Domovská stránka > J > Jak Si Udělat Druhý Účet Na Discordu?

Jak si udělat druhý účet na Discordu?

Nejprve ve vašem zařízení otevřená aplikace Discord. Poté vyberte možnost Registrovat. Nyní vyplňte formulář potřebnými údaji k vytvoření účtu, například e-mail, uživatelské jméno, heslo, datum narození a zaškrtněte políčko o souhlasu se zásadami ochrany osobních údajů a podmínkami služby.

Přečtěte si více

Související článek

Jak si udělat iOS 14?

Nainstalovat ji může každý. Pokud budete postupovat podle pokynů, můžete si stáhnout konfigurační profil. Nastavení lze použít k instalaci staženého konfiguračního profilu. Poté je třeba telefon obnovit.

Jak zjistit komu patří profil na Instagramu?

Instagram. Podobně jako s Facebookem je to i s Instagramem. Tam nelze zjistit kdo provozuje profil, nejde přijít na e-mail pod kterým je zaregistrován, ani tam není žádná možnost „zapnout" informaci o správci, jako je to u Facebooku. Můžete profilu zkusit poslat přímou zprávu či mu psát do komentářů pod příspěvkem.
Jak zjistit NECI email na IG?
Pokud nemůžete získat zpět přístup k e-mailu nebo telefonnímu číslu, které jste použili při registraci na Instagramu, musíte se přihlásit k Instagramu a změnit si na profilu e-mail nebo telefonní číslo za nové, ke kterému máte přístup.

A další otázka, jak zjistit kdo mě má na instagramu v blízkých přátelích?

Zjištění kdo vás blokuje ve stories (tedy kdo skryl své příběhy) možné není. Žádný seznam neexistuje, upozornění nedostanete. Můžete to zjistit jedině tak, že se půjdete podívat na konkrétní profil a nebudete tam moci vidět příběhy. Skrýt příběh/Hide Your Story přímo na profilu určitého uživatele.
Jak zjistit IP adresu pomocí příkazového řádku?
Klikněte na ikonu Start a zvolte Všechny aplikace. Následně klikněte na Hledání. Dolů do textového pole napište cmd a klikněte na vyhledaný Příkazový řádek. Do konzoly napište ipconfig /all.

Související článek

Jak udělat defragmentaci disku?

Nabídka Start se nachází v levém dolním rohu obrazovky. Klepněte na disk. Vlastnosti naleznete v rozevíracím poli. Tlačítko Defragmentace najdete na kartě Nástroje.

Následně, jak zjistit ip adresu internetu?

Klávesovou zkratkou Win + R vyvoláte aplikaci Spustit, potom do okna Otevřít vypíšete příkaz cmd. Následně do příkazového řádku zadáte pro zobrazení konfigurace příkaz ipconfig/all a uvidíte údaje, mezi nimiž vás bude zajímat řádek Default Gateway (výchozí brána). Tady je totiž vypsána IP adresa vašeho routeru.
Můžete se také zeptat, jak zjistit ip adresu poskytovatelé internetu?
Do příkazové řádky napište příkaz "ipconfig /all" a stiskněte "Enter". Nyní vyhledejte řádek "Default Gateway" (Výchozí brána), ve kterém zjistíte IP adresu routeru.

Jak nahradit verejnou IP adresu?

Řešením je služba DynDNS, která je v základní verzi zdarma a umožňuje toto omezení obejít a umožnit vám mít vlastní veřejný prostor ve formě veřejné ip nebo subdomény zdarma. Celý postup se dá shrnout do dvou kroků: Zaregistrujte se bezplatně u DynDNS, k tomu vám stačí mít funkční emailovou adresu.
A další otázka, jak si vytvořit ip adresu?
Vytvoření veřejné IP adresy se směrováním na internetu
  1. Do vyhledávacího pole v horní části portálu zadejte veřejnou IP adresu.
  2. Ve výsledcích hledání vyberte Veřejné IP adresy.
  3. Vyberte + Vytvořit.
  4. V části Vytvořit veřejnou IP adresu zadejte nebo vyberte následující informace: Nastavení Hodnota.
  5. Vyberte Vytvořit.

Jak nastavit pevnou IP adresu?

Jak nastavit statickou IP adresu:
  1. Jděte do sekce Brána.
  2. V pravém sloupci klikněte na položku Konfigurace zařízení / Ethernet parametry.
  3. Odškrtněte: Použij DHCP.
  4. Zadejte IP požadovanou adresu, Subnet masku, IP brány a DNS server(y)

By Marutani

Similar articles

Kde najdu avatara? :: Jak zadat lomítko na klávesnici?
Užitečné odkazy