Domovská stránka > N > Na Co Je Onedrive?

Na co je OneDrive?

Nejste si jistí, co je OneDrive? Ve službě OneDrive můžete bezpečně ukládat svoje fotky, soubory a složky na jednom místě, sdílet je s ostatními a dostat se k nim odkudkoliv.

Přečtěte si více

Související článek

Jak nastavit OneDrive na PC?

Můžete se přihlásit ke svému účtu pod účtem, který chcete synchronizovat. Toto je poslední část nastavení. Budete moci synchronizovat své soubory s počítačem.

Jak nastavit OneDrive na PC?

Synchronizace OneDrivu na počítači
  1. Klikněte na Start, zadejte OneDrive a vyberte OneDrive.
  2. Přihlaste se k OneDrivu pod účtem, který chcete synchronizovat. Tím dokončíte nastavení. Vaše onedrivové soubory se začnou synchronizovat s vaším počítačem.
Jak přesunout soubory z OneDrive do PC?
V oznamovací oblasti Windows na hlavním panelu vyberte ikonu OneDrive cloudu. Vyberte Nastavení > & Nastavení nápovědy. Na kartě Backup vyberte Spravovat zálohování. V okně se zprávou Zálohovat složky vyberte složky, které chcete zálohovat, a pak vyberte Spustit zálohování.

A jak neukládat na onedrive?

V části Nastavení počítače vyberte OneDrive. Na kartě Úložiště souborů vypněte přepínač Ukládat dokumenty standardně na OneDrive.
Jak se přihlásit do Outlooku z jiného počítače?
Přejděte na přihlašovací stránku Outlook.com a vyberte Přihlásit se. Zadejte svou e-mailovou adresu nebo telefonní číslo a vyberte Další. Na stránce Zadat heslo zrušte zaškrtnutí políčka Zůstat přihlášeni. Zadejte vaše heslo a vyberte Přihlásit se.

Související článek

Jak se zbavit OneDrive?

V nastavení vyberte účet, který chcete z počítače odebrat.

Jak se pripojit na Outlook?

Otevřete Outlook a vyberte Soubor > Přidat účet. Na další obrazovce zadejte e-mailovou adresu, vyberte Upřesnit možnosti, zaškrtněte políčko Umožnit mi ručně si nastavit účet a vyberte Připojit. Vyberte typ účtu. Ve většině případů, kdy budete tuto možnost používat, vyberete IMAP.
Jak nastavit Outlook v PC?
Rychlé přidání vašeho e-mailového účtu Outlook.com
  1. Otevřete Outlook a vyberte Soubor > Přidat účet.
  2. V Outlooku 2016 zadejte svoji e-mailovou adresu a vyberte Připojit.
  3. Pokud k tomu budete vyzváni, znovu zadejte heslo, vyberte OK a Dokončit a můžete začít používat Outlook.

Jak přepnout účet Microsoft?

Vyberte Start, klikněte pravým tlačítkem myši na ikonu názvu účtu (nebo obrázek) a pak vyberte Přepnout uživatele. Vyberte tlačítko Start na hlavním panelu. Potom na levé straně nabídka Start vyberte ikonu názvu účtu (nebo obrázek) > Přepnout uživatele > jiného uživatele.
Jak přidat účet na počítači?
Přidání uživatelů na domácí počítač
  1. Vyberte Start > Settings > Accounts > Family & other users.
  2. V části Další uživatelé > Přidat dalšího uživatele vyberte Přidat účet.
  3. Zadejte informace o účtu Microsoft uživatele a postupujte podle pokynů.

Následně, kolik stojí cloudove uloziste?

Za 50 GB zaplatíte 25 Kč, za 200 GB pak 79 Kč a největší úložiště o 2 TB nabízí Apple za 249 Kč. Kromě velkých vývojářů, kteří se snaží zařadit cloudové úložiště jako součást vlastního operačního systému, nabízí online úložiště dat i velká řada dalších společností.

By Lenssen

Similar articles

Jak funguje Google kalendář? :: Co by měl obsahovat intranet?
Užitečné odkazy