo s koho?

    Kdo s koho aneb perla českého pravopisu je frazeologické spojení. Ten se u 4. pádu již nepoužívá. Podle pravidel nejde o běžný jev, vyskytuje se pouze u kdo s kým a být s kým.

  • Za koho chtěl eddard Stark provdat svou dceru sansu?

    Princ Joffrey, následník trůnu, byl před svým odjezdem zasnouben se starší Sansou. S Robertem se pohádala kvůli záležitosti přeživší dcery krále Aeris, která nyní žije ve vyhnanství ve Svobodných městech. Viserys ji provdal za vůdce čtyřicetitisícové armády barbarů.

  • Koho postihuje roztroušená skleróza?

    Většina multiplesklerózy se vyskytuje na severní polokouli. V České republice je tímto onemocněním postiženo 17 až 20 tisíc pacientů.

  • Koho je to IP adresa?

    Jedna konkrétní adresa nemůže patřit nikomu. Adresy duševního vlastnictví jsou ve vlastnictví IANA a jsou přidělovány k použití jiným organizacím. Máte šanci něco zjistit, pokud se jedná o společnosti, které mají blok adres.

  • Koho dabuje Saša Rašilov?
  • Kdo zabil Krakena?
  • Jak zemřel Achilles?
Jak preinstalovat Win 81? :: Co je virus trojský kůň?
Užitečné odkazy