Domovská stránka > J > Jak Editovat Pdf?

Jak editovat PDF?

Snadná úprava v Adobe Acrobat DC

Ve verzi zdarma nabízí pouze prohlížení PDF a jeho základní úpravy.

Přečtěte si více

Související článek

Jak editovat soubor VCF?

Editor vCard lze použít k prohlížení a úpravám souborů vCard s kontakty. Můžete jej použít i k vytváření kontaktních informací. Kontakty lze třídit podle různých kritérií, například podle adresy, jména, e-mailové adresy, profilu na sociální síti atd.

Jak prevest text do PDF?

Online převod souborů aplikace Word do PDF

Klikněte na tlačítko Vybrat soubor výše nebo přetáhněte soubor do zóny pro přetažení. Vyberte soubor RTF, TXT, DOCX nebo DOC, který chcete převést do PDF. Acrobat během chvilky soubor automaticky převede. Přihlaste se a převedený soubor PDF stáhněte nebo sdílejte.
Navíc, jak zmenšit pdf soubor zdarma?
Komprese souboru PDF online

Klikněte na tlačítko Vybrat soubor výše nebo přetáhněte soubory do zóny přetažení. Vyberte soubor PDF, který chcete zmenšit. Po nahrání souboru PDF Acrobat automaticky zmenší jeho velikost. Stáhněte si komprimovaný soubor PDF nebo se přihlaste a sdílejte ho.

Jak vytvořit PDF soubor z obrázku?

Online převod souboru obrázku do PDF

Klikněte na tlačítko Vybrat soubor výše nebo přetáhněte soubory do zóny přetažení. Vyberte soubor s obrázkem, který chcete převést do PDF. Aplikace Acrobat obrázek po nahrání automaticky převede. Přihlaste se a převedený soubor PDF stáhněte nebo sdílejte.
Když to vezmeme v úvahu, jak dešifrovat pdf?
PDF Cracker je aplikace, která poslouží každému, který chce odstranit hesla ze zabezpečených PDF dokumentů. Po dešifrování PDF dokumentu můžete tento dokument upravovat nebo tisknout. Soubor lze otevřít v jakémkoli PDF prohlížeči. Podporovány jsou všechny verze programu Adobe Acrobat.

Související článek

Jak se naučit editovat videa?

Přidejte titulky nebo vystřihněte začátek a konec. To vše lze provést pomocí nástroje Video v modulu Vytvořit. V programu můžete otevřít složku s videoklipy, které chcete sestavit.

Jak zjistit heslo v PDF?

Stiskněte tedy tlačítko "Add PDF file". Pak vyberte soubor, kterým se hodláte zabývat. Ten se pak zobrazí v horní části okna aplikace. Následně v sekci "Recover the following password(s)" vyberte, jaké heslo potřebujete zjistit.
Proč mi nejde otevřít soubor?
Pokud se vám soubor nedaří otevřít, může to mít několik důvodů: Nemáte oprávnění k zobrazení souboru. Jste přihlášeni k účtu Google, který nemá k souboru přístup. Nemáte v telefonu nainstalovanou správnou aplikaci.

Jak otevírat PDF v Chromu?

Otevřete nastavení Chrome a přejděte na Ochrana soukromí a zabezpečení. Potom v části Ochrana soukromí přejděte na Nastavení webu. Najděte část Dokumenty PDF (je ve skupině nastavení Další nastavení obsahu) a zapněte přepínač Namísto automatického otevírání souborů PDF v Chromu je stahovat.
Pokud jde o toto, jak opravit chybu v pdf?
Pomocí nástroje Kontrola před výstupem můžete v dokumentu opravit mnoho chyb. To se provádí tak, že se do profilu vloží takzvané opravy pro opravu chyb. Oprava problém automaticky opraví, pokud je to možné, nebo poskytne informace k tomu, abyste mohli problém opravit ve zdrojovém souboru.

Navíc, jak něco vepsat do pdf?

Zvolte možnost Nástroje > Upravit PDF > Přidat text . Otevřete PDF a vyberte příkaz Nástroje > Upravit PDF > Přidat text. Přetažením definujte šířku textového bloku, který chcete přidat. Chcete-li vytvořit svislý text, klikněte na textový rámeček pravým tlačítkem a vyberte možnost Svislý směr textu.

By Lindahl

Similar articles

  • Jak editovat na Wikipedii?

    Editor zdrojů lze použít k přidání tématu na diskusní stránku. Tuto funkci lze použít k pokročilým úpravám. Doporučuje se zkušenějším uživatelům, protože vyžaduje pokročilé znalosti formátování textu.

  • Jak editovat PDF ve Wordu?

    Přejděte na soubor a upravte soubor PDF.

Jak vytvořit elektronický formulář? :: Jak precist PDF?
Užitečné odkazy