Domovská stránka > J > Jak Nastavit Onedrive Na Pc?

Jak nastavit OneDrive na PC?

Synchronizace OneDrivu na počítači
  1. Klikněte na Start, zadejte OneDrive a vyberte OneDrive.
  2. Přihlaste se k OneDrivu pod účtem, který chcete synchronizovat. Tím dokončíte nastavení. Vaše onedrivové soubory se začnou synchronizovat s vaším počítačem.

Přečtěte si více

Související článek

Jak nastavit soukromé připojení?

Chcete-li zkontrolovat zabezpečení webové stránky, podívejte se napravo od webové adresy na stav zabezpečení: "Zabezpečeno". Chcete-li zobrazit podrobnosti o webu, vyberte ikonu . Můžete zjistit, zda Chrome považuje připojení za soukromé.

Jak přesunout soubory z OneDrive do PC?

V oznamovací oblasti Windows na hlavním panelu vyberte ikonu OneDrive cloudu. Vyberte Nastavení > & Nastavení nápovědy. Na kartě Backup vyberte Spravovat zálohování. V okně se zprávou Zálohovat složky vyberte složky, které chcete zálohovat, a pak vyberte Spustit zálohování.
Jak neukládat na OneDrive?
V části Nastavení počítače vyberte OneDrive. Na kartě Úložiště souborů vypněte přepínač Ukládat dokumenty standardně na OneDrive.

Když to vezmeme v úvahu, jak se přihlásit do outlooku z jiného počítače?

Přejděte na přihlašovací stránku Outlook.com a vyberte Přihlásit se. Zadejte svou e-mailovou adresu nebo telefonní číslo a vyberte Další. Na stránce Zadat heslo zrušte zaškrtnutí políčka Zůstat přihlášeni. Zadejte vaše heslo a vyberte Přihlásit se.
Jak se pripojit na Outlook?
Otevřete Outlook a vyberte Soubor > Přidat účet. Na další obrazovce zadejte e-mailovou adresu, vyberte Upřesnit možnosti, zaškrtněte políčko Umožnit mi ručně si nastavit účet a vyberte Připojit. Vyberte typ účtu. Ve většině případů, kdy budete tuto možnost používat, vyberete IMAP.

Související článek

Jak nastavit stav baterie?

Přejděte do nastavení a zobrazte procento výdrže baterie.

Když to vezmeme v úvahu, jak nastavit outlook v pc?

Rychlé přidání vašeho e-mailového účtu Outlook.com
  1. Otevřete Outlook a vyberte Soubor > Přidat účet.
  2. V Outlooku 2016 zadejte svoji e-mailovou adresu a vyberte Připojit.
  3. Pokud k tomu budete vyzváni, znovu zadejte heslo, vyberte OK a Dokončit a můžete začít používat Outlook.
Jak přepnout účet Microsoft?
Vyberte Start, klikněte pravým tlačítkem myši na ikonu názvu účtu (nebo obrázek) a pak vyberte Přepnout uživatele. Vyberte tlačítko Start na hlavním panelu. Potom na levé straně nabídka Start vyberte ikonu názvu účtu (nebo obrázek) > Přepnout uživatele > jiného uživatele.

Jak přidat účet na počítači?

Přidání uživatelů na domácí počítač
  1. Vyberte Start > Settings > Accounts > Family & other users.
  2. V části Další uživatelé > Přidat dalšího uživatele vyberte Přidat účet.
  3. Zadejte informace o účtu Microsoft uživatele a postupujte podle pokynů.
Lidé se také ptají, kolik stojí cloudove uloziste?
Za 50 GB zaplatíte 25 Kč, za 200 GB pak 79 Kč a největší úložiště o 2 TB nabízí Apple za 249 Kč. Kromě velkých vývojářů, kteří se snaží zařadit cloudové úložiště jako součást vlastního operačního systému, nabízí online úložiště dat i velká řada dalších společností.

A další otázka, kolik stojí cloudové uložiště?

Za 100 GB zaplatíte 49 korun měsíčně. Za 1 TB zaplatíte 189 korun měsíčně nebo 1 899 korun ročně a dostanete k tomu zdarma službu MS Office. Rodinný plán pak vyjde na 269 korun měsíčně nebo 2 699 korun ročně a nabízí přístup pro šest uživatelů (a 1 TB pro každého uživatele) a software Office zdarma.

By Tersina

Similar articles

Jak poznat svou intuici? :: Jak na intranet?
Užitečné odkazy