Domovská stránka > J > Jak Přepravovat Notebook V Letadle?

Jak přepravovat notebook v letadle?

Elektronické přístroje jako notebook, mobilní telefon a jiné jsou běžné záležitosti moderní doby a proto s nimi letecké společnosti počítají u většiny pasažérů. Je však důležité vzít si notebook do letadla v příručním zavazadle z důvodu možnosti jeho ztráty či poškození v odbaveném zavazadle při přepravě.

Přečtěte si více

Související článek

Jaký notebook je nejlepší?

Nejlevnější notebooky v České republice jsou nejprodávanější.

Když to vezmeme v úvahu, co si můžu vzít do odbaveneho zavazadla?

„V odbavených zavazadlech se nesmí převážet žádné zakázané předměty, zbraně, výbušniny ani jejich imitace," vysvětluje Kateřina Pavlíková z Letiště Praha. Naopak veškerá elektronika (tablety, notebooky, fotoaparáty a další), powerbanky a lithiové baterie či elektronické cigarety patří pouze do příručního zavazadla.
A co může do kufru?
Co si můžete vzít do letadla?
Typ předmětuPříruční zavazadlo
Nápoje zakoupené za bezpečnostní kontrolouANO
Nápoje zakoupené před stanovištěm bezpečnostní kontroly v objemu větším než 100 mlNE
Potraviny v plechovkách a sklenicích, např. omáčky, ořechové máslo, ovoce, želé, mléčné dezerty, marmelády, čokoláda, medANO*

Co muze být v zavazadle?

Co může být v příručním zavazadle

V zavazadle můžete mít peníze, cestovní pas a další cennosti. Dále pak fotoaparát, kameru, tablet, notebook a další elektronická zařízení.
Jak velkou Powerbanku do letadla?
Nemusíte tak mít obavu, že by za letu vašemu telefonu či tabletu, z něhož posloucháte hudbu, sledujete filmy nebo čtete knížku, došla šťáva. Jedno omezení ale platí: kapacita powerbanky by obecně neměla překročit 100 Wh, tedy v přepočtu 27 027 mAh.

Související článek

Co mám dělat když se mi sekne notebook?

Jak opravit notebook? Pokud chcete podržet tlačítko napájení stisknuté delší dobu, měli byste. Po opětovném zapnutí se systém Windows/Linux zcela restartuje a notebook se vypne.

Co nesmí do letadla smartwings?

hračky nebo repliky zbraní (z umělých hmot nebo kovové), praky, domácí příbory, čepelky a žiletky, řemeslnické nářadí, šipky, vývrtky, injekční stříkačky (výjimkou jsou zdravotní důvody), pletací dráty, sportovní pálky, kulečníková a biliárová tága, kovové pilníčky na nehty a další předměty, které bezpečnostní složky
Navíc, co si můžu vzít do letadla 2022?
Co můžete přibalit do kabinového zavazadla
  • fotoaparát, kamera, tablet, notebook a další elektronická zařízení
  • peníze, cestovní pas a další cennosti.
  • jedna další vrstva oblečení pro případ zimy.

Lidé se také ptají, co do letadla a co ne?

Co do letadla VŮBEC nepatří

kyseliny, žíraviny, hořlaviny, žhavící zapalovače, toxické, infekční nebo radioaktivní látky, hořlaviny, obranné a paralyzující spreje, repelenty a jiné dráždivé látky, spreje, tlakové nádoby (kromě lékařských a kosmetických potřeb), plyny.
Lidé se také ptají, kolik jídla do letadla?
Kolik jídla si mohu vzít do letadla? Omezení platí jen na tekutiny anebo potraviny, které „nejsou pevné" – treska, majonéza, tvaroh, džem, pomazánka atd. Stejně tak na tekutiny v příručním zavazadle platí, že si můžete vzít maximální množství 100ml/100g. Jejich celkové množství nemůže přesáhnout 1l.

Když to vezmeme v úvahu, jak velký nůž do letadla?

Nože, nůžky, vývrtky

V příručním zavazadle je možné přepravovat pouze nože s čepelí do 6 cm, v případě multifunkčních nožů nesmí délka jakéhokoliv z nástrojů překročit 6 cm.

By Laurin Forsberg

Similar articles

Kolik alkoholu si můžu vzít do letadla? :: Co je What's up?
Užitečné odkazy