Domovská stránka > V > V Čem Otevřít A Upravit Pdf?

V čem otevřít a upravit PDF?

Úpravy a formátování textu v souboru PDF pomocí aplikace Adobe Acrobat.

Přečtěte si více

Související článek

Jak otevřít APK soubor?

Když chcete nainstalovat něco mimo Obchod Play, všimnete si pouze souborů APK. Je to podobné jako u souborů pro počítač se systémem Windows. Po stažení aplikace je k dispozici soubor s příponou. Můžete s ním pracovat pomocí aplikace.

Jak nastavit program pro otevírání PDF?

Pro nastavení otevírání souborů v Adobe Readeru stačí na jakémkoliv PDF dokumentu kliknout pravým tlačítkem myši (1), z místní nabídky vybrat Otevřít v programu (2) a následně Zvolit jinou aplikaci (3). V následujícím okně zvolte Adobe Reader (1) a nezapomeňte zatrhnout volbu K otevírání souborů .
Lidé se také ptají, jak nastavit otevírání souborů?
Zamiřte do systémového nastavení, konkrétně do sekce Aplikace. Zde klepněte na aplikaci, která je nastavena jako výchozí. V další nabídce zvolte položku Otevírat ve výchozím nastavení. Zde můžete buď provádět nastavení, nebo jednoduše tlačítkem Vymazat výchozí nastavení deaktivovat nastavení aplikace jako výchozí.

Jak převést PDF do Wordu?

Převádějte soubory PDF do Wordu pomocí aplikace Acrobat
  1. Otevřete PDF v aplikaci Acrobat.
  2. V pravém panelu zvolte nástroj Exportovat PDF.
  3. Zvolte možnost Microsoft Word jako formát exportu, a pak zvolte možnost Dokument Word.
  4. Klikněte na položku Exportovat.
Lidé se také ptají, jak převést dokument pdf do wordu?
Otevřete si Word, klepněte na Otevřít další dokumenty (pokud jste za uvítací obrazovkou, tak klepněte na Soubor, Otevřít). Najděte požadované PDF, vyberte a je hotovo. Word se vás akorát zeptá, zda chcete soubor převést do upravitelné podoby.

Související článek

Jak otevřít soubor ve formátu XML?

Doporučujeme používat stabilní a výkonný textový editor. Standardní poznámkový blok by měl stačit. Pro zkušenější uživatele je možné použít jEdit. Lze použít i textové editory.

Lidé se také ptají, jak kopírovat z pdf do wordu?

Klikněte pravým tlačítkem na dokument a z rozbalovací nabídky vyberte možnost Nástroj pro výběr. Přetažením vyberte text nebo kliknutím vyberte obrázek. Klikněte pravým tlačítkem na položku a vyberte možnost Kopírovat.
Jak otevřít soubor PDF ve Wordu?
Přejděte na Soubor > Otevřít. Najděte PDF a otevřete ho (možná budete muset vybrat Procházet a najít SOUBOR PDF ve složce). Word vám řekne, že se chystá vytvořit kopii PDF a převést jeho obsah do formátu, který word může zobrazit.

Jak otevřít PDF v emailu?

Jak otevřít soubor PDF, který je přílohou e-mailu:
  1. Dlouze stiskněte přílohu ve formátu PDF.
  2. V zobrazeném dialogovém okně „Otevřít v" vyberte aplikaci Adobe Acrobat.
  3. Klepněte na položku Vždy nebo Pouze jednou. PDF se otevře v aplikaci Acrobat.
Proč nejde otevřít stažený soubor?
Pokud se vám soubor nedaří otevřít, může to mít několik důvodů: Nemáte oprávnění k zobrazení souboru. Jste přihlášeni k účtu Google, který nemá k souboru přístup. Nemáte v telefonu nainstalovanou správnou aplikaci.

Navíc, jak otevřít poškozený soubor pdf?

Chcete-li se pokusit obnovit poškozený dokument PDF pomocí nástroje PDF Fixer, stačí po instalaci bezplatného softwaru soubor přetáhnout na ikonu klíče. V případě potřeby můžete předem vybrat jiné umístění cílového souboru, například pracovní plochu Windows. Poté program soubor analyzuje a opraví.

By Ofori Currelly

Similar articles

  • Jak otevřít soubor MKV?

    Představujeme bezplatný, ale výkonný přehrávač videa, který vám umožní snadno prohlížet video soubory MKV bez nutnosti instalace dalších přehrávačů médií.

  • Jak upravit DPI fotky?

    Pokud není lepší upravit rozlišení fotografie před tiskem tak, aby se co nejvíce blížilo ideální hodnotě 300 dpi, mohu doporučit, abyste se příliš netrápili. Nastavením velikosti papíru v ovladačích odešlete fotografii do tiskárny v původním rozlišení.

  • Jak otevřít DVD?

    Stisknutím tlačítka na jednotce otevřete jednotku CD/DVD. Pokud se disk neotevře stisknutím tlačítka na disku nebo tlačítko na disku není k dispozici, můžete se pokusit disk otevřít pomocí systému Windows. K odstranění zásobníku lze použít jednoduché metody v Průzkumníku souborů.

  • Jak otevřít RAW v GIMP?

    Stačí dvakrát kliknout na obrázek a otevře se editorRAW a GIMP současně, přičemž tým GIMPu v současné době pracuje na bezproblémové úpravě obrázků RAW.

  • V čem otevřít soubor RTF?
  • Jak otevřít ZIP soubor?
  • Jak otevřít FTP server?
  • Jak otevřít MP3?
Jak otevřít přílohu v emailu? :: Jak se dostat do Zaheslovaneho PDF?
Užitečné odkazy