Domovská stránka > J > Jak Zaheslovat Soubor V Mailu?

Jak Zaheslovat soubor v mailu?

Klikněte na kartu Soubor. zvolte Možnosti >Centrum zabezpečení > Centrum zabezpečení Nastavení. Na kartě Zabezpečení e-mailu zaškrtněte v části Šifrovaný e-mail políčko Zašifrovat obsah a přílohy odesílaných zpráv.

Přečtěte si více

Související článek

Co je to RAW soubor?

Nejkvalitnější obrazová data mohou být podporována poloprofesionálními a profesionálními fotoaparáty. Tyto snímky lze podrobně upravovat pomocí speciálního softwaru a ovlivňovat jejich vzhled úpravou ostrosti, sytosti barev nebo kontrastu, aniž by byla ohrožena výsledná kvalita.

Jak zjistit heslo v pdf?

Stiskněte tedy tlačítko "Add PDF file". Pak vyberte soubor, kterým se hodláte zabývat. Ten se pak zobrazí v horní části okna aplikace. Následně v sekci "Recover the following password(s)" vyberte, jaké heslo potřebujete zjistit.
Lidé se také ptají, co je to zip soubor?
ZIP je populární, všeobecně rozšířený souborový formát pro kompresi a archivaci dat. ZIP soubor vytvořený kompresí obsahuje jeden či více komprimovaných souborů, což ve výsledku pomůže zredukovat velikost uložených dat.

Jak Zaheslovat složku v PC Mac?

Chraňte heslem složky na svém Macu
  1. Po otevření programu Disková Utilita vyberte položku. Soubor> Nový obraz> Obraz ze složky... a vyhledejte složku, kterou chcete zašifrovat.
  2. V následujícím okně můžete vše nastavit:
  3. Po výběru typu šifrování se objeví vyskakovací okno, kde můžete nastavit požadované heslo.
Jak Zaheslovat složku na flash disku?
USB Secure 2.2.2

USB Secure je nástroj pro zaheslování přístupu k souborům a složkám uloženým na USB flash disku nebo externím disku. Při připojení přenosného paměťového zařízení do počítače se program automaticky spustí a zeptá se na přístupové heslo. Po zadání korektního hesla budou data volně přístupná.

Související článek

Jak otevřít APK soubor?

Když chcete nainstalovat něco mimo Obchod Play, všimnete si pouze souborů APK. Je to podobné jako u souborů pro počítač se systémem Windows. Po stažení aplikace je k dispozici soubor s příponou. Můžete s ním pracovat pomocí aplikace.

Jak Zaheslovat disk v PC?

V závislosti na výrobci počítače je pak třeba stisknout určitou klávesu (nejčastěji F10, F2, Esc, Del), která otevře nastavení (setup), kde se heslo pevného disku zadá. Výhodou je, že zámek je přímo na disku a není závislý na operačním systému počítače. Šifrování celého disku je jedinou skutečně bezpečnou možností.
Jak Zaheslovat obrázky?
Private Camera (zdarma) Aplikace Private Camera je na první pohled jednoduchá aplikace, která nabízí zaheslování číselným kódem nebo gestem. V přehledech vždy vidíte všechny fotografie dohromady, ale můžete je zobrazit i ve složkách.

Můžete se také zeptat, jak zamknout zip soubor?

Postup zaheslování je u obou programů téměř totožný. Stačí vybrat soubory, které chcete zaheslovat, a kliknout na ně pravým tlačítkem myši. Následně vyberte možnost Přidat do archivu. V otevřeném okně pak už stačí najít pole s přidáním hesla a máte vyhráno.
Jak zamknout soubor zip na Macbooku?
Pak si najděte složku, kterou chcete archivovat a zaheslovat, a přesuňte ji kurzorem do okna Terminálu. Za vloženým příkazem se následně vloží cesta k vaší složce. Následně stiskněte na klávesnici klávesu Enter. Dále je nutné, abyste do Terminálu vepsali heslo k archivu, které potvrďte stisknutím klávesy Enter.

Jak Zaheslovat video?

Je to nejvíce zajímavé z toho pohledu, že zaheslovat video na YouTube možné není. Neexistují tam zaheslovaná videa. Na YouTube můžete video nastavit jako privátní a dát přístup konkrétním lidem – ti musí mít účet od Google (aby se mohli na YouTube přihlásit) a můžete takto udělit přístup maximálně padesáti lidem.

By Robers Rotenberry

Similar articles

Jak si nastavit heslo? :: Jak Zipovat s heslem?
Užitečné odkazy