Domovská stránka > K > Kde Se Vyrábí Iget?

Kde se vyrábí iGet?

Značka iGet je jedna z těch méně známých, přestože na našem trhu působí už dva roky. Zaujmout by mohla především tím, že je česká. Tedy značka, telefony jsou vyráběné v Číně (ostatně jako téměř všechny telefony dnes).

Přečtěte si více

Související článek

Jak se vyrábí CD ROM?

CD versus DVD. Základem obou médií je plast. Na něj se nanášejí jednotlivé vrstvy barviva, stříbra, laku nebo lepidla. Základní rozdíl mezi CD a DVD spočívá v tom, že CD má pouze jeden disk, zatímco DVD má disky dva.

Kolik stál prvni mobilní telefon?

let velmi podobala. Oproti němu ale disponovala displejem z červeně svítících diod a byla a poznání menší. Ani tak nešlo o žádného drobečka: přístroj vážil 800 gramů a na výšku měl kolem 30 centimetrů plus dlouhou gumovou anténu. Ne nadarmo se telefonu v angličtině přezdívalo brick phone, tedy "cihlofon".
A další otázka, co je cena jen pro mobilní zařízení?
Jak fungují slevy na rezervace z mobilních zařízení

Sleva na rezervace z mobilních zařízení je speciální zlevněná cena, která je viditelná pouze pro zákazníky, kteří používají naši aplikaci nebo navštíví náš web v mobilním prohlížeči. Když slevu nastavíte, můžete z mobilních zařízení získat až o 22 % více rezervací.

Můžete se také zeptat, kdy se začaly vyrábět dotykové telefony?

Rok 1992 byl však průlomový – společnost IBM ukazuje na veletrhu COMDEX svůj telefon Simon, první telefon s dotykovým displejem na světě. Stalo se tak 23. listopadu a telefon tedy nedávno oslavil své 24. narozeniny.
Lidé se také ptají, kdy byl vyroben telefon?
Vynález telefonu je připisován dvěma objevitelům. Dne 14. února 1876 nezávisle na sobě přihlásili Američan Elisha Gray a ze Skotska pocházející fyziolog Alexander Graham Bell své patenty na telefon.

Související článek

Jak se vyrabi grafická karta?

Pro grafickou kartu se používá běžná přídavná karta. Na desce je grafický procesor. Pro grafiku se používají dva typy sběrnic. Vlastnosti sběrnice PCI se vztahují pouze na starší grafické karty.

Kdo vynalezl první telefon?

Telefon/Vynálezci
Kdo vymyslel chytrý telefon?
MobilMania.cz: Filip Kůžel, Jan Láska. IBM Simon, který měl některé prvky, které dodnes používají moderní smartphony, se začal prodávat v létě 1994, tedy před 23 lety. Uměl na svou dobu neuvěřitelné věci, nebyl drahý, přesto díru do světa neudělal. Poprvé se představil už koncem roku 1992, ale bylo to až 16.

Jak fungoval starý telefon?

V principu se jednalo o elektromagnetický mikrofon/sluchátko. Zvuk rozkmital membránu s permanentním magnetem v cívce, která převedla pohyb na elektrický proud. Ten pak byl přenesen dráty do stejného zařízení, které jej přeměnilo zpět na zvuk.
Navíc, kolik obsahuje mobil zlata?
Zatímco klasickou těžbou zlata se dnes z jedné tuny horniny získá průměrně jeden až tři gramy zlata, tuna mobilních telefonů ukrývá až 300 gramů zlata. Podle Asociace provozovatelů mobilních sítí je v českých šuplících až osm milionů starých telefonů, což představuje přibližně 300 kilogramů zlata.

Lidé se také ptají, kolik je zlata v mobilních telefonech?

V jednom mobilu se ukrývá kolem 25 miligramů zlata a zhruba desetkrát tolik stříbra, což znamená asi 150 gramů zlata na tunu telefonů.

By Alfy

Similar articles

Co je symbol islámu? :: Z jakého materiálu je telefon?
Užitečné odkazy