Domovská stránka > C > Co Znamená Aplikace Je Spuštěná V Popředí?

Co znamená aplikace je spuštěná v popředí?

Služba popředí je speciální typ vázané služby nebo spuštěné služby. Občas budou služby provádět úlohy, o kterých musí uživatelé aktivně vědět, tyto služby se označují jako služby na popředí. Příkladem služby popředí je aplikace, která uživateli poskytuje navigační pokyny při jízdě nebo chůze.

Přečtěte si více

Související článek

Co znamená povolit cookies?

Propojují uživatele webu se sociálními sítěmi. Soubory cookie pomáhají přizpůsobit reklamu. Aby je webové stránky mohly používat, musí uživatel s jejich použitím souhlasit. Pracují na stránkách jednotlivých návštěvníků.

Jak zapnout spořič dát?

Funkci zapnete velmi jednoduše klepnutím na položky Nastavení > Využití dat > Spořič dat a nastavení dokončíte posunutím přepínače do polohy Zapnuto.
Lidé se také ptají, jak zjistit aplikace na pozadí xiaomi?
V Nastavení přejděte do sekce Baterie a zde uvidíte seznam aplikací, které nejvíc „žerou baterii".

Jak vyčistit mobil Xiaomi?

Postup pro uvedení zařízení do továrního nastavení:
  1. V nastavení klepněte na ikonku O telefonu.
  2. Pokračujte na sekci Zálohování a obnovení.
  3. Klepněte na Vymazat data (tovární nastavení) a řiďte se pokyny na obrazovce.
Kde najdu aplikaci telefon?
Stačí do vyhledávače Google napsat „najít telefon" (případně jít přímo na stránku Najdi moje zařízení) a zobrazí se vám aplikace, v níž můžete zvolit libovolné zařízení propojené s vaším Google účtem a jeho polohu.

Související článek

Co znamená řazení u vypínače?

Řazení je technický elektrotechnický termín, který definuje vnitřní uspořádání strojního zařízení spínače. Případně se tím rozumí provedení kontaktů. Pro každou posloupnost v elektrickém obvodu existuje specifické použití.

A jak si stáhnout aplikaci?

Stahování aplikací do zařízení Android
  1. Otevřete Google Play. V telefonu použijte aplikaci Obchod Play .
  2. Najděte požadovanou aplikaci.
  3. Chcete-li prověřit její spolehlivost, podívejte se, co o ní říkají ostatní uživatelé.
  4. U vybrané aplikace klepněte na Instalovat (aplikace za 0 Kč) nebo na cenu.
Můžete se také zeptat, jak ukončit aplikaci na macbooku?
Stiskněte současně tyto tři klávesy: Alt, Command a Esc. Nebo v nabídce Apple () v pravém horním rohu obrazovky zvolte Vynutit ukončení. (To je zhruba jako stisknutí Ctrl-Alt-Del na PC.) V okně Vynutit ukončení vyberte požadovanou aplikaci a klikněte na Vynutit ukončení.

Jak vynutit ukončení programu Mac?

Stačí stisknout kombinaci kláves Cmd + Q a aplikace je vypnutá. Pomocí ikony v docku – poslední z možností je dock. Na ikonu aplikace, kterou chcete vypnout, kliknete pravým tlačítkem a vyberete možnost Ukončit.
Co vypnout ve Windows 11?
Typicky jsou to aplikace systémové, aplikace, které vyžadují neustálou práci, aplikace generující notifikace. Pokud je nevyužíváme, můžeme je zakázat. A to buď jednu po druhé přímo v systémovém rozhraní, nebo na pomoc povoláme pokročilé pomocníky a zakážeme je všechny najednou.

Pokud jde o toto, jak zablokovat windows 11?

Zásady místního počítače> Konfigurace počítače> Šablony pro správu> Součásti systému Windows> Windows Update> Windows Update pro firmy. Nyní se přesuňte do pravého podokna a dvakrát klikněte na Select the target feature update version politika. Zaškrtněte políčko Povoleno.

By Reddin Pauls

Similar articles

Na co je Dropbox? :: Jak vypnout aplikace běžící na pozadí?
Užitečné odkazy