Domovská stránka > P > Proč Nejde Spustit Whatsapp Na Pc?

Proč nejde spustit WhatsApp na PC?

Zkontrolujte, zdali ve svém telefonu máte nainstalovanou poslední verzi aplikace WhatsApp. Na PC otevřete prohlížeč Google Chrome nebo Microsft Edge.

Přečtěte si více

Související článek

Proč mi nejde stahovat aplikace z App Store?

Pokud máte silné wi-fi nebo mobilní datové připojení, je třeba si dát pozor na několik věcí.

Můžete se také zeptat, jak se pripojit k whatsappu na pc?

Online: WhatsApp Web bez instalace
  1. Na počítači otevřete prohlížeč. (
  2. V prohlížeči otevřete adresu web.whatsapp.com.
  3. Zobrazí se vám stránka s QR kódem, který bude nutné načíst v mobilní aplikaci.
  4. Otevřete aplikaci WhatsApp na mobilu.
  5. Klikněte na trojici teček v pravém horním rohu a vyberte položku „WhatsApp Web".
Navíc, jak zprovoznit whatsapp na pc?
Otevřete na něm aplikaci WhatsApp a klikněte na menu se třemi tečkami vpravo nahoře. Měla by tam na vás čekat položka "Propojená zařízení". V takovém případě stačí kliknout na Propojit a skenerem načíst QR kód z obrazovky počítače.

Proč nejde spustit WhatsApp?

Pokud se vám aplikaci WhatsApp nedaří nainstalovat kvůli nedostatku místa na vašem zařízení, můžete zkusit vymazat data a mezipaměť služby Google Play: Otevřete Nastavení zařízení, klepněte na Aplikace a oznámení > Obchod Google Play > Info o aplikaci > Úložiště > VYMAZAT MEZIPAMĚŤ.
Můžete se také zeptat, jak zprovoznit whatsapp?
Stažení a nastavení aplikace WhatsApp. 1. Stažení a otevření aplikace: WhatsApp Messenger si můžete stáhnout zdarma z Obchodu Google Play nebo z App Store společnosti Apple. Následně aplikaci otevřete klepnutím na ikonu s logem WhatsApp na domovské obrazovce telefonu.

Související článek

Proč se mi nezobrazuje flash disk?

Po otevření okna Správa počítače vyberte v nabídce vlevo položku Úložiště / Správa disků. Disk, který není zobrazen, můžete vyhledat tak, že na něj kliknete pravým tlačítkem myši a vyberete možnost Importovat cizí disky.

Někdo se také může ptát, jak nainstalovat vocap?

Bez ohledu na operační systém, ve kterém je spuštěn smartphone (Android nebo iOS), uživatelé snadno instalují Messenger WhatsApp.
  1. Metoda 1: Obchod Google Play.
  2. Metoda 2: Soubor APK.
  3. Metoda 3: Počítač
  4. Metoda 1: App Store.
  5. Metoda 2: iTunes.
  6. Metoda 3: Soubor IPA.
Jak stáhnout fotky z WhatsApp do PC?
Jak z aplikace WhatsApp uložit fotky a videa

První možnost je ta, že si mobil propojíte s počítačem a fotky můžete poslat přes bluetooth, najdete v telefonu složku WhatsApp/Media a zde v adresáři WhatsApp Images jsou všechny fotky a videa. Ty už stačí pomocí Průzkumníku překopírovat.

Můžete se také zeptat, jak mít whatsapp na dvou zařízeních?

WhatsApp se včerejší aktualizací aplikace konečně umožňuje propojení více zařízení. Stačí si stáhnout novou verzi aplikace a v postranní nabídce přejít do sekce Propojená zařízení.
Jak ovládat WhatsApp?
Vyberte si konkrétní konverzaci a přes tlačítko plus zvolte možnost Poloha a zde pak dejte Sdílet aktuální polohu. WhatsApp v tu chvíli vezme informaci z telefonu, který dobře ví pomocí GPS, ale i mobilní sítí, kde se přesně nachází, a průběžně tuto informaci posílá na vybraný kontakt.

Co je to Vocap?

Wacap (vocap, whatsapp) je mobilní aplikace pro psaní zpráv = chatování a také telefonování. Vše je zdarma, stačí mít pouze v mobilu internet. Na podobném principu jako whats app funguje i program Skype, Viber Messenger nebo Hangouts, který se ale spíše používá v počítači.

By Seta Kliment

Similar articles

Jak se dostat do Zaheslovaneho PDF? :: Jak odstranit soubory z One drive?
Užitečné odkazy