Domovská stránka > K > Kdo Mluví Stalloneho?

Kdo mluví Stalloneho?

Pavel Rímský má specifický hlas, který z něj dělá vyhledávaného dabéra. Jeho hlasem česky mluví například Sylvester Stallone.

Přečtěte si více

Související článek

Kdo mluví Leonarda DiCapria?

Dabuje se od svých 12 let. S jeho hlasem si spojujeme americké hvězdy.

Kdy se narodil Rambo?

Životopis (biografie): Americký herec Dack Rambo (původním jménem Norman Jay Rambo) se narodil 13.11. 1941 v kalifornském městě Delano jako jeden ze čtyř potomků Lester a Beatrice Rambových.
Kde se natáčel Rocky?
Chtěli byste poznat místo, kde Rocky natáčel? Pak se vydejte do Philadelphie! Philadelphie, největší město v americké Pennsylvánii, je místo, kam se touží vydat každý fanoušek Rockyho. Některá místa v Philadelphii proslavil tvrdý bojovník v podání Sylvestera Stallone natolik, že se na ně každoročně řítí davy turistů.

Někdo se také může ptát, kdy se natacel rocky?

Rocky (1976) | Zajímavosti - Zajímavosti | ČSFD.
Kde se natáčel film Rocky 4?
Po odvolání byl vybrán Dolph Lundgren po kterém ještě Stallone požadoval nabrat více svalové hmoty. Scény, kde Rocky trénuje se nenatáčely v Rusku, ale ve Wyomingu v USA.

Související článek

Kdo mluví trolly?

Martin Psak (Vtvk) a Jitka Smutn (Chef) se potápěli.

Kde se natáčel Rambo 1?

Městečko Hope (v překladu Naděje) je na první pohled ničím nezajímavé horské město ležící na jihozápadě Kanady v provincii Britská Kolumbie. Každoročně se sem ale sjíždí tisíce lidí, aby se na vlastní oči prošli po místech, na nichž se natáčel jeden z nejslavnějších filmů všech dob. Snímek Rambo: První krev.
Někdo se také může ptát, kde se natáčel rambo 2?
Natáčení filmu probíhalo v Mexiku. S. Stallone absolvoval před natáčením osmiměsíční intenzivní trénink armádních kurzů a kurzů přežití.

Jak se jmenoval Rambo?

John Rambo je fiktivní postava z literární série Rambo kanadského spisovatele Davida Morrella. Poprvé se objevila v knize Rambo: První krev z roku 1982, později se stala velmi známou zejména díky filmům, v nichž ji ztvárnil herec Sylvester Stallone.
Koho dabuje Rímský?
Pavel Rímský (* 28. února 1949 Pardubice) je český divadelní, filmový a televizní herec a dabér.
...
Pavel Rímský
RodičePavel Rímský
PříbuzníPetr Rímský (bratr)
Český dabingMorgan Freeman Robert De Niro Sylvester Stallone Scooby-Doo

Co daboval Pavel Soukup?

Koho dabuje nejraději

Obohatil ho o stovky divadelních, filmových a rozhlasových rolí. Patří také mezi nejobsazovanější české dabéry. Jeho hlasem k nám promlouvají například Arnold Schwarzenegger, Robin Williams nebo Gérard Depardieu. Sám nejraději daboval Roberta Redforda.

By Arnulfo Espindola

Similar articles

Jak pracovat s GPS? :: Kdy zemřel Apollo Creed?
Užitečné odkazy