Domovská stránka > J > Jak Zaplatit Hru Minecraft?

Jak zaplatit hru Minecraft?

Hru je možné zakoupit přes kreditní kartu nebo platební systém PayPal. Po zaplacení se Vám hra automaticky aktivuje na Vašem Mojang účtu který si před platbou musíte založit.

Přečtěte si více

Související článek

Jak přeinstalovat Minecraft?

Nejprve odinstalujte Ovládací panely - Programy a funkce, poté stiskněte kombinaci kláves Windows + R a do textového pole zadejte %appdata% a potvrďte. Pokud chcete přijít o všechny uložené světy, můžete z otevřené složky odstranit podsložku.mjanet nebo ji přejmenovat na Old.

Jak darovat Minecraft?

Momentálně neexistuje žádný způsob, jak Minecraft Coins přímo darovat. Můžete ale koupit dárkové poukazy pro online obchody a platformy, kde se Minecoins aktuálně používají. Příjemce pak můžete použít tyto poukazy k navýšení zůstatku na svém účtu a následný nákup Minecoins.
Proč mi nejde nainstalovat Minecraft?
Pokud ano, doporučila bych ti ho dočasně odinstalovat a zkusit hru poté nainstalovat. Předtím, než tak uděláš, ověř si prosím, že můžeš antivirový software poté znovu nainstalovat. Tím se otevře složka aplikaci Microsoft Store. Přejmenuj složku "Cache" na "Cache_old" a vytvoř novou složku s názvem "Cache".

Jak přeinstalovat Minecraft?

Návod: nejprve odinstalujte Minecraft (Ovládací panely - Programy a funkce), následně stiskněte kombinaci kláves Windows + R a do textového pole zadejte %appdata% a potvrďte Entrem. V otevřené složce najděte podsložku . minecraft a tu buď smažte (přijdete o všechny uložené světy apod.), nebo přejmenujte (např. na Old.
Jak zprovoznit Minecraft?
Na stránce https://account.mojang.com/redeem zadejte aktivační klíč, který vám přišel od nás e-mailem, včetně pomlček a dokončete aktivaci kliknutím na Redeem. Po zadání klíče si na další stránce zvolíte jméno pro profil ve hře. Pozor, toto jméno je již pro samotnou hru.

Související článek

Jak stáhnout Minecraft Java Edition zdarma?

Pokud kliknete na tlačítko Stáhnout, soubor se otevře ve vašem počítači. Po dokončení instalace klikněte na tlačítko Dokončit.

Jak si nainstalovat Javu?

Instalace Javy v Internet Exploreru
  1. Otevřete ikonu Internet Exploreru a přejděte na Java.com.
  2. Vyberte Free Java Download (Bezplatné stažení Javy) a pak vyberte Agree and Start Free Download (Souhlasím a zahájit stahování).
  3. V Oznamovacím pruhu klikněte na Spustit.
  4. Vyberte Nainstalovat > Zavřít.
Následně, jak nainstalovat java 16?
Je velmi důležité ji nainstalovat. Instalace spočívá v pouhém rozbalení tohoto souboru nejlépe do adresáře C:\Program Files\Java\jdk1. 6.0_16\doc . Připravte se na to, že celá dokumentace zabere asi 230MB na vašem disku, takže rozbalování bude chvíli trvat.

A další otázka, proč mi nejde nainstalovat java?

Re: nejde nainstalovat java

Řádně odinstaluj starou verzi- stáhni a nainstaluj offline. Pokud máš 64bit tak klidně můžeš stáhnout i x86 a nainstalovat obě.
Jak uplatnit kód na Minecraft?
Po přihlášení přejděte na https://www.minecraft.net/en-us/profile/redeem, do formuláře zadejte námi dodaný klíč a klikněte na REDEEM CODE.

Jak se zaregistrovat na Minecraft?

Pokud se ti podaří stáhnout Minecraft launcher, vyzve tě hra k prvnímu přihlášení. Není to obtížné. Stačí zadat email a heslo, které jsi použil při registraci. Pokud už tento krok nechceš znovu absolvovat, můžeš zaškrtnout políčko "zůstat přihlášen".

By Faith

Similar articles

Kde stáhnout MS Office? :: Jak nainstalovat prohlížeč Edge?
Užitečné odkazy