Domovská stránka > J > Jak Zabezpecit Složku Heslem?

Jak zabezpecit složku heslem?

Dostanete se k tomu snadno, ve Vlastnostech souboru/složky přejdete na Rozšíření a tam si vyberete, že chcete zašifrovat (Obecné -> Atributy a zde Upřesnit -> Šifrovat obsah a zabezpečit tak data).

Přečtěte si více

Související článek

Jak vyčistit složku Temp?

Vyberte jednotku, kterou chcete vyčistit, a potom vyberte možnost OK. V části Soubory k odstranění vyberte typy souborů, které chcete odstranit. Vyberte možnost OK.

Jak zabezpečit složku?

Klikněte pravým tlačítkem na soubor nebo složku (nebo je stiskněte a podržte) a vyberte Vlastnosti. Vyberte tlačítko Upřesnit a zaškrtněte políčko Šifrovat obsah a zabezpečit tak data. Výběrem tlačítka OK zavřete dialogové okno Upřesnit atributy, vyberte Použít a pak vyberte OK.
Když to vezmeme v úvahu, jak zamknout složku android?
Zabezpečení souborů pomocí bezpečné složky
  1. V zařízení Android otevřete aplikaci Files by Google .
  2. Dole klepněte na Procházet .
  3. Přejděte dolů do sekce Sbírky.
  4. Klepněte na Bezpečná složka.
  5. Klepněte na PIN nebo Gesto. Pokud je vybrán PIN: Zadejte kód PIN. Klepněte na Další. Na obrazovce Potvzení kódu PIN zadejte PIN.

Jak zamknout Soubor?

Vyberte Soubor > Informace. Vyberte pole Zamknout sešit a zvolte Šifrovat pomocí hesla. Zadejte heslo do pole Heslo a pak vyberte OK. Potvrďte heslo do pole Znovu zadat heslo a pak vyberte OK.
Jak se Zazipuje Soubor?
Klikněte pravým tlačítkem na soubor, který chcete zazipovat, a pak vyberte Odeslat > Komprimovaná složka (metoda ZIP). Otevřete Průzkumník souborů a najděte komprimovanou složku. Pokud chcete rozzipovat celou složku, klikněte na ni pravým tlačítkem, vyberte Extrahovat vše a pak postupujte podle pokynů.

Související článek

Jak smazat složku Windows?

Nejjednodušší způsob, jak odebrat soubor z Průzkumníka Windows, je najet na konkrétní soubor nebo adresář.

Když to vezmeme v úvahu, jak zamknout rar soubor?

Z příkazového řádku zadáte heslo přepínačem -p[heslo], v grafickém rozhraní WinRARu můžete buď stisknout Ctrl+P, zvolit příkaz "Nastavit standardní heslo" z nabídky Soubor nebo kliknout na malou ikonku klíče v levém spodním rohu okna WinRARu.
Jak Zaheslovat složku na externím disku?
BitLocker – freeware

Ve Windows 10 (případně starších Windows 7 či 8. x v edici Ultimate a Enterprise) si můžete aktivovat funkci, která udrží dokumenty a další soubory či hesla v bezpečnější podobě, a to díky zašifrování celé jednotky (možnost i u USB), na níž je umístěn systém Windows a data.

Jak si zaheslovat počítač?

Stačí stisknout tlačítko Windows a do řádku napsat Uživatelské účty. Klikněte na nabídnutý odkaz a budete přesměrována přímo do nastavení účtu. Zde si můžete změnit/vytvořit heslo pro vlastní účet. Po uložení pak stačí stisknout kombinaci kláves Win + L a dojde k automatickému zamčení PC.
Když to vezmeme v úvahu, jak zaheslovat obrázky?
Private Camera (zdarma) Aplikace Private Camera je na první pohled jednoduchá aplikace, která nabízí zaheslování číselným kódem nebo gestem. V přehledech vždy vidíte všechny fotografie dohromady, ale můžete je zobrazit i ve složkách.

Následně, jak zaheslovat aplikací android?

Smart AppLock se postará o uzamknutí všech aplikací. Přidat si můžete jakoukoli aplikaci a uzamknout jí pomocí hesla, vzoru, gesta či otiskem prstu, pokud má váš telefon čtečku otisků.

By Sibyls Hoffnagle

Similar articles

Jak zamknout aplikace Android? :: Jak zkopírovat část obrazovky?
Užitečné odkazy