Domovská stránka > N > Na Co Je Dropbox?

Na co je Dropbox?

Dropbox je webové úložiště, které využívá cloud computingu a umožňuje tak uživateli ukládat a sdílet soubory a složky s ostatními uživateli internetu pomocí synchronizace souborů.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zálohovat Dropbox?

Aplikaci je třeba stáhnout a nainstalovat do počítače. Pokud si vyberete složku, do které chcete ukládat data, automaticky se synchronizuje s jednotkou na serveru.

Kolik stojí cloudové uložiště?

Za 100 GB zaplatíte 49 korun měsíčně. Za 1 TB zaplatíte 189 korun měsíčně nebo 1 899 korun ročně a dostanete k tomu zdarma službu MS Office. Rodinný plán pak vyjde na 269 korun měsíčně nebo 2 699 korun ročně a nabízí přístup pro šest uživatelů (a 1 TB pro každého uživatele) a software Office zdarma.
Pokud jde o toto, jak stáhnout z dropboxu?
Jak stáhnout fotografie?
  1. Po kliknutí na odkaz s fotografiemi budete přesměrováni na virtuální složku služby Dropbox.
  2. Po zrušení nabídkového okna se dostanete přímo do Vaší složky.
  3. Po kliknutí na modré tlačítko Download se rozbalí nabídkové menu, ve kterém vyberete možnost Download as .

A jak se přihlásit do dropboxu?

Účet na Dropboxu je možné založit na stránkách www.dropbox.com. Je nutné vyplnit potřebné údaje a potvrdit vytvoření účtu. Nyní se stáhne instalační program pro desktopovou aplikaci Dropboxu. Zároveň je odeslán potvrzovací email, obsahující odkaz nutný k dokončení registrace uživatele.
Jak sdílet Dropbox?
Chcete-li soubor nebo složku sdílet s ostatními uživateli Dropboxu nebo e-mailem, vyberte Share. V zobrazeném okně zadejte e-mailovou adresu nebo jméno uživatelů Dropboxu (nebo skupiny uživatelů) do Na: pole a poté vyberte modrou Share ikona, až budete hotovi.

Související článek

Jak sdílet Dropbox?

Soubor nebo složku můžete sdílet e-mailem. V zobrazeném okně zadejte e-mailovou adresu nebo skupinu uživatelů do pole Komu: a po dokončení vyberte modrou ikonu Sdílet.

Jak zálohovat Dropbox?

Stáhněte si a nainstalujte aplikaci Dropbox do svého počítače a přihlaste se ke svému učtu. V nastavení programu (sekce Advanced settings) si vyberte složku (Dropbox location) pro ukládání dat, která se bude automaticky synchronizovat s vaším diskem na serveru.
Jaký cloud zvolit?
Nejznámějšími a nejpoužívanějšími cloudy jsou např. OneDrive, Google Disk, iCloud či Dropbox. Cloud většinou je placený; spousta služeb nabízí omezený prostor pro data zdarma, zatímco některé cloudy jsou placené úplně a nenabízejí ani zkušební verzi či bezplatné úložiště.

Navíc, kolik stojí google cloud?

Disk Google je součástí Google Workspace
Vyzkoušet firemní verzi DiskPro osobní použití Přejít na DiskBusiness Standard 9,36 € EUR za uživatele měsíčně Začínáme Zobrazit více tarifů
Zákaznická podporaSamoobslužná online podpora a komunitní fóraNepřetržitá online podpora a komunitní fóra
Někdo se také může ptát, jak ziskat cloud?
Cloud za almužnu jen díky Telegramu. Vývojáři z open source projektu TeleDrive přišli na nezvyklý způsob, jak využít komunikační službu Telegram ve smyslu bezplatného cloudového uložiště. A to využitím API od Telegramu, které je vývojářům volně k dispozici.

Můžete se také zeptat, jak si zalozit cloud?

Abyste mohli využívat cloudová uložiště, musíte si na některém z nich založit účet a mít přístup k internetu. Pro pohodlné využívání cloudu budete potřebovat dostatečně rychlé připojení pro nahrávání a stahování. Airwaynet tarify nyní zrychlují, abyste mohli pohodlně využívat služby cloudových uložišť.

By Hoon Shettsline

Jak zálohovat pohodu? :: Co znamená aplikace je spuštěná v popředí?
Užitečné odkazy