Domovská stránka > K > Kdy Zemřel Apollo Creed?

Kdy zemřel Apollo Creed?

Ve vězení se mu povedlo dokončit středoškolské vzdělání, získat středoškolský a vysokoškolský diplom. Burton zemřel 25. února 2016 v Kalifornii, kde až do své smrti žil. Jeho smrt v tweetu potvrdil jeho kolega z Rockyho a jeho filmový svěřenec z Rockyho Carl Weathers.

Přečtěte si více

Související článek

Na jakou nemoc zemřel Gross?

V pondělí 21. června je Světový den amyotrofické laterální sklerózy (ALS). Lékaři v České republice ročně diagnostikují dvě stě lidí kvůli této nemoci, která zabila například bývalého premiéra Stanislava Grosse.

Kolik je Rockymu Balboovi?

Statistiky
FilmDatum premiéryVýdělek nosičů
Rocky IV27. listopad, 1985300 473 716 $
Rocky V16. listopad, 1990119 946 358 $
Rocky Balboa20. prosinec, 2006155 699 144 $
Celá původní sérieFilmy 1–61 126 350 503 $
Kolik je Silvestru Stallone?
Stallone však nabídku odmítl s tím, že chce sám hrát hlavní roli. Nakonec si prosadil svou. Film s náklady pouhého jednoho milionu dolarů se stal celosvětovým hitem, utržil 225 mil.
...
Sylvester Stallone
Partner(ka)Angie Everhart
DětiSage, Seargeoh, Sophia, Sistine, Scarlet
RodičeFrank Stallone Sr., Jackie Stallone

Kdo zabil creeda?

Jordan), syna svého dávného přítele Apolla Creeda, ale přímo odkazuje i na dění ve filmu Rocky IV, ve kterém Apolla Creeda zabil v ringu sovětský boxer Ivan Drago (Dolph Lundgren). Ve jménu osobní msty a národní hrdosti pak Rocky Ivana slavně porazil v následném zápasu o titul mistra světa v těžké váze.
Kdy zemřel Rocky Balboa?
Robert "Rocky" Balboa přezdívaný jako Italský hřebec je fiktivní postava boxera z filmové série Rocky, kterou ztvárnil Sylvester Stallone. Postava se také vyskytuje v počítačové hře Rocky Balboa pro PlayStation 2.
...
Rocky Balboa.
"Rocky" Balboa
Pohlavímuž
Narození7. červenec, 1948
Úmrtístále žije
TitulMistr světa těžké váhy

Související článek

V kterém roce zemřel Karel Kryl?

Zemřel na infarkt jen několik týdnů před svými 50. narozeninami. Je pohřben na hřbitově. Stal se nositelem Ceny Františka Kriegela a po své smrti obdržel medaili za zásluhy.

A jak se natáčel rocky?

Scéna běhu do schodů se také natáčela pozpátku a efekty přibližování vypadaly o to působivěji. Natáčela se nadvakrát, jednou před východem slunce a podruhé po západu. Fotky Rockyho zamlada u zrcadla jsou skutečně fotky mladého Stalloneho. Stallone během natáčení mlátil do zmrzlého masa doopravdy.
A kolik je dílů rocky balboa?
První film s jednoduchým názvem Rocky byl natočen roku 1976. Poté vznikly další díly Rocky II (1979), Rocky III (1982), Rocky IV (1985) a Rocky V (1990). Celou filmovou sérii pak uzavírá Rocky Balboa, který měl premiéru v roce 2006.

Lidé se také ptají, kolik dílů je rambo?

V září vstoupí do kin pátý díl akční filmové série Rambo, kterým se tato sága definitivně uzavře. Pojďme se ohlédnout za předchozími čtyřmi díly, které si seřadíme od nejhoršího k nejlepšímu.
Kolik je Rambovi?
Rambo (anglicky First Blood) je americký akční film, který roce 1982 natočil režisér Ted Kotcheff.
...
Rambo: První krev.
Rambo
RežieTed Kotcheff
Obsazení a filmový štáb
Hlavní roleSylvester Stallone Richard Crenna Brian Dennehy David Caruso Jack Starrett Michael Talbott David Crowley

Lidé se také ptají, kdo mluví rockyho?

Dnešním hostem Karlos show je dabér Pavel Rímský, známý jako český Rocky Balboa a spousta dalších drsňáků ve filmu. Nebude také chybět Pavel Soukup, herec známý jako hlas Terminátora.

By Macy Brittan

Similar articles

  • Jak zemřel Achilles?

    Syn bohyně Thetis a krále Pélea byl vychován kentaurem Cheironem. Pomstil smrt svého milence Patrokla tím, že zabil nejmocnějšího obránce Tróje. Zemřel na následky zásahu šípem do paty, což bylo jeho jediné zranitelné místo.

  • Na co zemřel princ?

    Manžel britské panovnice zemřel v pátek ve věku 99 let. Úmrtí oznámila královská rodina. Princ podstoupil zákrok na srdci, který vedl k jeho smrti.

Kdo mluví Stalloneho? :: Jak vystřihnout část filmu?
Užitečné odkazy