Domovská stránka > J > Jak Zamknout Počítač Heslem?

Jak zamknout počítač heslem?

Stačí stisknout tlačítko Windows a do řádku napsat Uživatelské účty. Klikněte na nabídnutý odkaz a budete přesměrována přímo do nastavení účtu. Zde si můžete změnit/vytvořit heslo pro vlastní účet. Po uložení pak stačí stisknout kombinaci kláves Win + L a dojde k automatickému zamčení PC.

Přečtěte si více

Související článek

Co by měl obsahovat počítač?

Počítačová skříň obvykle obsahuje komponenty potřebné pro provoz počítače. Napájecí zdroj počítače prošel vývojem. Je zde procesor, deska a pevný disk. Mechaniky CD/DVD jsou disketové jednotky.

Jak Odzipovat složku?

Klikněte pravým tlačítkem na soubor, který chcete zazipovat, a pak vyberte Odeslat > Komprimovaná složka (metoda ZIP). Otevřete Průzkumník souborů a najděte komprimovanou složku. Pokud chcete rozzipovat celou složku, klikněte na ni pravým tlačítkem, vyberte Extrahovat vše a pak postupujte podle pokynů.
Navíc, jak komprimovat složky?
Vyhledejte soubor nebo složku, které chcete komprimovat. Stiskněte a podržte soubor nebo složku (nebo na ně klikněte pravým tlačítkem myši), přejděte na Odeslat a vyberte Komprimovaná složka (metoda ZIP). Ve stejném umístění se vytvoří nová složka zip se stejným názvem.

Jak Rozzipovat soubor s heslem?

Pokud chcete rozzipovat soubor nebo složku, otevřete zazipovanou složku tím, že na ni dvakrát kliknete. K otevření souboru vložte heslo, které Vám bylo zasláno v SMS. Následně přetáhněte nebo zkopírujte položku ze zazipované složky do nového umístění.
Jak zjistit heslo v pdf?
Stiskněte tedy tlačítko "Add PDF file". Pak vyberte soubor, kterým se hodláte zabývat. Ten se pak zobrazí v horní části okna aplikace. Následně v sekci "Recover the following password(s)" vyberte, jaké heslo potřebujete zjistit.

Související článek

Jaký počítač na hru fortnite?

Musíte mít Windows 10 (64bitovou verzi), procesor Intel Core i7-8700 nebo AMD Ryzen 7 3700x, grafickou kartu s alespoň 4 GB VRAM a SSD disk.

Co je to zip soubor?

ZIP je populární, všeobecně rozšířený souborový formát pro kompresi a archivaci dat. ZIP soubor vytvořený kompresí obsahuje jeden či více komprimovaných souborů, což ve výsledku pomůže zredukovat velikost uložených dat.
Jak zakódovat soubor?
Klikněte pravým tlačítkem na soubor nebo složku (nebo je stiskněte a podržte) a vyberte Vlastnosti. Vyberte tlačítko Upřesnit a zaškrtněte políčko Šifrovat obsah a zabezpečit tak data. Výběrem tlačítka OK zavřete dialogové okno Upřesnit atributy, vyberte Použít a pak vyberte OK.

Když to vezmeme v úvahu, jak zaheslovat video?

Je to nejvíce zajímavé z toho pohledu, že zaheslovat video na YouTube možné není. Neexistují tam zaheslovaná videa. Na YouTube můžete video nastavit jako privátní a dát přístup konkrétním lidem – ti musí mít účet od Google (aby se mohli na YouTube přihlásit) a můžete takto udělit přístup maximálně padesáti lidem.
Jak otevřít zabezpečenou složku?
Krok 1. Přejděte do Nastavení > vyberte Biometrie a zabezpečení. Krok 2. Klepněte na Zabezpečená složka > přečtěte si a potvrďte podmínky zabezpečené složky.

Jak ukazat skryte soubory?

Otevřete Tento počítač, v horním menu klikněte na Soubor a poté v otevřené nabídce vyberte Možnosti. V otevřeném dialogu klikněte na kartu Zobrazení, ve spodní části vyberte kliknutím na možnost Zobrazovat skryté soubory, složky a jednotky a potvrďte kliknutím na tlačítko OK.

By Bloomer

Similar articles

Jak zašifrovat souřadnice? :: Jak zamknout složky?
Užitečné odkazy