Domovská stránka > J > Jak Si Změnit Datum Narození Na Discordu?

Jak si změnit datum narození na Discordu?

Nijak, pocita sa to automaticky podla zadaneho datumu narodenia. Ten měnit nemusíš. Pokud tam je zadané správné datum narození, tak se věk s upravuje sám podle tvého stárnutí.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zmenit uloziste iPhone na iCloud?

Kliknutím na své jméno v horní části obrazovky můžete změnit plán úložiště ve svém zařízení. Na další obrazovce klikněte na možnost Spravovat úložiště.

Někdo se také může ptát, jak si vypnout aktivitu na snapchatu?

Jdi do nastavení. V části Who can (Kdo může) zvol See My Location (Vidět moji polohu). Zaškrtni Ghost Mode (Skrytý režim).
Když to vezmeme v úvahu, jak si udělat dva účty na snapchatu?
Přejděte na Aplikace a oznámení > Zdvojení aplikace a podle potřeby zapněte zdvojení aplikace pro WeChat, QQ, LINE, Facebook, Snapchat, WhatsApp nebo Messenger. Pokud je zapnuto zdvojení aplikace, na domovské obrazovce se zobrazí dvě ikony aplikací WeChat, QQ, LINE, Facebook, Snapchat, WhatsApp nebo Messenger.

Někdo se také může ptát, jak vypnout zvuk fotoaparátu na snapchatu?

Pokud to chcete provést, otevřete fotoaparát, klikněte na ikonku „Nastavení" a vyberte možnosti: „Zvuk fotoaparátu" >> „Vypnout".
Co je to s?
s je značka základní jednotky času v soustavě SI – sekundy. S je značka odvozené jednotky elektrické vodivosti v soustavě SI – siemens. S je značka jednotky sedimentace – svedberg (podíl rychlosti sedimentace a úhlového zrychlení).

Související článek

Jak zmenit obrazovku iPhone?

Stisknutím tlačítka zámku orientace na výšku zajistíte, aby byla obrazovka otočena na stranu.

Co je to zkratka PGN?

PGN (Portable Game Notation) je formát souboru, ve kterém jsou zaznamenávány šachové partie. Drtivá většina šachových programů pracuje s tímto formátem a je považován za standard. Soubory v tomto formátu jsou obvykle ukládány s příponou pgn.
A co je to streaks?
streak [striːk]

of sth stopa, náznak, rys čeho vlastnosti v povaze ap.

A jak se zpomaluje video na snapchatu?

Chcete-li video na Snapchatu zpomalit, stačí několikrát přejet prstem doleva, dokud neuvidíte Šnek obrázek uprostřed.
Můžete se také zeptat, jak se dělá skupina na snapchatu?
Otevřete obrazovku chatu a vyberte novou ikonu chatu v levém horním rohu. Jakmile jste tam, můžete si vybrat, které kamarády chcete zahrnout do chatu, kterou používáte. Toto je také místo, kde se objeví chat, jakmile je provedena a kdy je nová zpráva. Skupiny, se kterými jste se přidali, se zde také zobrazí.

A další otázka, jak dát app store do češtiny?

Můžete změnit jazykové nastavení iPhonu, iPadu nebo iPodu touch, pokud není správné nebo pokud nastavení omylem změníte na jazyk, kterému nerozumíte.
  1. Otevřete Nastavení Na ploše klepněte na Nastavení.
  2. Klepněte na Obecné
  3. Vyberte Jazyk a oblast.
  4. Klepněte na jazyk zařízení
  5. Vyberte jazyk.
  6. Potvrďte svou volbu.

By Alasteir

Similar articles

  • Jak změnit ukazatel myši?

    Chcete-li změnit vzhled ukazatele myši, klikněte na tlačítko Start a potom na položku Ovládací panely. Chcete-li změnit vzhled všech ukazatelů, klikněte na rozevírací seznam Schéma a poté na nové schéma ukazatele myši. Klepněte na tlačítko OK.

  • Jak změnit písmeno Google disku?

    Pokud se vám písmeno jednotky nelíbí, vyberte z kontextové nabídky možnost Změnit písmeno jednotky a cestu. V zobrazeném okně klepněte na tlačítko Změnit, přiřaďte disku nové písmeno jednotky a volbu potvrďte klepnutím na tlačítko OK.

  • Jak zmenit formát na MP3?

    Zdarma, Sunflower doporučujeAV Audio Converter. CD grabber je zdarma. Audiograbber je zdarma. Jakákoli konverze zvuku je zdarma. Ice Media Converter je zdarma. K dispozici je zdarma ripper CD mp3. Pazera je k použití zdarma. Je zdarma k vyzkoušení.

  • Co znamená měsíc na Discordu?

    V horní části profilového obrázku jsou různé barevné tečky. Barva označuje online stav osoby. Zelená tečka ukazuje, že uživatel je online. Žlutý symbol měsíce znamená Offline, červený symbol měsíce znamená Nerušit, fialový symbol měsíce znamená Streamování a šedý symbol měsíce znamená Offline.

  • Jak si změnit IP adresu?
  • Jak zmenit kodek?
  • Jaký SW je zcela zdarma a mohu ho změnit?
  • Jak změnit typ NAT?
Co je to P2P půjčky? :: Co to znamená Snapchat?
Užitečné odkazy