Domovská stránka > J > Jak Se Dostat Do Zaheslovaneho Pdf?

Jak se dostat do Zaheslovaneho PDF?

K odemčení zaheslovaného souboru můžete použít on-line službu PDFUnlock. Pomocí uvedeného odkazu dokážete odheslovat uzamčený soubor a tak jej můžete přímo otevřít, zkopírovat či uložit. Omezení je pouze co do velikosti souboru a to je 5 MB. Poté je nutná registrace a zaplacení poplatku.

Přečtěte si více

Související článek

Jak se dostat do stareho telefonu?

Pokud se přihlásíte ke svému účtu ve webovém prohlížeči na jakémkoli počítači nebo zařízení, budete moci používat správce zařízení. Po výběru zařízení z nabídky počkejte, až bude nalezeno jeho umístění.

Jak precist PDF?

Spusťte aplikaci Acrobat a proveďte jeden z následujících úkonů:
  1. Otevřete soubor v nabídce Domovská stránka > Poslední.
  2. Zvolte možnost Soubor > Otevřít. V dialogovém okně Otevřít vyberte jeden nebo více názvů souborů a klikněte na Otevřít. Dokumenty PDF mají obvykle příponu . pdf.
Jak nastavit otevírání souboru v PDF?
Kroky k nastavení aplikace Acrobat Reader DC nebo Acrobat DC jako výchozí program pro otevírání souborů PDF: Pravým tlačítkem klikněte na obrázek souboru PDF a potom vyberte možnost Vlastnosti. V dialogovém okně Vlastnosti pro daný soubor klikněte na tlačítko Změnit.

Jak převést PDF do Wordu zdarma?

Online převod PDF na Word

Klikněte na tlačítko Vybrat soubor výše nebo přetáhněte PDF do zóny přetažení. Vyberte soubor PDF, který chcete převést do formátu DOCX. Acrobat soubor PDF automaticky převede na dokument aplikace Word. Přihlaste se a převedený dokument stáhněte nebo sdílejte.
Pokud jde o toto, co je to pdf soubor?
PDF (zkratka anglického názvu Portable Document Format – Přenosný formát dokumentů) je souborový formát vyvinutý firmou Adobe pro ukládání dokumentů nezávisle na softwaru i hardwaru, na kterém byly pořízeny.

Související článek

Jak se dostat do Windows 8 když jsem zapomněl heslo?

Chcete-li se nabourat do účtu a odstranit heslo, musíte použít možnost Vymazat. Při spuštění systému Windows nemusíte zadávat heslo k účtu a můžete si nastavit nové v Ovládacích panelech nebo v novém rozhraní Windows 8UI.

Navíc, jak dešifrovat pdf?

PDF Cracker je aplikace, která poslouží každému, který chce odstranit hesla ze zabezpečených PDF dokumentů. Po dešifrování PDF dokumentu můžete tento dokument upravovat nebo tisknout. Soubor lze otevřít v jakémkoli PDF prohlížeči. Podporovány jsou všechny verze programu Adobe Acrobat.
Jak otevřít přílohu v PDF?
Aplikace Acrobat Reader DC je jediný bezplatný prohlížeč souborů PDF, který umí otevřít všechny typy obsahu ve formátu PDF (včetně formulářů a multimédií) a pracovat s nimi. Přejděte na stránku pro stažení aplikace Adobe Acrobat Reader a klikněte na tlačítko Instalovat.

Jak zjistit heslo v PDF?

Stiskněte tedy tlačítko "Add PDF file". Pak vyberte soubor, kterým se hodláte zabývat. Ten se pak zobrazí v horní části okna aplikace. Následně v sekci "Recover the following password(s)" vyberte, jaké heslo potřebujete zjistit.
Jak vyplnit dokument v PDF?
Jak vyplnit formulář PDF. Otevřete dokument či formulář PDF v aplikaci Acrobat nebo Acrobat Reader. V pravém panelu klikněte na možnost Fill & Sign , nebo klikněte na ikonu Podepsat na panelu nástrojů. Klikněte na možnost Vyplnit a podepsat.

Pokud jde o toto, jak upravit pdf soubor zdarma?

Naučte se zdarma modifikovat PDF dokumenty
  1. Microsoft Office 2013, 2016 a 365 – 30denní demo.
  2. PDF-XChange Editor 6 – freeware.
  3. Foxit PDF Reader 8.3 – freeware.
  4. PDFCreator 3 – open source.
  5. CutePDF Writer 3.2 – freeware pro nekomerční použití
  6. PrimoPDF 5 – freeware.
  7. PDFTools 1.3 – freeware.

By Vivl

Similar articles

V čem otevřít a upravit PDF? :: Proč nejde spustit WhatsApp na PC?
Užitečné odkazy