Domovská stránka > J > Jak Vystřihnout Část Filmu?

Jak vystřihnout část filmu?

Stiskneme tlačítko přidat video a fotografie. Vyhledáme a otevřeme požadovaný soubor. Dále stiskneme tlačítko Projekt a vybereme poměr videa, z televize to většinou bude 16:9. Pokračujeme tlačítkem Úpravy – Nástroj střih – zvolíme počátek části filmu a konec části filmu, který chceme vystřihnout.

Přečtěte si více

Související článek

Co je nejdulezitejsi část vypocetni techniky?

Základní jednotka je nejdůležitější částí. Je to kovová skříň s různými zásuvkami pro připojení tiskárny, myši, skeneru, klávesnice, modemu, reproduktorů a dalších zařízení. S počítačem můžete používat klávesnici.

Když to vezmeme v úvahu, jak stříhat video ve windows 10?

V aplikaci si můžete vytvořit vlastní Windows.
...
Aplikace Video Editor
  1. Na panelu hledání zadejte editor videa a vyberte Editor videa, abyste aplikaci otevřeli – nebo ji můžete otevřít z nabídky Start .
  2. Vyberte Nový video projekt.
  3. Pojmnte video a vyberte OK.
V čem stříhat video na iphone?
Jak oříznout video na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch
  1. Otevřete aplikaci Fotky a klepněte na video, které chcete upravit.
  2. Klepněte na Upravit.
  3. Přetažením posuvníků na obou stranách časové osy videa změňte čas začátku a konce.
  4. Klepněte na Hotovo a pak na Uložit video nebo Uložit jako nový klip.

A další otázka, jak spojit videa do jednoho android?

Prvním programem pro sloučení několika videí do jednoho je BeeCut. Toto je bezplatný editor videa pro zařízení Android a iOS. Má jednoduché rozhraní a všestranné funkce pro editaci videa. Tato aplikace je určena pro začínající video editory.
Navíc, jak upravit video na výšku?
Naštěstí existuje jednoduchý trik, kterým můžete video, které jste začali nahrávat na výšku, přetočit. K tomu nám bude stačit již zmíněná aplikace iMovie, která je dostupná v App Store a vytvořil ji sám Apple. Na Macu pak můžete použít funkci rotace v QuickTime.

Související článek

Jak označit část obrazovky?

Klávesová zkratka Win + Shift + S umožňuje okamžité oříznutí. Stisknutím kláves Win + Shift + S se myš změní na křížek. Stisknutím levého tlačítka myši můžete křížek přetáhnout po obrazovce a vybrat tak obdélníkovou oblast.

Následně, jak sestříhat video z dovolené?

Co je potřeba. Otevřeme si program Windows Movie Maker a vložíme do něj natočené záběry, které následně přetáhneme na časovou osu. Nyní pokud se orientujeme pouze na střih videa, stačí nám používat funkci rozdělení.
Někdo se také může ptát, jak zrychlit video na pc?
MiniTool MovieMaker je jedním z nejlepších ovladačů rychlosti videa.
...
Zrychlete video.
  1. Na časové ose vyberte videoklip a klikněte na ikonu Rychlost.
  2. Vyber Rychle a vyberte jednu z možností Normální , 2X , 4X , 8X , 20X , 50X a klikněte na něj.
  3. Klikněte na ikonu Hrát si tlačítko pro náhled videa.

Následně, jak snížit velikost videa?

První efektivní způsob jak komprimovat videa online je použití programu Apowersoft Online Video Compressor. Tento webový nástroj zvládne zmenšit videa všech velikostí. Navíc je kompatibilní se všemi platformami jako Windows, Mac, Android a iOS.
Jak stříhat video ve VLC?
Jak bylo uvedeno výše, VLC Media Player nemá funkci střihu, abyste mohli přímo vystřihnout klip z videa. Takže když chcete stříhat video, musíte se spolehnout Záznam VLC funkce pro zachycení užitečného obsahu videa a jeho exportování jako nového klipu.

Následně, jak nahrát část videa z youtube?

Program se jmenuje videoder a je dostupný jak na MacOs, Windows i telefonech s Androidem. Pokud stahujete z počítače, jednoduše rozkliknete program, zkopírujete URL adresu přímo na Youtube a vložíte do okénka v programu. Poté už si jen vyberete kvalitu a velikost videa a můžete stahovat.

By Belford Saidul

Similar articles

Kdy zemřel Apollo Creed? :: Jak na tvorbu grafiky?
Užitečné odkazy