Domovská stránka > K > Kdo Mluví Trolly?

Kdo mluví trolly?

Dabing: Ivana Korolová (Poppy), Martin Písařík (Větvík), Jana Zenáhlíková (Bridget), Petr Neskusil (Chroupa), Jitka Smutná (šéfkuchařka), Oldřich Hajlich (Říčka), Barbora Šedivá (DJ Suki), Zdeněk Maryška (král Chroupa st.), Rudolf Kubík (Roula), Pavel Šrom (král Peppy), Ondřej Izdný (zpěv), Jaromír Holub (zpěv), Radek

Přečtěte si více

Související článek

Kdo mluví Leonarda DiCapria?

Dabuje se od svých 12 let. S jeho hlasem si spojujeme americké hvězdy.

Když to vezmeme v úvahu, co je to sheesh?

Božínku. Sheesh! Please I'm counting on you! Prosím počítám s tebou.
A co to znamená slovo simp?
Simp – je muž či chlapec, který pro svoji dívku (ale klidně i kamarádku, kterou zná pouze on-line) dělá příliš mnoho – prakticky se nechá využívat, původ slova je pravděpodobně z anglického „simple" – jednoduchý, hloupý.

A další otázka, co je to číslo 69?

Číslem 69 se označuje sexuální poloha, při které dochází k paralelnímu vzájemnému orálnímu uspokojení.
Jak Hejtovat?
Jak hejtovat

Nejprve si je třeba uvědomit, že hejtování může snadno sklouznout do trestného činu. Člověk by si měl tedy dobře promyslet, jestli chce s něčím takovým opravdu začít. Trestné mohou být nejen křivá nařčení, vyhrožování, nenávistné projevy, podněcování k nenávisti ale i samotné nadávky.

Související článek

Kdo mluví Poppy?

Podruhé propůjčila Ivana Korolovová svůj hlas princezně Poppy.

Kdo mluví Segala?

Harrison Ford – Jiří Štěpnička

Herec Jiří Štěpnička je v Čechách dvorním dabérem americké hvězdy Harrisona Forda. A nutno uznat, že má nejen podobný hlas, podobný je mu i v obličeji! Muž s podmanivým hlasem a idol mnoha žen dabuje také Stevena Segala nebo Michaela Douglase.
Koho dabuje Jiří Štěpnička?
Jiří Štěpnička propůjčil svůj hlas nejen Neilu Dudgeonovi, ale i Harrisonu Fordovi, Stevenu Segalovi či Michaelu Douglasovi. „Třeba skvělý herec Jiří Sovák natočil spoustu děl s postsynchrony, ale dabovat neuměl. Často se mě ptal, jak to dělám.

Když to vezmeme v úvahu, koho dabuje saša rašilov?

Saša Rašilov - Johnny Depp

Divadelní, filmový a televizní herec a také úspěšný dabér Saša Rašilov pochází z umělecké rodiny. Jeho hlas nejčastěji zaznívá z úst amerického herce Johnnyho Deppa.
Když to vezmeme v úvahu, co to znamená?
Význam v češtině označuje: to, co slovo, věta nebo text míní, co vyjadřuje čili referent („význam slova les") závažnost nějaké události, tématu nebo osoby („významné ochlazení").

Co je to tho?

Informace o zkratce 'tho'

Ačkoli, nicméně.

By Finkelstein Kass

Similar articles

Kdo dabuje láska klepe na dveře? :: Jak reagovat na trolla?
Užitečné odkazy