Domovská stránka > C > Co Je To Webová Služba?

Co je to webová služba?

Webová služba je softwarová komponenta systému orientovaného na služby (SOA) umožňující interakci dvou strojů na síti. Je popsána ve strojově zpracovatelném formátu, konkrétně WSDL.

Přečtěte si více

Související článek

Jak funguje webová aplikace?

Statická webová stránka se nemění, když ji návštěvník webové stránky požaduje: webový server odešle stránku do požadujícího prohlížeče, aniž by ji změnil. Dynamická webová stránka je před odesláním do požadujícího prohlížeče upravena serverem.

Co je Open API?

Swagger (OpenAPI) je specifikace nezávislá na jazyce pro popis REST rozhraní API. Umožňuje počítačům i lidem pochopit možnosti REST rozhraní API bez přímého přístupu ke zdrojovému kódu. Hlavními cíli jsou: Minimalizujte množství práce potřebné k připojení oddělených služeb.
Jak pracovat s Postman?
Instalace aplikace Postman

Po spuštění vás požádá o přihlášení či vytvoření uživatelského účtu; to lze však přeskočit díky nenápadnému odkazu úplně na spodu okna. Přihlášení na Postman účet přináší výhodu synchronizace projektů mezi jednotlivými instancemi. Na svou práci můžete jednoduše navázat i doma.

Někdo se také může ptát, co je to swagger?

Swagger je soubor pravidel (jinými slovy specifikace) definující způsob, jak popisovat a dokumentovat REST API. Swagger se stal základem pro uznávaný standard, jak dokumentovat API - OpenAPI Specification. API dokumentace je jednou z velmi důležitých součástí při vývoji aplikací.
Co je SVEK?
Slangový výraz SWAG nemá jednoznačný význam, ten se mění v čase stejně pružně jako názory jeho uživatelů. Snad ale pro tuto chvíli můžeme říct, že SWAG znamená osobitý životní styl, charakteristický a jedinečný způsob oblékání, celkové vizáže nebo chůze.

Související článek

Z kterých systému dokáže služba Google Analytics shromažďovat údaje pro přehledy pomocí měřicího kódu?

V nástroji Analytics lze data shromažďovat dvěma způsoby, a to odesíláním požadavků na server a importem dat.

Následně, co znamená vystajlovaný?

Dobrý den, nejspíš máte na mysli pojem, který je v dnešní době, dá se říci, moderní, v oblibě, prostě "kůl" (cool ( expresivní výraz) - moderní, současný, být cool - být in, být moderní a současný, držet krok s dobou).
Co to znamená slovo SIMP?
Simp – je muž či chlapec, který pro svoji dívku (ale klidně i kamarádku, kterou zná pouze on-line) dělá příliš mnoho – prakticky se nechá využívat, původ slova je pravděpodobně z anglického „simple" – jednoduchý, hloupý.

Co je to Drip?

Všechna tato slova ale znamenají jedno: stylovost. Lépe to ovšem vyjádřil Hugo Toxxx, otec labelu Hypno808, který popsal drip jako „šťavnatý, lyrický přirovnání, kdy narážíš na to, že je něco tak fresh, že to z tebe odkapává". Pro Hellwanu je drip způsob vyjádření toho, co poslouchá, co ji baví a jaký je.
Lidé se také ptají, co je dekorování?
Dekorovat pak znamená také ozdobit nebo vyzdobit. S dekorováním se potkáváme na každém kroku, a na mysli nemáme jen například dekorace do bytu. Dekorován je v podstatě každý předmět, který nás obklopuje – nábytek, elektronika, atd. Díky dekorování jsou pro nás předměty více atraktivní a lépe se prodávají.

Někdo se také může ptát, co je to chillovat?

Chillovat – sloveso spojené z anglického chill (přeneseně klid, relax) a přípony -ovat. Význam je tedy relaxovat, užívat si pohody.

By Dael Yerian

Similar articles

Jaké písmo je doporučováno pro nadpisy? :: Co je HTTP API?
Užitečné odkazy