Domovská stránka > J > Jak Odejít Ze Serveru Na Discordu?

Jak odejít ze serveru na Discordu?

Nejprve otevřete aplikaci Discord. Za druhé přejděte na server. Poté klikněte na ikonu tří teček. Nakonec vyberte možnost Opustit server a potvrďte svou volbu.

Přečtěte si více

Související článek

Co znamená měsíc na Discordu?

V horní části profilového obrázku jsou různé barevné tečky. Barva označuje online stav osoby. Zelená tečka ukazuje, že uživatel je online. Žlutý symbol měsíce znamená Offline, červený symbol měsíce znamená Nerušit, fialový symbol měsíce znamená Streamování a šedý symbol měsíce znamená Offline.

Pokud jde o toto, jak odebrat cislo z discordu?

Zjistíme, jak smazat účet Discord.
...
Pro Android:
  1. Nejprve otevřete aplikaci Discord.
  2. Poté klepněte na ikonu profilu.
  3. Dále přejděte do nastavení Můj účet.
  4. Nyní přejděte dolů a vyberte Odstranit účet.
  5. Nakonec zadejte heslo účtu Discord a stiskněte tlačítko Odstranit.
  6. Vynikající! Smazali jste svůj účet Discord.
Jak zjistit IP adresu na Discordu?
To je jednoduché, pokud Discord veřejně neuvádí IP adresy přispěvatelů, tak ji nemohl získat nijak jinak, než přímo od tebe a to tím, že jsi mu na něco kliknul, poslal atd. Stačí klidně, aby na nějakou stránku třeba embedoval obrázek nebo video ze svého serveru a už jeho načtením se dozví tvoji IP.

Pokud jde o toto, jak převést vlastnictví serveru discord?

Přejděte na Server Settingsstránku dolů a klepněte na Members. Na Member Listvyhledejte uživatele, na kterého chcete převést vlastnictví serveru. Poté vedle jejich jména klepněte na tři tečky. V nabídce se třemi tečkami klepněte na Transfer Ownership.
Jak na Discord?
Připojení nebo vytvoření serveru Discord

Chcete-li nějakou skupinu na Discordu hledat, pak spusťte Discord na počítači nebo mobilním zařízení a klepněte v levém panelu na tlačítko Prozkoumej veřejné servery. Následně do políčka pro vyhledávání zadejte název požadovaného serveru a stiskněte klávesu Enter.

Související článek

Jak zjistit adresu Exchange serveru?

Pokud aplikace Outlook nedokáže rozpoznat adresu serveru Exchange, můžete ji zadat. Pokud chcete zjistit název serveru Exchange, měli byste se obrátit na osobu, která e-mailovou adresu vydala, nebo na oddělení IT.

Lidé se také ptají, jak udělat dobrý server na discordu?

Začněte výběrem položky + znaménko na levé straně uživatelského rozhraní Discord. V mobilu musíte klepnutím na tři řádky v levé horní části obrazovky získat přístup k tomuto panelu. To je přidat server volba. Jakmile na něj kliknete nebo na něj klepnete, vyberte ikonu vytvořit server volba.
Někdo se také může ptát, jak si udělat druhý účet na discordu?
Nejprve ve vašem zařízení otevřená aplikace Discord. Poté vyberte možnost Registrovat. Nyní vyplňte formulář potřebnými údaji k vytvoření účtu, například e-mail, uživatelské jméno, heslo, datum narození a zaškrtněte políčko o souhlasu se zásadami ochrany osobních údajů a podmínkami služby.

A jak si na discordu změnit věk?

Nijak, pocita sa to automaticky podla zadaneho datumu narodenia. Ten měnit nemusíš. Pokud tam je zadané správné datum narození, tak se věk s upravuje sám podle tvého stárnutí.
Někdo se také může ptát, jak udělat verejnou ip adresu?
V nastavení routeru si najdete záložku DHCP. Všimněte si možností Start IP Address a End IP Address. To je rozmezí IP adres, které přiděluje DHCP server. Pokud chcete, aby se vaše IP adresa neměnila, musíte si buď nastavit statickou IP adresu nebo nastavit rezervaci v DHCP.

Když to vezmeme v úvahu, jak zabezpečit discord?

V nabídce Nastavení v části Můj účet vyberte možnost „Povolit dvoufaktorové ověřování". Dále budete muset na smartphonu nebo tabletu nastavit buď Google Authenticator nebo Authy. V obou aplikacích použijte funkci „Naskenovat čárový kód" a naskenujte QR kód v aplikaci Discord.

By Parnas

Similar articles

Jak zjistit cizí IP adresu na Instagramu? :: Jak nahlásit email?
Užitečné odkazy