Domovská stránka > J > Jak Zálohovat Pohodu?

Jak zálohovat pohodu?

Po otevření vybrané účetní jednotky provedete samotné zálohování přes nabídku Soubor/Zálohování/Zálohovat. Název záložního souboru, který POHODA vytvoří, obsahuje datum a čas zálohy, název souboru (standardně IČ účetní jednotky) a účetní rok.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zálohovat licenci Office?

Ke spuštění programu je nutné oprávnění správce. V dolní části okna se nachází tlačítko zálohování Office. Pokud chcete zálohovat systém Windows, otevřete připravený program.

Co je to cloud dříve?

Online cloudové úložiště "Drive" je služba spočívající v pronájmu diskového prostoru v rámci rozsáhlého diskového pole. Kromě vlastního diskového prostoru však získáte také nástroje nejpoužívanějšího open source řešení pro sdílení, synchronizaci a kolaborativní spolupráci nad dokumenty.
A další otázka, co to je kloudová služba?
Cloudové služby jsou služby využívající tzv. cloud computing, tedy model, v němž jsou servery, úložiště, služby a aplikace, které služba nabízí, dostupné uživateli vzdáleně přes síť či internet a nezatěžují hardware ani software zařízení uživatele.

Co je Cloudova záloha?

Cloudová úložiště usnadňují zálohování dat, jejich sdílení mezi různými uživateli a jednoduchý přístup k souborům z několika zařízení (notebook, tablet, telefon apod.). Alespoň 2 GB prostoru zdarma nabízí provozovatel každého úložiště, za rozšíření se platí formou měsíčních, nebo ročních splátek.
Navíc, jak koupit uloziste?
Koupení úložiště v aplikaci Disk Google
  1. Na telefonu nebo tabletu s Androidem spusťte aplikaci Disk Google .
  2. Vlevo nahoře klepněte na nabídku.
  3. Klepněte na Přejít na vyšší verzi úložiště.
  4. Sjeďte dolů a vyberte jiný tarif úložiště.
  5. Zvolte platební metodu a klepněte na Předplatit.

Související článek

Jak zálohovat na Google Drive?

Existují možnosti pro další složky v počítači, které můžete přidat na Disk a zálohovat do Fotek.

Na co je Google One?

Google One je tarif předplatného, který vám nabízí větší úložiště sdílené Diskem Google, Gmailem a Fotkami Google. Navíc s ní také získáte přístup k dalším výhodám a členství lze sdílet s rodinou.
Někdo se také může ptát, jak funguje uloziste google?
Každý účet Google obsahuje 15 GB úložného prostoru, o který se dělí Gmail, Disk Google a Fotky Google. Pokud si chcete limit úložiště navýšit, můžete si zakoupit členství Google One (pokud je u vás k dispozici).

Jak promazat cloud?

Přejděte do Nastavení > Přihlásit se k účtu HUAWEI ID > Cloud > Cloudové úložiště > Správa úložiště > Cloud záloha a smažte cílová data. V Cloud 10.6.2.300 nebo novějším můžete mazat pouze všechna data funkce Cloud záloha na zařízení, nemůžete mazat jednotlivé položky funkce Cloud záloha.
Někdo se také může ptát, jak uvolnit cloud?
Dobrý den, mělo by to jít tak, že se v nastavení v sekci Xiaomi účet přejdete do Mi Cloud, pak klepnout na Galerie a přepínač Automaticky zálohovat deaktivujete (aby byl šedivý).

Jak zrušit cloud?

Přejděte do Nastavení > [vaše jméno] a klepněte na iCloud. Klepněte na Spravovat úložiště > Zálohy. Klepněte na název zařízení, jehož zálohu chcete smazat. Klepněte na Smazat zálohu > Vypnout a smazat.

By Wes Kruss

Similar articles

Jak přenést systém na nový SSD disk? :: Na co je Dropbox?
Užitečné odkazy