Domovská stránka > J > Jak Zaplatit Mhd?

Jak zaplatit MHD?

Využijte Váš mobilní telefon k nákupu SMS jízdenky. Je to snadné, zvládne to každý a můžete si vybrat z několika variant jízdného. Stačí mít aktivovanou službu Premium SMS u Vašeho operátora a nacházet se v místě s pokrytím mobilním signálem.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zaplatit na Amazonu?

Většina internetových obchodů nepřijímá dobírku. Můžete platit kartou. Zadáte číslo karty, datum platnosti a bezpečnostní kód. Budete vyzváni k zadání měny vaší karty.

Kdy jezdí dvoupatrovy autobus?

První spoj slavnostně vyjede z DOVu v sobotu 5. června 2021 ráno za účasti ředitelů DPO, DOV, Zoo Ostrava i primátora města Ostravy. Linka pak bude provozována pravidelně v intervalu 30 minut po celý den o sobotách, nedělích a státních svátcích ČR a do budoucna také o polských státních svátcích.
A kolik míst má dvoupatrový autobus?
standardní autobusy – Dvounápravové vozy dlouhé nejčastěji kolem 12 metrů, je to nejrozšířenější druh autobusu. Obsaditelnost činí až 55 sedících cestujících (linkové autobusy) nebo 30 sedících cestujících a až 70 stojících cestujících (městské autobusy).

A další otázka, kolik míst má minibus?

Nejčastější cca 14–17místné minibusy v Česku vycházejí z dodávek Mercedes Benz Sprinter, Iveco Daily, Volkswagen LT/Crafter, Ford Transit (provedení „Bus M2"). Objevují se i menší, cca dvanáctimístné, minibusy VW Transporter, Fiat Ducato (Peugeot Boxer, Citroën Jumper), Ford Transit (do r. 2000).
Následně, kolik stojí jizda vlakem?
Nejpopulárnější spoje nabízené Českými dráhami, Leo Expressem a RegioJetem
TrasaSpojů denněCena od
Vlaky Brno – Prahavíce než 70177 Kč
Vlaky Praha – Ostravavíce než 70177 Kč
Vlaky Praha – Plzeňvíce než 30100 Kč
Vlaky Praha – České Budějovicevíce než 30165 Kč

Související článek

Jak zaplatit Google disk?

Jak mohu za něco zaplatit? Za svůj tarif můžete zaplatit na webu one.google.com nebo v aplikaci.

Kolik stojí studentska Salinkarta?

Pokud nejste studentem, platí pro vás v roce 2021 tyto ceny: 550 Kč (měsíční), 1 370 Kč (čvrtletní), 4 750 Kč (roční). Všechny ceny jsou uvedeny pro zóny 100+101. Roční šalinkarta má ovšem některé další výhody.
Navíc, kolik stojí místenka Čd?
K vnitrostátním jízdenkám dle tarifu ČD nabízíme v e-shopu místenky zdarma, vyjma vlaků/oddílů s povinnou rezervací místa. Místenku si pohodlně pořídíte hned při nákupu jízdenky a nemusíte za ni nic platit.

Kde koupit jízdenku na autobus IDOS?

IDOS • Tickets

IDOS umožňuje vyhledání spojení v jízdních řádech vlaků, autobusů, MHD a letadel. Vyhledává spojení různých dopravců a zobrazuje aktuální polohy vlaků a autobusů. Pro vyhledané spojení lze zakoupit jízdenky přímo v aplikaci IDOS.
A jak koupit jízdenku na autobus online?
Ke koupi jízdenky online lze využít rezervační systém AMSBUS.
  1. Systém AMSBUS umožňuje. Vyhledat autobusové spojení všech možných autobusových společností včetně např.
  2. Nákup jízdenky. Před prvním použitím je třeba se zaregistrovat.
  3. Vytištění jízdenky.
  4. Storno jízdenky.

Navíc, jak koupit jízdenku na vlak přes internet?

Mobilní web ČD (m.cd.cz)

Jízdenku můžete průvodčímu předložit i zobrazenou na svém mobilním telefonu ve formě zobrazeného obrázku PNG s 2D kódem. U vnitrostátních jízdenek můžete také místo vytištěné jízdenky sdělit pouze kód transakce, který naleznete na jízdence vpravo dole nad grafickým kódem.

By Gayleen Santoriello

Similar articles

Jaký digitální fotoaparát koupit? :: Kolik stojí autobus SOR?
Užitečné odkazy