Domovská stránka > J > Jak Funguje Onedrive?

Jak funguje OneDrive?

OneDrive pro domácnosti je online osobní úložiště, které získáte při nastavení účtu Microsoft pro používání služeb, jako je Outlook.com nebo Xbox. OneDrive můžete používat k ukládání dokumentů, fotek a dalších souborů v cloudu, jejich sdílení s přáteli, a dokonce ke spolupráci na obsahu.

Přečtěte si více

Související článek

Jak funguje spínač?

Elektrický obvod je v jedné poloze přerušen. Při stisknutí kontaktů v druhé poloze je obvod uzavřen. Jeden obvod je ovládán z jednoho místa. Jeho analogy jsou zabudovány buď ve svítidlech, nebo v přívodních kabelech.

Následně, jak sdílet soubor přes sharepoint?

Sdílení s konkrétními lidmi
  1. Na SharePoint přejděte do knihovny, do které chcete sdílet soubory.
  2. Vyberte soubor nebo složku, kterou chcete sdílet, výběrem jeho ikony kruhu.
  3. V horní
  4. V části Odeslat odkaz vyberte Kdokoliv s odkazem může upravit , aby se otevřela nastavení odkazu.
Jak na SharePoint?
Když se přihlásíte k Microsoft 365 nebo k webu SharePoint Server vaší organizace, klikněte na navigačním nebo horním panelu spouštěče aplikací na SharePoint nebo Weby. Tak se dostanete na SharePoint. Můžete také kliknout na možnost SharePoint na panelu záhlaví.

Někdo se také může ptát, jak sdílet excelovou tabulku?

Klikněte na Revize > Sdílet sešit. Na kartě Úpravy zaškrtněte políčko Povolit úpravy více uživatelům. Na kartě Upřesnit vyberte požadované možnosti sledování a aktualizace změn a klikněte na tlačítko OK. Pokud je sešit nový, zadejte jeho název do pole Uložit jako.
Když to vezmeme v úvahu, jak na wetransfer?
V tomto případě tedy stačí otevřít prakticky jakoukoli aplikaci – typicky to bude správce souborů či nějaká alternativa Galerie – označit požadované soubory k přenosu a použít funkci Sdílet/Share/Odeslat do. V dalším kroku vyberete jako aplikaci pro sdílení WeTransfer, vyplníte adresu příjemce a přidáte krátký vzkaz.

Související článek

Co dělat když telefon funguje ale nic se nezobrazuje?

Telefon s černým displejem se na slunci mnohem více zahřívá. Přesuňte jej do stínu. Zařízení může opět fungovat, jakmile se trochu ochladí. Po několika minutách zkontrolujte, zda se displej opět rozsvítil.

Jak někomu poslat velký soubor?

Řešení pro posílání velkých souborů

cz, LeteckáPošta.cz, Edisk.cz, Filesender.com, Wetransfer.com atd. Většinou jsou si velmi podobné – nabízejí možnost nahrát soubor(y) o nějaké maximální kapacitě (gigabajty až desítky gigabajtů), vytvořit speciální odkaz pro jejich stažení nebo ho rovnou poslat příjemci na e-mail.
Jak darovat data?
T-Mobile zavádí možnost sdílet jeden objem mobilních dat i s dalšími SIM kartami, které už nemusí být jen datové. Musí ale být pod stejným účtem a musí mít nový tarif. Mobilní data jsou velkým lákadlem jak pro uživatele mobilních sítí, tak i pro samotné mobilní operátory.

Můžete se také zeptat, jak kopírovat odkaz na video?

Zkopírovat odkaz: Kliknutím na tlačítko Kopírovat zkopírujete do schránky odkaz na video. Ten pak můžete vložit, kam potřebujete, například do e-mailové zprávy. Spustit v čase: Pokud chcete odkázat na konkrétní část videa, než odkaz zkopírujete, zaškrtněte toto políčko a uveďte čas zahájení.
Jak poslat video přes Gmail?
Připojení souboru
  1. Na počítači otevřete Gmail.
  2. Klikněte na Nová zpráva.
  3. Dole klikněte na ikonu kancelářské sponky .
  4. Vyberte soubory, které chcete nahrát.
  5. Klikněte na Otevřít.

Můžete se také zeptat, jak poslat celou složku?

Musíš tu složku zabalit třeba do ZIP nebo RAR archivu a potom to půjde... Poté tu složku s více fotkami přesuň do této komprimované složky. Poté by to už mělo jít odeslat...

By Buford

Similar articles

  • Jak funguje Apple penezenka?

    Velmi jednoduché. Telefon můžete používat v obchodě, pokud ho přiložíte k terminálu. Rozsvítí se obrazovka, otevře se aplikace peněženka a vy vyberete kartu, kterou chcete platit. Přiložením prstu na tlačítko Domů platbu potvrdíte.

  • Jak funguje CRM?

    Všechna oddělení mají stejné informace na jednom místě. Každý zaměstnanec má přístup k údajům, které potřebuje ke své práci. V softwaru se ukládají nejen kontaktní údaje o zákaznících, ale také se přidává komunikace, například e-maily a zprávy.

  • Jak funguje internet DSL?

    Principem fungování je využití volného pásma telefonních spojů. Pro běžný hlasový provoz se používají frekvence do 3400 Hz. Vysokorychlostní přenos dat je možný na vyšších frekvencích.

  • Jak funguje Google disk?

    V počítači přejděte na adresu drive.google.com. V části Můj disk jsou soubory a složky, které si můžete prohlédnout.

  • Jak funguje IMAP?
  • Jak funguje NFC?
  • Jak funguje PoE injektor?
  • Jak funguje Wifina?
Co bylo před YouTube? :: Jak vložit soubory na web?
Užitečné odkazy