Domovská stránka > J > Jak Dostat E-Knihu Do Ctecky?

Jak dostat e-knihu do ctecky?

Knihu si do jakékoli čtečky můžete nahrát pomocí USB kabelu (standardně dodávanému k zakoupené čtečce): ve své knihovničce klikněte na ikonku formátu ePub , tím se vám kniha stáhne do vašeho počítače. v počítači, ve správci souborů (např. Průzkumník, Total Commander atp.)

Přečtěte si více

Související článek

Jak se dostat do stareho telefonu?

Pokud se přihlásíte ke svému účtu ve webovém prohlížeči na jakémkoli počítači nebo zařízení, budete moci používat správce zařízení. Po výběru zařízení z nabídky počkejte, až bude nalezeno jeho umístění.

Navíc, jak udělat z epub pdf?

❓ Jak mohu převést EPUB na PDF? Nejprve je třeba přidat soubor pro konverzi: přetáhněte soubor EPUB nebo klikněte dovnitř bílé oblasti a vyberte soubor. Poté klikněte na tlačítko „Převést". Po dokončení konverze EPUB na PDF můžete stáhnout soubor PDF.
A další otázka, jak upravit soubor epub?
Pro usnadnění úpravy obsahu je zde specializovaný nástroj. Spustíte ho pomocí Nástroje → Obsah → Upravit obsah. Nástroj Upravit obsah zobrazí aktuální Obsah (pokud existuje) vlevo. Jednoduše poklepejte na jakoukoliv položku pro změnu jejího textu.

Někdo se také může ptát, jak stahovat e knihy do tabletu?

Pohodlné čtení knih na vašem tabletu nebo chytrém telefonu zprostředkovává speciální aplikace Alza Media, která je dostupná pro operační systémy Android i iOS zcela zdarma. V aplikaci naleznete veškerý elektronický obsah zakoupený na našem e-shopu (mimo e-knih se jedná např. o audioknihy nebo časopisy).
Co je to EPUB?
EPUB je formát souboru s otevřeným standardem určený pro digitální knihy vyvinutý organizací International Digital Publishing Forum (IDPF).

Související článek

Jak se dostat do Windows 8 když jsem zapomněl heslo?

Chcete-li se nabourat do účtu a odstranit heslo, musíte použít možnost Vymazat. Při spuštění systému Windows nemusíte zadávat heslo k účtu a můžete si nastavit nové v Ovládacích panelech nebo v novém rozhraní Windows 8UI.

Na čem číst knihy?

Wooky – česká obdoba Amazon Kindle čtečky. Dostupná pro operační systém iOS a Android, lze číst zakoupené e-knihy i e-magazíny. Ereading – také česká obdoba Amazon Kindle, nabízí čtení na chytrých mobilech a tabletech. Adobe Reader – pro tablety a chytré mobily je zajisté dostupný prohlížeč PDF dokumentů.
A co je to e book?
Elektronická kniha (e-kniha, e-book, digitální kniha) je digitální ekvivalent tištěné knihy, existující ve formě počítačového souboru. Pro pohodlné čtení elektronických knih se nejčastěji používá čtečka elektronických knih.

Jak číst PDB na PC?

Cool Reader 3.3 – freeware

CoolReader je rychlá a malá multiplatformní čtečka pro stolní počítače a přenosná zařízení. Mezi podporovanými formáty jsou FB2, TXT, RTF, DOC, TCR, HTML, EPUB, CHM, PDB, MOBI. Stahujte ze Slunečnice.cz na této adrese (3,1 MB).
Někdo se také může ptát, jak si číst?
Abyste si i vy, nejzaneprázdněnější lidé na planetě, mohli dopřát ten požitek ze čtení, přinášíme vám proto několik tipů, jak číst rychleji:
  1. 1) Používejte ukazovátko.
  2. 2) Pozornost je důležitější než rychlost.
  3. 3) Nevyslovujte.
  4. 4) Naučte se zpomalit.
  5. 5) Udělejte text ještě zajímavějším.
  6. 6) Nečtěte slova, ale věty.

Pokud jde o toto, jak používat čtečku knih?

E-knihu si zakoupíte a přímo stáhnete do své čtečky například skrze WiFi nebo mobilní připojení. Druhou možností je, že si e-knihu stáhnete do svého počítače. K němu pomocí USB kabelu připojíte čtečku a knihu do zařízení překopírujete.

By Jacquette Brobeck

Similar articles

Co je pro RAW? :: Jaký je formát pro Kindle?
Užitečné odkazy