Domovská stránka > J > Jak Posunout Klavesnici Na Iphone?

Jak posunout klavesnici na iPhone?

Aby se vám snáz psalo jednou rukou, můžete klávesy posunout blíž k palci (na všech modelech iPhonu kromě iPhonu SE 1. generace). například posunete klávesnici blíž k pravé straně displeje). Chcete-li klávesnici znovu vycentrovat, klepněte na pravém nebo levém okraji klávesnice.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Jak nastavit velikost klávesnice iPhone?

Přejděte do Nastavení > Zpřístupnění > Zvětšení a zapněte volbu Zvětšení. Podle potřeby upravte kterékoli z následujících nastavení: Sledovat zaměření: Sledování vybraných položek, kurzoru a textu, který píšete. Chytré psaní: Přepnutí do režimu Zvětšení okna při objevení klávesnice.
Jak psát s diakritikou na iPhone?
Přejděte do Nastavení > Obecné > Klávesnice > Hardwarová klávesnice a vyberte alternativní rozložení kláves s podporou diakritiky.
...
Zadávání znaků s diakritikou pomocí klávesy Alt
  1. Čárka (např. é): Alt-E.
  2. Obrácená čárka (např. è): Alt-`.
  3. Vlnovka (např. ñ): Alt-N.
  4. Přehláska (např. ü): Alt-U.
  5. Stříška (např. ê): Alt-I.

Jak nastavit smajlíky na iPhone?

Přejděte do Nastavení > Obecné a klepněte na Klávesnice. Klepněte na Klávesnice a pak na Přidat klávesnici. Klepněte na Emotikony.
Následně, jak upravit klavesnici na iphone?
Přidání nebo změna klávesnic na iPhonu
  1. Přejděte do Nastavení > Obecné > Klávesnice.
  2. Klepněte na Klávesnice a potom proveďte kteroukoli z následujících akcí: Přidání klávesnice: Klepněte na Přidat klávesnici a poté vyberte klávesnici ze seznamu. Chcete‑li přidat další klávesnice, opakujte postup.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Jak se píše na druhou?

Jak se píše druhá mocnina znak pomocí klávesové zkratky

Znak na druhou můžete zapsat také pomocí klávesové zkratky. Pro její zápis je ale nutné nejdříve přepnout klávesnici na anglickou (klávesová zkratka Alt + Shift). Poté stiskněte a držte levý Alt + napište číslo 0178.
Můžete se také zeptat, jak vypnout zvětšení na iphone?
Vypnutí funkce Zvětšení v Nastaveních zařízení
  1. Pokud na ploše kvůli zvětšení nevidíte ikonu Nastavení, klepněte třemi prsty dvakrát na displej. Tím zobrazení zmenšíte.
  2. Zvětšení vypnete tak, že přejdete do Nastavení > Zpřístupnění > Zvětšení a klepnutím vypnete volbu Zvětšení.

Jak vypnout lupů na iphone?

Lupu zavřete tak, že na obrazovce přejedete prstem odspodu displeje směrem nahoru. Na iPhonu 8 a starším a na modelech iPadu s tlačítkem plochy stiskněte třikrát tlačítko plochy. Pak přetažením posuvníku nastavte úroveň zvětšení. Lupu zavřete stiskem tlačítka plochy.
Pokud jde o toto, jak zapnout vibrace klávesnice iphone?
Přejděte do Nastavení > Zvuky a haptika (na podporovaných modelech) nebo Zvuky (u ostatních modelů iPhonu). Chcete‑li nastavit hlasitost všech zvuků, přetáhněte jezdec Zvonění a výstrahy. Chcete‑li nastavit zvuky a vzory vibrací pro různé události, klepněte na typ zvuku, například vyzvánění nebo text SMS.

Lidé se také ptají, jak vypnout přepisování textu iphone?

Na základě vašich minulých konverzací, stylu psaní a dokonce i stránek navštívených v Safari se vám budou při psaní nabízet slova a fráze, které možná mají následovat. . Pak klepněte na Nastavení klávesnice a zapněte volbu Predikce. Nebo přejděte do Nastavení > Obecné > Klávesnice a zapněte nebo vypněte Predikci.

By Thorrlow

Similar articles

Jak napsat na iPhonu na druhou? :: Jak zvětšit ikony na ploše Iphone?
Užitečné odkazy