Domovská stránka > J > Jak Zipovat S Heslem?

Jak Zipovat s heslem?

Jedním z možných řešení je použití programu 7-Zip, který se po instalaci integruje do Průzkumíka. Na souboru (případně složce), který se má komprimovat („zazipovat“), klikněte pravým tlačítkem myši, zvolte 7-Zip a následně Přidat do archivu…

Přečtěte si více

Související článek

Jak Zazipovat PDF s heslem?

7-Zip lze po instalaci použít k integraci do Průzkumníka. Klikněte na soubor, který chcete komprimovat, vyberte 7-Zip a poté přidejte do archivu... Zip ve formátu archivu.

A jak zamknout soubor?

Vyberte Soubor > Informace. Vyberte pole Zamknout sešit a zvolte Šifrovat pomocí hesla. Zadejte heslo do pole Heslo a pak vyberte OK. Potvrďte heslo do pole Znovu zadat heslo a pak vyberte OK.
A další otázka, jak otevřít zaheslovaný soubor?
Chcete otevřit, zkopírovat či vytisknout zaheslovaný PDF soubor? Přinášíme Vám jednoduchý návod. K odemčení zaheslovaného souboru můžete použít on-line službu PDFUnlock. Pomocí uvedeného odkazu dokážete odheslovat uzamčený soubor a tak jej můžete přímo otevřít, zkopírovat či uložit.

Lidé se také ptají, jak si zaheslovat složku?

Pravým tlačítkem pak klikněte na složku. Vyberte z rozbalené nabídky Přidat do archivu. V záložce Pokročilé můžete nastavit heslo pro otevření složky i další parametry.
Lidé se také ptají, jak zakódovat soubor?
Klikněte pravým tlačítkem na soubor nebo složku (nebo je stiskněte a podržte) a vyberte Vlastnosti. Vyberte tlačítko Upřesnit a zaškrtněte políčko Šifrovat obsah a zabezpečit tak data. Výběrem tlačítka OK zavřete dialogové okno Upřesnit atributy, vyberte Použít a pak vyberte OK.

Související článek

Jak Zazipovat soubor s heslem?

7-Zip lze po instalaci použít k integraci do Průzkumníka. Klikněte na soubor, který chcete komprimovat, vyberte 7-Zip a poté přidejte do archivu...

Jak zamknout RAR soubor?

Z příkazového řádku zadáte heslo přepínačem -p[heslo], v grafickém rozhraní WinRARu můžete buď stisknout Ctrl+P, zvolit příkaz "Nastavit standardní heslo" z nabídky Soubor nebo kliknout na malou ikonku klíče v levém spodním rohu okna WinRARu.
Navíc, jak zamknout složku v pocitaci?
Dostanete se k tomu snadno, ve Vlastnostech souboru/složky přejdete na Rozšíření a tam si vyberete, že chcete zašifrovat (Obecné -> Atributy a zde Upřesnit -> Šifrovat obsah a zabezpečit tak data).

Jak zamknout složku ve Windows?

Avšak přesto existují dvě elegantní a rychlá řešení, jak zaheslovat složku ve Windows 10. Prvním z nich je vytvoření ZIP souboru z vaší složky - to uděláte snadno kliknutím pravým tlačítkem na složku a následnou volbou Odeslat do → Složka ZIP (komprimovaná).
Jak zamknout soubor PDF?
Přidání hesla do PDF
  1. Otevřete soubor PDF v aplikaci Acrobat DC.
  2. Vyberte možnost Soubor > Ochránit soubor heslem. Případně můžete vybrat možnost Nástroje > Chránit > Ochránit soubor heslem.
  3. Vyberte, jestli chcete nastavit heslo pro zobrazení nebo úpravy PDF.
  4. Zadejte a znovu zadejte heslo.
  5. Klikněte na tlačítko Použít.

Jak udělat zabezpečenou složku?

Zabezpečení souborů pomocí bezpečné složky
  1. V zařízení Android otevřete aplikaci Files by Google .
  2. Dole klepněte na Procházet .
  3. Přejděte dolů do sekce Sbírky.
  4. Klepněte na Bezpečná složka.
  5. Klepněte na PIN nebo Gesto. Pokud je vybrán PIN: Zadejte kód PIN. Klepněte na Další. Na obrazovce Potvzení kódu PIN zadejte PIN.

By Worthy Ayala

Similar articles

  • Jak Rozzipovat soubor s heslem?

    Dvojklikem na složku zip ji otevřete. Soubor můžete otevřít zadáním hesla, které vám bylo zasláno. Poté přesuňte položku ze složky zip do nového umístění.

  • Jak zabezpecit složku heslem?

    Dostanete se k němu, když ve vlastnostech souboru/složky přejdete na položku Rozšíření.

  • Jak zamknout počítač heslem?

    Uživatelské účty můžete do řádku zadat stisknutím tlačítka Windows. Pokud na odkaz kliknete, dostanete se do nastavení účtu. Zde můžete změnit heslo svého účtu. Stačí stisknout kombinaci kláves Win + L a počítač se uzamkne.

Jak Zaheslovat soubor v mailu? :: Kde jsou v telefonu ulozena hesla?
Užitečné odkazy