Domovská stránka > J > Jak Sdílet Dropbox?

Jak sdílet Dropbox?

Chcete-li soubor nebo složku sdílet s ostatními uživateli Dropboxu nebo e-mailem, vyberte Share. V zobrazeném okně zadejte e-mailovou adresu nebo jméno uživatelů Dropboxu (nebo skupiny uživatelů) do Na: pole a poté vyberte modrou Share ikona, až budete hotovi.

Přečtěte si více

Související článek

Jak sdílet formulář?

V okně Přidat editory přidejte e-mailové adresy, se kterými je chcete sdílet.

Jak koupit uloziste?

Koupení úložiště v aplikaci Disk Google
  1. Na telefonu nebo tabletu s Androidem spusťte aplikaci Disk Google .
  2. Vlevo nahoře klepněte na nabídku.
  3. Klepněte na Přejít na vyšší verzi úložiště.
  4. Sjeďte dolů a vyberte jiný tarif úložiště.
  5. Zvolte platební metodu a klepněte na Předplatit.
Můžete se také zeptat, na co je google one?
Google One je tarif předplatného, který vám nabízí větší úložiště sdílené Diskem Google, Gmailem a Fotkami Google. Navíc s ní také získáte přístup k dalším výhodám a členství lze sdílet s rodinou.

Jak funguje uloziste Google?

Každý účet Google obsahuje 15 GB úložného prostoru, o který se dělí Gmail, Disk Google a Fotky Google. Pokud si chcete limit úložiště navýšit, můžete si zakoupit členství Google One (pokud je u vás k dispozici).
Následně, jak funguje cloud?
Cloud je síť vzájemně propojených vzdálených serverů, která slouží převážně k úschově a sdílení dat nebo užívání aplikací a softwaru. Na rozdíl od klasického pevného disku ve vašem počítači nejsou data fyzicky uložena v přístroji, nýbrž právě v cloudu.

Související článek

Jak zálohovat Dropbox?

Aplikaci je třeba stáhnout a nainstalovat do počítače. Pokud si vyberete složku, do které chcete ukládat data, automaticky se synchronizuje s jednotkou na serveru.

Můžete se také zeptat, jak uložit do cloudu?

Když si soubory uložíte do cloudu, budete k nim mít přístup odkudkoli a jednoduše je můžete sdílet s rodinou a přáteli. Pokud chcete soubory uložit online pomocí služby OneDrive, přihlaste se k Office. Vaše soubory jsou uložené online na OneDrive.com i ve složce OneDrive na počítači.
Co je Cloudova záloha?
Cloudová úložiště usnadňují zálohování dat, jejich sdílení mezi různými uživateli a jednoduchý přístup k souborům z několika zařízení (notebook, tablet, telefon apod.). Alespoň 2 GB prostoru zdarma nabízí provozovatel každého úložiště, za rozšíření se platí formou měsíčních, nebo ročních splátek.

Následně, jak promazat cloud?

Přejděte do Nastavení > Přihlásit se k účtu HUAWEI ID > Cloud > Cloudové úložiště > Správa úložiště > Cloud záloha a smažte cílová data. V Cloud 10.6.2.300 nebo novějším můžete mazat pouze všechna data funkce Cloud záloha na zařízení, nemůžete mazat jednotlivé položky funkce Cloud záloha.
Jak uvolnit cloud?
Dobrý den, mělo by to jít tak, že se v nastavení v sekci Xiaomi účet přejdete do Mi Cloud, pak klepnout na Galerie a přepínač Automaticky zálohovat deaktivujete (aby byl šedivý).

Jak zrušit cloud?

Přejděte do Nastavení > [vaše jméno] a klepněte na iCloud. Klepněte na Spravovat úložiště > Zálohy. Klepněte na název zařízení, jehož zálohu chcete smazat. Klepněte na Smazat zálohu > Vypnout a smazat.

By Raseda Palis

Similar articles

Kdy mám nárok na proplacení dovolené? :: Jaký cloud zdarma?
Užitečné odkazy