Domovská stránka > K > Kolik Stojí Autobus Sor?

Kolik stojí autobus SOR?

DPP zveřejnil detaily o zakázce v tiskové zprávě, minulý týden pouze zveřejnil první rámcovou smlouvu na autobusy bez uvedení ceny. Za jeden nízkopodlažní kloubový autobus zaplatí DPP 7,1 milionů korun, za standardní (částečně nízkopodlažní) autobus 4,3 milionů korun.

Přečtěte si více

Související článek

Kolik stojí Win 11?

Existují dvě různé verze nového operačního systému. Běžní uživatelé mohou používat verzi Windows 11 Home. Varianta pro firemní segment se nazývá Windows 11 Pro.

Jak se platí v autobuse?

Jednoduše přiloží k terminálu u řidiče bezkontaktní bankovní kartu a pípne s ní stejně jako třeba v supermarketu.
Někdo se také může ptát, kolik stojí dvoupatrový autobus?
Dva dvoupatrové autobusy nově jezdí ostravskými ulicemi. Dopravní podnik Ostrava (DPO) si je za téměř 30 milionů korun nechal vyrobit ve Španělsku. Nové vozy jsou postavené na míru, tak aby se vešly pod mosty ve městě. O první jízdy doubledeckery byl mezi lidmi velký zájem.

Kolik stojí Jizdny?

Přehled jízdenek pro jednotlivou jízdu pouze na území Prahy
JízdenkyDospělý (*)Senior (*)
90 min.40 Kč20 Kč
30 min.30 Kč15 Kč
24 hod.120 Kč60 Kč
72 hod.330 Kč-
Lidé se také ptají, jak si koupit jízdenku na idos?
Aplikace, respektive prodejní systém IDOS.cz, poté uchovává všechny zakoupené jízdenky na jednom místě. Uživatel může provádět nákupy jízdenek i pod svým uživatelským účtem. Díky tomu bude moci ke svým jízdenkám přistoupit i z jiných zařízení. Tato funkcionalita je zatím vyhrazena pouze pro mobilní aplikaci.

Související článek

Kolik GB má Windows 11?

K dispozici jsou 4 gigabajty.

Kolik stojí autobus Iveco?

Jeden 12metrový autobus Scania vyjde podle smlouvy na 6,98 milionu korun bez DPH, jeden kategorie 10,5 metru od Iveca pak na 5,98 milionu korun.
Kde se vyrábí autobusy SOR?
SOR Libchavy spol. s r. o. je český výrobce trolejbusů a autobusů pro městskou, meziměstskou a turistickou dopravu. Sídlí v Dolních Libchavách u Ústí nad Orlicí. Zkratka SOR pochází z původního názvu podniku před privatizací: „Sdružení opravárenství a rozvoje".

Můžete se také zeptat, kolik stojí autobus v praze?

Přestupní jízdenka pro dospělého stojí 40 Kč a má platnost 90 minut. Na kratší vzdálenosti do 30 minut lze využít jízdenky za 30 Kč. Turistická jízdenka na 24 hodin stojí 120 Kč, na tři dny 330 Kč. Podrobné informace o jednotlivých cenách naleznete v sekci Jízdné na stránkách Dopravního podniku.
A další otázka, jak funguje placeni kartou v autobuse?
Princip je jednoduchý a hlavně rychlý. Cestující si ve vozech MHD zvolí požadované jízdné, na dálkových linkách to za něj může udělat řidič. Potom jednoduše přiloží svoji bankovní kartu ke čtecímu zařízení, čímž za lístek zaplatí. Terminál pak vytiskne jízdenku.

A další otázka, jak se kupuje jízdenka na autobus?

V mobilní aplikaci „PID Lítačka"

Aplikace umí vyhledávat spojení linkami PID a k danému spojení navrhnout i nejvhodnější jízdenku, není proto třeba řešit tarifní systém. Jízdenku v aplikaci můžete zakoupit pomocí platební karty, Masterpassu nebo Apple Pay.

By Schwerin

Similar articles

  • Kolik je 10mb s?

    Mnoho uživatelů se domnívá, že s rychlostí internetu 10 Mb/s mohou stáhnout skladbu o velikosti 10 MB za sekundu. Za ideálních podmínek bude stažení souboru trvat 8 sekund, ale ve skutečnosti bude 8krát pomalejší. Jinými slovy, 1 MB je 8 MB a 1 MB je 0,125 MB.

  • Kolik plati YouTube za 1000 zhlédnutí?

    Odměnu získáte až poté, co na svém kanálu a videích vyděláte alespoň 100 dolarů za reklamy. Kolik vydělají? Je to 0,06 až 0,09 dolaru za zhlédnutí, což odpovídá 3 až 5 dolarům za 1 000 zhlédnutí a až 5 000 dolarů za milion zhlédnutí.

  • Kolik je sleva na ISIC?

    Státem nařízená 50% sleva pro držitele průkazu ISIC do 26 let. Studenti do 26 let mohou získat 50% slevu z běžného jízdného, pokud mají průkaz ISIC. Sleva je neomezená a platí u všech dopravců v rámci České republiky.

  • Kolik stojí Discord?
  • Kolik vazi potápěčská vystroj?
  • Kolik FPS je dobré?
  • Kolik jádrový procesor?
  • Kolik je 50 uzlu?
Jak zaplatit MHD? :: Jak se platí WhatsApp?
Užitečné odkazy