Domovská stránka > J > Jak Se Připojit K Serveru Microsoft Exchange?

Jak se připojit k serveru Microsoft Exchange?

V části Outlook Anywhere zvolte Připojení k Microsoft Exchange pomocí HTTP . Klikněte na Nastavení serveru Exchange Proxy specifikovat proxy server. Poté zadejte adresu URL pro připojení k serveru proxy. Dále vyberte Připojování pouze pomocí SSL .

Přečtěte si více

Související článek

Jak se připojit k Wi-Fi 5GHz?

Pokud kliknete na ikonu 2,4G v levém horním rohu, měla by se zobrazit síť v pásmu 5 GHz. Pokud telefon nepodporuje sítě 5 GHz, síť se nezobrazí. V tomto pásmu nebyly žádné jiné.

Lidé se také ptají, jak se pripojit na outlook?

Otevřete Outlook a vyberte Soubor > Přidat účet. Na další obrazovce zadejte e-mailovou adresu, vyberte Upřesnit možnosti, zaškrtněte políčko Umožnit mi ručně si nastavit účet a vyberte Připojit. Vyberte typ účtu. Ve většině případů, kdy budete tuto možnost používat, vyberete IMAP.
Jak nastavit Exchange v Outlooku?
Jak zjistím nastavení svého serveru poštovní schránky Exchange
  1. Přihlaste se ke svému účtu pomocí aplikace Outlook Web App.
  2. V Outlook Web Appu vyberte na panelu nástrojů Nastavení
  3. Název serveru POP3, IMAP4 a SMTP a další nastavení, která asi budete muset zadat, najdete na stránce Nastavení protokolu POP a IMAP.

Proč mi nefunguje Outlook?

Spuštění aplikace Outlook v nouzovém režimu a zakázání doplňků Někdy můžou být některé doplňky v konfliktu s aplikací Outlook. Jestli jde o tento problém, zjistíte tak, že Outlook spustíte v nouzovém režimu. V tomto režimu se Outlook spustí bez načtení doplňků.
Můžete se také zeptat, jak zjistit adresu exchange serveru?
Pokud Outlook nelze automaticky rozpoznávat serveru Exchange, můžete zadat jeho adresu. Pokud chcete zjistit název serveru Exchange, kontaktovat osoby, která vystavila e-mailovou adresu nebo někoho kontaktovat vaše IT oddělení, název serveru Exchange.

Související článek

Jak připojit externí disk k počítači?

2,5 HDD se používají v noteboocích a k připojení k internetu potřebují pouze základní typ kabelu. 3,5 HDD se používají ve stolních počítačích. Neobejdou se bez přídavného napájení, proto je součástí dodávky druhý kabel.

Jak nastavit Exchange na Android?

Přejděte na Nastavení > Přidat účet > Jiný. Zadejte svoji celou e-mailovou adresu a klepněte na Ruční nastavení > Exchange. Zadejte své heslo a klepněte na Další.
Jak nastavit seznam e mail v Outlooku?
V Outlooku přejděte do Soubor > Nastavení účtu. Vyberte účet, jehož nastavení chcete upravit a klikněte na tlačítko Změnit.
...
Pro odchozí poštu byl:
  1. server "smtp.seznam.cz"
  2. port "465"a metoda šifrování "SSL/TLS"
  3. nezatrhávat volbu "Požadovat přihlášení pomocí zabezpečeného ověřování hesla (SPA)"

Jak synchronizovat Outlook?

Nastavte metodu synchronizace

Můžete nastavit metodu synchronizace pro jednotlivé poštovní schránky: Přejděte na Nastavení > Konfigurace e-mailu. Klikněte na položku Poštovní schránky > vyberte poštovní schránku.
Jak přepnout účet v Outlooku?
Změna profilů v Outlooku
  1. V Outlooku klikněte na> Nastavení účtu > Změnit profil.
  2. Outlook se zavře. Outlook budete muset spustit znovu ručně.
  3. Při příštím spuštění Outlooku se zobrazí dialogové okno Zvolit profil.

Jak nastavit server Odchozi pošty?

Jako "Server odchozí pošty (SMTP)" zadejte "smtp.seznam.cz". Dále musí být zatrženy všechny čtyři volby "Server odchozí pošty vyžaduje ověření", "Při odesílání e-mailů používat stejné uživatelské jméno a heslo", "Vyžadovat SSL pro příchozí e-maily" a "Vyžadovat SSL pro odchozí e-maily".

By Kalli

Similar articles

Co je Exchange účet? :: Jak na verejnou IP?
Užitečné odkazy